- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.421
İnşallah canım.
Ben bu listelerin uğuruna inanıyorum zaten. Önce adet olayım hayırlısıyla. 4 aydır adet olmadım. Yine ilk aydan olacağına inanmak istiyorum. Allah isteyen herkese bebeklerini verir inşallah.
bebiskom88 İLK HAMİŞİMİZ KIZLAR
badegül 30 eylül
saansli 3 kasım kırmızıları gördü
aysellim 3 kasım kırmızıları gördüm sanırım 1 aralık olur
sebin 3 kasım
integral 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım özür dilerim şekerim nick için:)
berru89 6 kasım
naagihan 6 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
eso11 15 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
sürmeli 20 kasım
hacer44 22 kasım
pelly1 24 kasım
yeşim25 25 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil
sincap_ 1 aralık
Hanımlar şimdi test yaptım nur topu gibi bir " tek çizgi'm " var. Sanırım 4 günlük gecikmem ilaçlar ve hastalıktan kaynaklı.Ben şimdi regl olmayı bekleyeceğim.
Bir de bir sorum daha var ; eğer regl başlasaydı 2. gün çörekotu-bal-tarçın karışımına başalayacaktım. Şimdi reglimin düzeni bozuldu.Acaba regl olmadan bu karışıma başlasam mı ki?
Canım bu karışıma bal katman art değil zaten balın tüm değerini öldürüyor sütün sıcaklığı.Sadece diyabetine özel tatlandırıcı varsa onu katabilirsin bence. Sadece daha lezzetli olsun diye. Çünkü çörekotu biraz acımsı oluyor sanırım.
Selam Kızlarrrrrr
Uzun zamandır yazamadım. Maşallah kaynaymışsınız :)
Sonunda hap tedavisine başladım. 10 gün sonra adet olacağım ve tam gaz çalışmalara devam :)
yani kırmızı kart görmek istemediğim tarih 12 aralık.
8 aralık da eşimin doğum günü inşallah eşime geç doğum günü süprizi yapabilirim. sositososito
Hanımlar şimdi test yaptım nur topu gibi bir " tek çizgi'm " var. Sanırım 4 günlük gecikmem ilaçlar ve hastalıktan kaynaklı.Ben şimdi regl olmayı bekleyeceğim.
Bir de bir sorum daha var ; eğer regl başlasaydı 2. gün çörekotu-bal-tarçın karışımına başalayacaktım. Şimdi reglimin düzeni bozuldu.Acaba regl olmadan bu karışıma başlasam mı ki?
merhaba hanımlar
bu topikte yeniyim.umarım hepimize uğurlu gelir..
acaba ovulasyon testi kullanan var mı? ve her ecz.de bulabilir miyim?
teşekkürler
merhaba hanımlar
teşekkürler
Ben düzenli adet olurum ama ömrümde ilk defa geçen ay 18 gün ara ile adet oldum.Yani olabiliyormuş.ilginç ama oluyor işte.eee senin şimdi beklemediğin adet tarihin ne?
bence iyi araştır canım kk da bununla ilgili bir topik vardı sanırım bir oraya bak derim
gebelik altında çörekotu bal tarçın diye bir topic var..okumuştum daha önce ama uygulamadım hiç..bu ay denesek mi ?
Slm kızlar bende gebelik bekliyorum iğne oldum . 9 Kasım adet günüm benide eklermisiniz
walla canim bende tam bilemiyorumki artik nezaman olurum,yine ayni boylemi olururm 5-6 ay oldugum gibi 26 gunde birmi olurum,,,yada norma olani gibi 28 gunde birmi olurum inan hic bi fikrim yok cicim,,,ama hesaplamalarima gore ovulasyon programindaki cizelge bu ay olani gibi hesapliyo ve dun adetimin son gunu olarak gosterio bidaki adet tarihimide yine bu ayin 18 i olarak gosteriyo yani simdilik beklenen beklenmeyen bilinmeyen adina ne denirse kasim 18 sekerim tabi benimkiler kendi kafasina gore hareket etmezlerse yine yerimseniben
merhaba hanımlar
teşekkürler
Amin canım inşallah. Evet az kaldı. Adete belirgin hisler yaşadıkça sıkılıyorum . Umarım bekliyen herkes hamiş olurHoşgeldin Elifim65.Senin de az kalmış tarihine.İnsan tarih yaklaştıkça bir garip oluyor.Umarım topic sana da uğurlu gelir.
bence iyi araştır canım kk da bununla ilgili bir topik vardı sanırım bir oraya bak derim
gebelik altında çörekotu bal tarçın diye bir topic var..okumuştum daha önce ama uygulamadım hiç..bu ay denesek mi ?
Bende o forumu çok okudum ve bu karışım sayesinde hamile kalan çok kişi olduğunu gördüm. 29 Ekimde regl olsaydım 2. günü karışıma başlayacaktım. Fakat adetim gelmedi hala.
Karışımı regl'in 2. gününde başlayıp 14 gün boyunca kullanmak gerekiyor.