Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

benim kocamda acaba erkekler kulübü yokmu ki bende oraya üye olsam diyor delikafadulden

Hakikaten erkekler kulübü de olsa nasıl olur acaba muhabbetleri
* abi senin hanım test yaptı mı?
* valla biz geciksin diye bekliyoruz
*biz yaptık ikinci silik çıktı yarın kan tahlili yaptırcaz
*darısı bizim başımıza koçum.
* ben kızım olsun istiyorum
* aman abi hayırlı evlat olsunda farketmez.ya benim hanımın göğüsleri çok sızlıyor dokundurtmuyor yandık walla.9-10 ay nasıl beklicez :roflol:

ben bu ay biraz karamsarım sanki kırmızıları görecekmişim gibi boşverdim umursamazlık geldi üsütme geçen ay sürekli kendimi dinliyordum bu ay nasılsa olmaz diyorum tabi tedbiri elden bırakmıyorum çalışmalara devam ama bi boşvermişlik geldi bana nedense

* aman abi hayırlı evlat olsunda farketmez.ya benim hanımın göğüsleri çok sızlıyor dokundurtmuyor yandık walla.9-10 ay nasıl beklicez :roflol:

Canım emin ol onların muhabbetinde futbol, av merakı falan daha ağırlıklı olur.

Dudak fosurdaması mı? nerden duydun kız onu? ben de ilk senden duydum şimdi?kaydirigubbakcemile3 aman lütfenben ağzımdaki tada razıyım dışardan belli olmasın belirtiler lütfen.

bi topicde vardı...belirtiler arasında..nası yani demiştim... şu anda hisstetiiğim o olabilir diyorum..sanki komple bi kabarma var gibi ama dışarıdan belli olmuyo pek...

ben bu ay biraz karamsarım sanki kırmızıları görecekmişim gibi boşverdim umursamazlık geldi üsütme geçen ay sürekli kendimi dinliyordum bu ay nasılsa olmaz diyorum tabi tedbiri elden bırakmıyorum çalışmalara devam ama bi boşvermişlik geldi bana nedense

aslında en iyisi senin yaptığın ama ilk bebek olacağı için bizim malesef çok da öyle yapamıyorum.tamam bu ay olmazsa telaş edecek bir şey yok biliyorum ama acaba oldu mu diye merak ediyorum.belki kan tahlili yaptırsam öğrenebilirim ama istemiyorum.

sebincim çok tatlısın beni öyle bir güldürdün ki

aslında en iyisi senin yaptığın ama ilk bebek olacağı için bizim malesef çok da öyle yapamıyorum.tamam bu ay olmazsa telaş edecek bir şey yok biliyorum ama acaba oldu mu diye merak ediyorum.belki kan tahlili yaptırsam öğrenebilirim ama istemiyorum.

ilk bebeğim de 3 ay denemiştik sonra oldu her ay eşimle kaç tane test aldık sayısını bile unuttum en son ay da hasta olunca çok üzülüp bırakmıştım meğerse hamileymişim üstüne görmüşüm şimdi bile 2. bebeğimiz için uğraşmamıza rağmen yine aynı duyguları yaşadığım için biraz deneyimli olmam nedeniyle kendimi geri çektim canım

beklemekte herzaman yarar vardır sabır seni takdir ediyorum canım bencede bekle 3 kasımdan sonra yap inşallah bebişin göbüşündedir

inşallah topiğimizdeki herkez bebişine kavuşur

ilk bebeğim de 3 ay denemiştik sonra oldu her ay eşimle kaç tane test aldık sayısını bile unuttum en son ay da hasta olunca çok üzülüp bırakmıştım meğerse hamileymişim üstüne görmüşüm şimdi bile 2. bebeğimiz için uğraşmamıza rağmen yine aynı duyguları yaşadığım için biraz deneyimli olmam nedeniyle kendimi geri çektim canım

beklemekte herzaman yarar vardır sabır seni takdir ediyorum canım bencede bekle 3 kasımdan sonra yap inşallah bebişin göbüşündedir

inşallah topiğimizdeki herkez bebişine kavuşur

amin canım inş.

ya bence çalışan evli kadınlar için yasa olmalı ve cumartesi günü çalıştırılmamalı.Hoş 29 Ekim'de çalışmak yasakdı da ne oldu di mi? lafımı geri aldım.

Bebikom88 ne yaptı acaba?cööö demiş kaçmış o da.bak merak ettim.acaba tekrar test yaptı mı?kanda baktırdı mı?
Kanda bakıldığı zaman sonuç ne kadar sürede çıkıyor?

ahh ahh şimdi evde olmak vardı güzel açık bir çay ayaklarımı uzatıp televizyon izlemek isterdim hoş kızım izin vermezdi ama yine de evimde olurdum :KK43:(((

ya bence çalışan evli kadınlar için yasa olmalı ve cumartesi günü çalıştırılmamalı.Hoş 29 Ekim'de çalışmak yasakdı da ne oldu di mi? lafımı geri aldım.

Katılıyorum sana şekerim zaten yeterince yoruluyoruz ne olur bir gün daha tatilimiz olsasüprizzzzz

Bebikom88 ne yaptı acaba?cööö demiş kaçmış o da.bak merak ettim.acaba tekrar test yaptı mı?kanda baktırdı mı?
Kanda bakıldığı zaman sonuç ne kadar sürede çıkıyor?

evet ya gelsede bizi merakta bırakmasa ne güzel ilk güzel haberimiz olsa di mi ama
özellerde aynı gün çıkıyor diye biliyorum

özel hastanede bir saattesonuç çıkıyor. ben supremenin de sonucu merak ediyordum şimdi bebişkomuda merak ediyorum. Ayy inşallah güzel sonuçlar verirler.

X