Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysellim canım benim ya nolur üzülme olsun ya aralık var daha kız acelemiz yok. Gec olsun güç olmasın=)
Sebinim tatlım test nezamn yapıcaksın sana bu soruyu sorarken bile heyecanlanıyorum ya
yap artık yada bilaç gun beklesenmi yerimseniben yada direk kan testi yaptır. Kesin sonuc=)

Yuppi geldin.biz de seni özledik.İnş.çalışmalarınız boşa çıkmaz. bebişin de o yumoşu yok eder hiç bir şeyciğin kalmaz.ağrı yapıyor mu canım?Mutlu olmaman için sebep yok ki.Hadi bakalım inş. kırmızılar gelmez.

normalde 3 kasımcıydın sen de değil mi? sen ben ve aysellim vardık.siz kırmızıları gördünüz.Ben de korkmaya başladım delikafadulden

evet tatlim bende 3 kasimciydim ama benimkiler 9 ekimden sonra birde 28 ekimde gelince aslinda dogru durust adet oldumda sayilmazya sanirim 1 yada 2 gun normal kirmizilar geldi sonraasi kontrol amacli peceteyle sildigimde kahvrengi ve daha sonrasinda siyaha yakin bi renkde sildikce geliyodu bide oksurunce anlamadim gitti,,,boyle olunca sekerim haliyle kacirmis oldum 3 kasimi ama korkma umarim 3 kasimcilardan sen cikarsin aramizdan hamis olarak belli olmas sekerim yaa uzulme ne diyoduk kirmizilari gormeden pes etmek yok,,,hatta bazen kirmizilari goruncede pes etmek yok bak dun ben gorumcemin kizinin 2 aylik hamis oldugunu duydum cokda sevindim ama ayni zamanda uzuldumde cunku haala adet gibi kanamalarim oluyo dedi ama 2 aylik hamile,dusuk tehlikesi varmis doktor demis ama sonucta kanamalarina ragmen hamis,ikinci olucak bu onun ilk bebegide aynen bu sekilde hamislikle gecmis ve simdi cookk tatli 3yasinda bi oglu var yaramazmi yaramaz sekermi seker,,,oyuzden tatlim uzulme korkma senden guzel haberler bekliyoruz,,,

saol cnm benim, yok agrı yok ama belim dün cok agrıdı.
bide benim klasik haline gelen idrar yolları iltihabım var tek kötüşey o. onun dışında yumurta catlatmak için acaba yapmam gereken bişey varmı, alternatif tıp adına CADIARZU

Ben de sen gibi yarın mı yapsam yok yok cuma yapayım, kana mı baktırsam yok önce kendim bakayım deyip duruyorum kendi kendime.Ama bu sabah cuma günü önce kendim yapmaya karar verdim.Tırsıyorum kıııızzz :1shok:

hoşgeldin canım özlettin kendini iyi olmana sevindikopuyorumnanaktan

İnş. canım sabah da dedim korkunun ecele faydası yok bu hafta belli olacak benim durum.Dilerim görümcenin kızı sağ salim kucağına alır bebeğini.Allah yardımcısı olsun.zor bir durum

COK TESEKKURLER BEN 14 AYDAN SONRA BIRDE BUNU DENEYEYIM BAKAYIM

kızlar benim adetime daha bir hafta var ama bugün göğüslerim baya şiş ve sağ göğsümde su gibi sıvı geliyo internetten araştırdım süt gelmesi hormon bozukluğundan kaynaklanıyomuş ama bendeki süt değil su gibi oda sıktırınca geliyo off çok kafama takıldı şimdi test yapsam çıkarmı off bu ayda baya umutlanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…