- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.441
ben geldim kızlar, öncelikle hepinizi cok özledim kesinlikle samimiyim bebişlerim zemuszemus
doktordan geldim, ancak toparladım işlerimi ya malesef bişey yok amaaa kocaman bi yumoşum var hemde 19mm. Neden bilemedim ama cok mutluyum, kaydirigubbakcemile3
Doktor pko oldugum için normal bu süre takma dedi, bugün yada yarın yumurtam çatlarmış yanii
akşama mesai var. Hem bugün hemde yarın :kedi:
bi ilaç verdi çarşamba başlıcam eger onu içipte hasta olmazsam gebelik gercekleşmiş olabilr.
Ya bu arada hamişler sizinde haberlerinizi okudum vallahi içim açıldı ya oh beee.
hepinizi cok seviyorum vede selamlıyorum =D
normalde 3 kasımcıydın sen de değil mi? sen ben ve aysellim vardık.siz kırmızıları gördünüz.Ben de korkmaya başladım delikafadulden
aysellim canım benim ya nolur üzülme olsun ya aralık var daha kız acelemiz yok. Gec olsun güç olmasın=)
Sebinim tatlım test nezamn yapıcaksın sana bu soruyu sorarken bile heyecanlanıyorum ya
yap artık yada bilaç gun beklesenmi yerimseniben yada direk kan testi yaptır. Kesin sonuc=)
allahım sen bizim yardımcımız ol . Isteyen herkese sağlıklı evlatlar ver.
Allahım sen bizim yardımcımız ol . İsteyen herkese sağlıklı evlatlar ver.
bence iyi araştır canım kk da bununla ilgili bir topik vardı sanırım bir oraya bak derim
gebelik altında çörekotu bal tarçın diye bir topic var..okumuştum daha önce ama uygulamadım hiç..bu ay denesek mi ?
canım ben çörek otunu hiç yiyemem ekmeğin üzerinde bile olsa ayıklar yerim okuduğuma göre yararını görenler çok fazla
Supreme çatlatma iğnesi kullanabilirsin doktoruna danışarak
aysellim canım benim ya nolur üzülme olsun ya aralık var daha kız acelemiz yok. Gec olsun güç olmasın=)
Sebinim tatlım test nezamn yapıcaksın sana bu soruyu sorarken bile heyecanlanıyorum ya
yap artık yada bilaç gun beklesenmi yerimseniben yada direk kan testi yaptır. Kesin sonuc=)
hoşgeldin canım özlettin kendini iyi olmana sevindikopuyorumnanaktan
hoşbulduk canım nasılsın ne var ne yok? kaydirigubbakcemile5
canım ya daha yeni dogum kontrol ilacını bıraktıgım için igneye gerek yok dedi, 6 ay beklicez normal yollarla bakalım inş igneye falan gerek kalmaz
evet tatlim bende 3 kasimciydim ama benimkiler 9 ekimden sonra birde 28 ekimde gelince aslinda dogru durust adet oldumda sayilmazya sanirim 1 yada 2 gun normal kirmizilar geldi sonraasi kontrol amacli peceteyle sildigimde kahvrengi ve daha sonrasinda siyaha yakin bi renkde sildikce geliyodu bide oksurunce anlamadim gitti,,,boyle olunca sekerim haliyle kacirmis oldum 3 kasimi ama korkma umarim 3 kasimcilardan sen cikarsin aramizdan hamis olarak belli olmas sekerim yaa uzulme ne diyoduk kirmizilari gormeden pes etmek yok,,,hatta bazen kirmizilari goruncede pes etmek yok bak dun ben gorumcemin kizinin 2 aylik hamis oldugunu duydum cokda sevindim ama ayni zamanda uzuldumde cunku haala adet gibi kanamalarim oluyo dedi ama 2 aylik hamile,dusuk tehlikesi varmis doktor demis ama sonucta kanamalarina ragmen hamis,ikinci olucak bu onun ilk bebegide aynen bu sekilde hamislikle gecmis ve simdi cookk tatli 3yasinda bi oglu var yaramazmi yaramaz sekermi seker,,,oyuzden tatlim uzulme korkma senden guzel haberler bekliyoruz,,,
Aramıza hoşgeldin canım.Ben ovülasyon testi kullandım daha önce.Aynı gebelik testi gibi birşey. eğer düzenli adet görüyorsan kullananilirsin. Her eczanede bulunmuyor ve çeşitleri var.
Zaten araştırmaya başlarsan göreceksin bazı eczanelerde 170tl lere varan fiyatlar var.Onlar sürekli kullanım için kit. Birde gebelik testi gibi tek kullanımlık olanlar var.
Ben Galenik marka kullandım. Bir kutu içinde 5 tane ovülasyon ve 1 adet gebelik testi şeklinde satılıyor ve fiyatı 25 tl. İçerisinde kullanmaya ne zaman başlaman gerektiğini gösteren bir prespektüs bulunmakta.Alacaksan bu şekilde olanları al. Bazı eczanelerde bu seti bozup tek tek satıyorlar ve tanesi 5 tl. mecbur 5 yada 6 tane alman gerekiyor ve haliyle pahalıya geliyor.Bu şekilde 5 ov.test+1 gebelik test. olan kitlerden satın al.
benı de yazarmısın 1 aralık opuyorumnanaktan