- 7 Ekim 2009
- 4.682
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.561
canım benim geçen ay daha kötüydü göğüslerim çok şişmişti ve acıyolardı midem bulanıyodu karnım ve belim sızlıyodu gazım ve akıntım vardı ilk kez böle olduğu için heveslenmiştim ama olmadı aslında çokta kendimi dinlememiştim çünkü hamilelik belirtilerinin ne olduğunu bile bilmiyodum evlendikten sonra böyle olmaya başladı sürekli sağ tarafımda sancı olduğu için allah korusun kist falan olmasın diyorum yada iltihapmı yaptı bilemiyorum pek bebek beklentim yok doğrusu istiyorum ama bu ay olcakmış gibi hissetmiyorum.
aysellim asogkl arkadaşımızı da listeye eklermisin beklenmeyen tarihi 16 kasım
benimde 16sı :))))) nerdeyse aynı zamanda öğrencez desene :) 2.meleğin demek ne kadar güzelll yaaa allah bağışlasın.Doğum tecrüben var yani süper.Benim daha ilk olcak aslında doğum beni korkutuyor ama sonra da napayım dayancam artık diyorum :)
hiç korkmana gerek yok canım meleğini kucağına alınca bütün ağrın sızın herşeyin bitecek inan bana çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze nasip eder inşallah
evet canım aynı zamanda öğreneceğiz çalışmalara devam aman aksatma:lepi:delikafadulden
canım benim geçen ay daha kötüydü göğüslerim çok şişmişti ve acıyolardı midem bulanıyodu karnım ve belim sızlıyodu gazım ve akıntım vardı ilk kez böle olduğu için heveslenmiştim ama olmadı aslında çokta kendimi dinlememiştim çünkü hamilelik belirtilerinin ne olduğunu bile bilmiyodum evlendikten sonra böyle olmaya başladı sürekli sağ tarafımda sancı olduğu için allah korusun kist falan olmasın diyorum yada iltihapmı yaptı bilemiyorum pek bebek beklentim yok doğrusu istiyorum ama bu ay olcakmış gibi hissetmiyorum.
:))ben de öyle düşünüyorum 9 ay regl ağrısının birleşimi olarak düşünüyorumBir de ben normal doğum istiyorum ama bakalım inşallah normal olur
Biz çalısmalara yarın başlıyoruz, tamamen temizlensin diye bekliyorum. Ben ateş ölçme ve clearplan monitör kullanıyorum ovulasyon icin. Pko'luyum, 35 yaşındayım, 3 yıldır tedavi görüyoruz. 3 aşılama,1 tüp bebek denemesi sonuc 1 dış gebelik ve gecen sene Ekim ayında sol tupten kist aldırdım. 8 aydır adetlerim düzene girdi ( çok şükür). Artık kendiliğinden yumurta gelişiyor ve çatlıyor. Eşimde de sperm sayısı düşük (10 milyon) ve yavaş hareketli idi. 3 aydır kur uyguluyor ve bu ay 24 milyon ve %63 ileri hareketi gördük. Morfoloji de çok iyi. Bu aydan çok umutluyum. Hersey yolunda gider inşallah:))
evt sanırım dr.a gitcem böle devam ederse umarım bişe yoktur ama dr.dan da tırsıyorum yaa
Dikkat ediyorum da işte işyerinde herşey elimizde olmuyor. Patronlar tasarruf derdinde
Dikkat ediyorum da işte işyerinde herşey elimizde olmuyor. Patronlar tasarruf derdinde
Çok geçmiş olsunnnnn.Sandalyelere koyulan elektirkli ısıtıcılı minderler var ya ondan koy altına otur dikkat et kendine :S
Günaydın arkadaslar, sohbetiniz pek güzel. Aksam ben de katılırım diye düşünmüştüm ama baktım yoktu kimse. İsyerinden çok sık yasamıyorum ama takip ediyorum. Sebin umarım güzel haberler alırız senden. Benim 6. Gunüm, daha çalısmalara bile başlamadık :)) günler geçmiyor.