Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hoşgeldin canım inşallah allah gönlüne göre veriropuyorumnanaktan

Hanımlar şimdi test yaptım nur topu gibi bir " tek çizgi'm " var. Sanırım 4 günlük gecikmem ilaçlar ve hastalıktan kaynaklı.Ben şimdi regl olmayı bekleyeceğim.
Bir de bir sorum daha var ; eğer regl başlasaydı 2. gün çörekotu-bal-tarçın karışımına başalayacaktım. Şimdi reglimin düzeni bozuldu.Acaba regl olmadan bu karışıma başlasam mı ki?

benı de yazarmısın 1 aralık opuyorumnanaktan

bilmeden kullanmamak lazım..adaçayı yumurtlamaya kadar iyi sonrasında riskli oluyormuş... ben incir kürü uyguladım gecen ay... farketti gibi geldi bana..ilk kez yumurtlama döneminde hissettim sanki...belirtiler daha yogundu...
birde hayıt tohumu çayı içiyorum... tümü kk bilgileriyle ..doktor tavsiyesi değildir.
sadece dr tavsiyesi folik asit içiyorum...

merhaba hanımlar

bu topikte yeniyim.umarım hepimize uğurlu gelir..

acaba ovulasyon testi kullanan var mı? ve her ecz.de bulabilir miyim?

teşekkürler

Tamam.o şekilde bir deneyeyim.saol opuyorumnanaktan

İnş. canım ya.hayatında aldığı en güzel hediye olur.

bence iyi araştır canım kk da bununla ilgili bir topik vardı sanırım bir oraya bak derim

Hakikaten supremeden ses yok.Hayırlı bir şeye işarettir inş.Gerçi müjdeli haber olsaydı emen haber verirdi.olumsuz olsaydı da aber verirdi.Allah Allah hasta falan mı yoksa?:uhm: Dikkat dikkat sevgili supreme kk "Kasım ve aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler" topcine bekleniyorsunuz.

merhaba hanımlar

teşekkürler

a.s.Hoşgeldin şeker.Ben hiç kullanmadım canım ama kullanan arkadaşlar sana yardımcı olur mutlaka.

Ben düzenli adet olurum ama ömrümde ilk defa geçen ay 18 gün ara ile adet oldum.Yani olabiliyormuş.ilginç ama oluyor işte.eee senin şimdi beklemediğin adet tarihin ne?

walla canim bende tam bilemiyorumki artik nezaman olurum,yine ayni boylemi olururm 5-6 ay oldugum gibi 26 gunde birmi olurum,,,yada norma olani gibi 28 gunde birmi olurum inan hic bi fikrim yok cicim,,,ama hesaplamalarima gore ovulasyon programindaki cizelge bu ay olani gibi hesapliyo ve dun adetimin son gunu olarak gosterio bidaki adet tarihimide yine bu ayin 18 i olarak gosteriyo yani simdilik beklenen beklenmeyen bilinmeyen adina ne denirse kasim 18 sekerim tabi benimkiler kendi kafasina gore hareket etmezlerse yine yerimseniben

normalde 3 kasımcıydın sen de değil mi? sen ben ve aysellim vardık.siz kırmızıları gördünüz.Ben de korkmaya başladım delikafadulden

merhaba hanımlar

teşekkürler

Aramıza hoşgeldin canım.Ben ovülasyon testi kullandım daha önce.Aynı gebelik testi gibi birşey. eğer düzenli adet görüyorsan kullananilirsin. Her eczanede bulunmuyor ve çeşitleri var.
Zaten araştırmaya başlarsan göreceksin bazı eczanelerde 170tl lere varan fiyatlar var.Onlar sürekli kullanım için kit. Birde gebelik testi gibi tek kullanımlık olanlar var.
Ben Galenik marka kullandım. Bir kutu içinde 5 tane ovülasyon ve 1 adet gebelik testi şeklinde satılıyor ve fiyatı 25 tl. İçerisinde kullanmaya ne zaman başlaman gerektiğini gösteren bir prespektüs bulunmakta.Alacaksan bu şekilde olanları al. Bazı eczanelerde bu seti bozup tek tek satıyorlar ve tanesi 5 tl. mecbur 5 yada 6 tane alman gerekiyor ve haliyle pahalıya geliyor.Bu şekilde 5 ov.test+1 gebelik test. olan kitlerden satın al.

ben geldim kızlar, öncelikle hepinizi cok özledim kesinlikle samimiyim bebişlerim zemuszemus
doktordan geldim, ancak toparladım işlerimi ya malesef bişey yok amaaa kocaman bi yumoşum var hemde 19mm. Neden bilemedim ama cok mutluyum, kaydirigubbakcemile3
Doktor pko oldugum için normal bu süre takma dedi, bugün yada yarın yumurtam çatlarmış yanii
akşama mesai var. Hem bugün hemde yarın :kedi:
bi ilaç verdi çarşamba başlıcam eger onu içipte hasta olmazsam gebelik gercekleşmiş olabilr.
Ya bu arada hamişler sizinde haberlerinizi okudum vallahi içim açıldı ya oh beee.
hepinizi cok seviyorum vede selamlıyorum =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…