Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysellim canım yeni gelen arkadaşlarıda ekle.integral 3 kasım.yeşim25 25 kasım.sürmeli 20 kasım.aysima04 belli değil

ben 10 senelik evliyim 9 yaşında oğlum var.bende ocakta düşük yaptım.olur allhın izniyle moralini bozma .düşüğün ne zaman oldu canım

oooooooooo.sen 10 yıllık evlisin.ikinciyi düşünüyorsun herhalde.düşük olalı 1 yıl oldu.tüm arkadaşlarımın bebişleri oldu.bilmiyorum.bazılrının ikincileri bile oldu.

Merhaba arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdi.. Günleri yaklasan arkadaslar, dualarim sizinle. Insallah busefer mücdeli haberlerinizi aliriz :Saruboceq:

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Bugün giremedim nete esim isgal etti:) Kizlar ben bugün dayanamayip bi test yaptim:) ikinci cizgi cok cok silik cikti.ama bilmiyorum kafam karisti. daha bir haftam var.

Ça ça ça :sm_cool: ne diyosun fıstıkım benim.Heeeeyyyy duyduk duymadık demeyin bebişkom88 çift çizgiyi görmüş.Balım peteğim hemen kanda da baktır ve çok gecikmeden dr.a git opuyorumnanaktan

ya beni listeye eklemiyoesunuz.....kac kere yazdim 25 kasim.eger yine elemezseniz nasip degil bende devam yazmiyayim bari.iyi geceler hepinize

Canım hoşgeldin ama vallahi senin ismini ilk defa gördüm.Seni istemememiz gibi bir durum olması söz konusu bile değil.Bir karışıklık olmuştur.aysellim ekler seni de bugün.hihoyyyt HOŞGELDİİİİN

Merhaba arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdi.. Günleri yaklasan arkadaslar, dualarim sizinle. Insallah busefer mücdeli haberlerinizi aliriz :Saruboceq:

Cannımmmmmmmmmmm bi geldin bi kayboldun.Dualara devam hep beraber.Allah hepimize hayırlı evlatlar verisn inş.

oooohhooooo herkes uyuyor galiba.Kızlar ağzımdaki acı tad bugün daha da arttı.Midemi bulandırıyor.ınş. hamileyimdir ve ondandır.yoksa büyük bir sorun var demektir.Hamilelik dışında hiç çekilecek bir durum değil .:bbo:

slm kızlar, tam geldim internet bağlantısı gitti ki neyse yeniden geldi. Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ilk sayfadaki listeye ekledim sizleri inş. güzel haberlerimizi de o listeye eklemeye başlarızkaydirigubbakcemile5

forumdaki bu sıkıntı ne zaman bitecek merak ediyorum.sürekli bağlantı kopuyor.:çok üzgünüm:

Kızlar geçmişiş okudunuz mu?bebişkom88 çift çizgi görmüş.ikinci silikmiş ama olsun :teytey:

X