Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Bugün giremedim nete esim isgal etti:) Kizlar ben bugün dayanamayip bi test yaptim:) ikinci cizgi cok cok silik cikti.ama bilmiyorum kafam karisti. daha bir haftam var.

canım çok sevindim hemen bir kan tahlili yaptır inşallah bebişin göbüşündedir dualarımız seninle
:teytey:hadi kızlar halaya

oooohhooooo herkes uyuyor galiba.Kızlar ağzımdaki acı tad bugün daha da arttı.Midemi bulandırıyor.İnş. hamileyimdir ve ondandır.yoksa büyük bir sorun var demektir.Hamilelik dışında hiç çekilecek bir durum değil .:bbo:

:Saruboceq: inşallah öyledir.... güzel haberler alalım moral oluyor...

tüm arkadaslara günaydın... sitede ya da bende bir sorun var..dünden beri giriyorum mesaj yazarken kilitleniyo :eek:lmaz:

:teytey::teytey::teytey: b uhafta halay haftası olsun ......:CüvCüv:

Çok sevındım yaa ınŞ. Kan tahlılınde Çıkarda tÜm topık Çok sevınelım ılk hamıŞız olursun ınŞallah bebıŞkom

:teytey: :teytey: :teytey:Hadi inş. kan değeri de yüksek çıkar Ya Rabbim.Darısı da kalanlara olur

eeee keyifler nasıl?valla ben bu tad başka bir şeyden ise diye biraz kaygılıyım.-tatlicadiarzu-

hihoyyyt bebişkom çok sevindim.. sonuna kadar sağlıkla inşallah... ayağını sürü git doktora bizde gelelim arkadan :)

Günaydın canım; nbr nasılsın?

ay sonu olduğu için bu aralar çok yoğun oluyorum o yüzden biraz yorgunum onun dışında iyiyim sen nasılsın yazdıklarını okudum sebine katılıyorum sakın kırmızıları görürsen(inşallah görmezsin) bizi bırakma anca beraber kan ca beraber canım bebişlerimiz göbüşümüze gelince ye doğuncaya kadar hatta büyütürken bile burdayız
karamsarlığı at lütfen kafandan elinden geldiğince düşünme opuyorumnanaktan

eeee keyifler nasıl?valla ben bu tad başka bir şeyden ise diye biraz kaygılıyım.-tatlicadiarzu-

bende kendimi iz peşindeki dedektifler gibi hissediyorum.. sürekli ağrı dinlemekte nsıkıldım... kasığıma bişi battı..bugun soyle aktı dun boyledi..ateşimmi yüksek... tuvalette sürekli kontrol... dün ihtiyaç için değilde kontrol için tuvalete gittiğimi farkettim kaydirigubbakcemile3
ama belirtiler arasındaki dudak fosurdamasını (çok gülmüştüm ilk duyduğumda) hissediyorum dünden beri ..ya da dudağım ucuklayacak...

ay sonu olduğu için bu aralar çok yoğun oluyorum o yüzden biraz yorgunum onun dışında iyiyim sen nasılsın yazdıklarını okudum sebine katılıyorum sakın kırmızıları görürsen(inşallah görmezsin) bizi bırakma anca beraber kan ca beraber canım bebişlerimiz göbüşümüze gelince ye doğuncaya kadar hatta büyütürken bile burdayız
karamsarlığı at lütfen kafandan elinden geldiğince düşünme opuyorumnanaktan

Aynen bende çok yoruluyorum. Aysonu hele bugün de çok yoğun olurdu da cumartesi olduğu için biraz da az yoğun oluyor. Heyecanlanmaya başladım yaa bir yandan da ister istemez kırmızları düşünüyorum. Ama kkesinlikle topik falan bırakmam sadece uğur getirsin anlamında demiştim sözmü geri aldımşutarafagitti

.integral .yeşim25 .sürmeli .aysima04 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ne iyi ettinizde geldiniz
topiğimiz ne güzel oldu değilmi güzel anne adayları

Aynen bende çok yoruluyorum. Aysonu hele bugün de çok yoğun olurdu da cumartesi olduğu için biraz da az yoğun oluyor. Heyecanlanmaya başladım yaa bir yandan da ister istemez kırmızları düşünüyorum. Ama kkesinlikle topik falan bırakmam sadece uğur getirsin anlamında demiştim sözmü geri aldımşutarafagitti

evet lütfen kimse biyere ayrılmasın.. en sıkıntılı günlerimizi paylaşıp en tatlı gunlerimizde ayrılmayalım.....bugün sabah çift çizgiyi görsemde hemen kızlara haber versem diye dua ederken buldum kendimi. kocişim duysa üzülür valla kaydirigubbakcemile5

evet lütfen kimse biyere ayrılmasın.. en sıkıntılı günlerimizi paylaşıp en tatlı gunlerimizde ayrılmayalım.....bugün sabah çift çizgiyi görsemde hemen kızlara haber versem diye dua ederken buldum kendimi. kocişim duysa üzülür valla kaydirigubbakcemile5

Haklısın canım benim. iyi ki hepimiz varız ki paylaşabiliyoruzopuyorumnanaktan

ben ayın 5 ne kadar yoğun olurum maaşları dağıttıktan sonra biraz oh derim
düşünme güzelim kırmızıları herşey allahın takdiri o ne zaman isterse o zaman olur sen tedbirini al kendine dikkat et duanı eksik etme eminim allah sesini duyacaktıopuyorumnanaktan
sözünü geri aldığını da çok sevindim topik sensiz olmaz iyiki açmışsın ne güzel oldu sıkıntılarımız paylaşıp rahatlıyoruz.sevinçlerimiz paylaşıp mutlu oluyoruz hep beraber

Ben en başından beri en erken çarşamba yaparım diyordum.Daha sonra 9 kasım dedim.Şimdi haftaya cumartesi falan mı yapsam diyorum.ben de kararsızım ama çarşambaya kadar yapmayacağım kesin

ben ayın 5 ne kadar yoğun olurum maaşları dağıttıktan sonra biraz oh derim
düşünme güzelim kırmızıları herşey allahın takdiri o ne zaman isterse o zaman olur sen tedbirini al kendine dikkat et duanı eksik etme eminim allah sesini duyacaktıopuyorumnanaktan
sözünü geri aldığını da çok sevindim topik sensiz olmaz iyiki açmışsın ne güzel oldu sıkıntılarımız paylaşıp rahatlıyoruz.sevinçlerimiz paylaşıp mutlu oluyoruz hep beraber

sizleri tanımışken vazgeçebilir miyim sizdenalkisalkisalkis

bende kendimi iz peşindeki dedektifler gibi hissediyorum.. sürekli ağrı dinlemekte nsıkıldım... kasığıma bişi battı..bugun soyle aktı dun boyledi..ateşimmi yüksek... tuvalette sürekli kontrol... dün ihtiyaç için değilde kontrol için tuvalete gittiğimi farkettim kaydirigubbakcemile3
ama belirtiler arasındaki dudak fosurdamasını (çok gülmüştüm ilk duyduğumda) hissediyorum dünden beri ..ya da dudağım ucuklayacak...

Dudak fosurdaması mı? nerden duydun kız onu? ben de ilk senden duydum şimdi?kaydirigubbakcemile3 aman lütfenben ağzımdaki tada razıyım dışardan belli olmasın belirtiler lütfen.

X