Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim geçen ay daha kötüydü göğüslerim çok şişmişti ve acıyolardı midem bulanıyodu karnım ve belim sızlıyodu gazım ve akıntım vardı ilk kez böle olduğu için heveslenmiştim ama olmadı aslında çokta kendimi dinlememiştim çünkü hamilelik belirtilerinin ne olduğunu bile bilmiyodum evlendikten sonra böyle olmaya başladı sürekli sağ tarafımda sancı olduğu için allah korusun kist falan olmasın diyorum yada iltihapmı yaptı bilemiyorum pek bebek beklentim yok doğrusu istiyorum ama bu ay olcakmış gibi hissetmiyorum.

Bu konuyla ilgili doktora gittin mi cnm sen?Bence hemen gitmelisin :S iltihap varsa hemen ilaca başlatır doktor.ilerlemeden git bence ya :-)

benimde 16sı :))))) nerdeyse aynı zamanda öğrencez desene :) 2.meleğin demek ne kadar güzelll yaaa allah bağışlasın.Doğum tecrüben var yani süper.Benim daha ilk olcak aslında doğum beni korkutuyor ama sonra da napayım dayancam artık diyorum :)

hiç korkmana gerek yok canım meleğini kucağına alınca bütün ağrın sızın herşeyin bitecek inan bana çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze nasip eder inşallah
evet canım aynı zamanda öğreneceğiz çalışmalara devam aman aksatma:lepi:delikafadulden

hiç korkmana gerek yok canım meleğini kucağına alınca bütün ağrın sızın herşeyin bitecek inan bana çok güzel bir duygu allah isteyen herkeze nasip eder inşallah
evet canım aynı zamanda öğreneceğiz çalışmalara devam aman aksatma:lepi:delikafadulden

:))ben de öyle düşünüyorum 9 ay regl ağrısının birleşimi olarak düşünüyorum :p Bir de ben normal doğum istiyorum ama bakalım inşallah normal olur :KK43:

canım benim geçen ay daha kötüydü göğüslerim çok şişmişti ve acıyolardı midem bulanıyodu karnım ve belim sızlıyodu gazım ve akıntım vardı ilk kez böle olduğu için heveslenmiştim ama olmadı aslında çokta kendimi dinlememiştim çünkü hamilelik belirtilerinin ne olduğunu bile bilmiyodum evlendikten sonra böyle olmaya başladı sürekli sağ tarafımda sancı olduğu için allah korusun kist falan olmasın diyorum yada iltihapmı yaptı bilemiyorum pek bebek beklentim yok doğrusu istiyorum ama bu ay olcakmış gibi hissetmiyorum.

tatlım bence sen doktora bir git derim ben belki bir sorun vardır(inşallah yoktur)
:Saruboceq:

Biz çalısmalara yarın başlıyoruz, tamamen temizlensin diye bekliyorum. Ben ateş ölçme ve clearplan monitör kullanıyorum ovulasyon icin. Pko'luyum, 35 yaşındayım, 3 yıldır tedavi görüyoruz. 3 aşılama,1 tüp bebek denemesi sonuc 1 dış gebelik ve gecen sene Ekim ayında sol tupten kist aldırdım. 8 aydır adetlerim düzene girdi ( çok şükür). Artık kendiliğinden yumurta gelişiyor ve çatlıyor. Eşimde de sperm sayısı düşük (10 milyon) ve yavaş hareketli idi. 3 aydır kur uyguluyor ve bu ay 24 milyon ve %63 ileri hareketi gördük. Morfoloji de çok iyi. Bu aydan çok umutluyum. Hersey yolunda gider inşallah:))

:))ben de öyle düşünüyorum 9 ay regl ağrısının birleşimi olarak düşünüyorum :p Bir de ben normal doğum istiyorum ama bakalım inşallah normal olur :KK43:

normal doğum en sağlıklısı tabiki ben ilk doğumum sezeryan oldu mecburen bende normal istiyordum
sağlıkla göbüşümüze gelsinler sağlıkla doğsunlar yeter:CüvCüv::Saruboceq:

Biz çalısmalara yarın başlıyoruz, tamamen temizlensin diye bekliyorum. Ben ateş ölçme ve clearplan monitör kullanıyorum ovulasyon icin. Pko'luyum, 35 yaşındayım, 3 yıldır tedavi görüyoruz. 3 aşılama,1 tüp bebek denemesi sonuc 1 dış gebelik ve gecen sene Ekim ayında sol tupten kist aldırdım. 8 aydır adetlerim düzene girdi ( çok şükür). Artık kendiliğinden yumurta gelişiyor ve çatlıyor. Eşimde de sperm sayısı düşük (10 milyon) ve yavaş hareketli idi. 3 aydır kur uyguluyor ve bu ay 24 milyon ve %63 ileri hareketi gördük. Morfoloji de çok iyi. Bu aydan çok umutluyum. Hersey yolunda gider inşallah:))

uzun ve zor bir yol geçirmişsiniz inşallah bu ay bebişin göbeğine gelir canım
allah isteyen anne ve babaların kucağını boş bırakmasın :Saruboceq::Saruboceq:

PELLY1 CANIM İNŞALLAH BU AY ÇEKTİĞİNİZ TÜM SIKINTILARI UNUTTURACAK BEBİŞİNİZ GELİRDE HEPİMİZ SEVİRİNİRİZ CANIM BENİM.
Tek0633 ; bende iyi sayılırım yalnız dün burda üşümüştüm akşam belim çok ağrıdı hatta halen yine ağrı var.

aysellim aman güzelim ayaklarını koru bu ara sıcak tut olabildiğince
hasta olursan direncin düşer
ben soğuklar başladığından beri sabahları pekmez içiyorum ıhlamurumu eksik etmiyorum c vitamini al bol bol (en fazla yeşil biberde)

kızlar selam herkese nasılsınız bakalım ne var ne yok, ayselim nasıl oldun canım?? agrıların gectimi?

Günaydın arkadaslar, sohbetiniz pek güzel. Aksam ben de katılırım diye düşünmüştüm ama baktım yoktu kimse. İsyerinden çok sık yasamıyorum ama takip ediyorum. Sebin umarım güzel haberler alırız senden. Benim 6. Gunüm, daha çalısmalara bile başlamadık :)) günler geçmiyor.

amin canım inş.bugün regl günüm.henüz bit tıkırtı yok inş. da gelmez.test yapmaya cesaret edemiyorum henüz delikafadulden.Reglin biter bitmez yoğun bir şekilde çalış sen de.ne kadar çok çalışırsan o kadar çok şansın var.Dularım hepimiz için:Saruboceq:Allah büyük

X