Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Tekrar ben geldım kızlar
gÖkÇek haklısın canım ben tam kararı yarın verırım sanırım kesın gıderım. ıhmal etmemek lazım hanı dr vermeyınce gayet rahattım.

Hoşgeldin.Yalnız kızlar topic bende bağımlılık yaptı zemuszemus sürekli yazışalım istiyorum

Kızlzr kimseden ses çıkmıyor.Kendimi çok geveze hissetmeme neden oluyorsunuz :kedi:

sohbete katılıcam ama ofis müsait değil...

benim burdan ayrılamama sebebim başka...
acaba arkadaşlardan biri erken test yaparda güzel bir haber gelir mi ? Gelirse hemen öğrenip sevineyim diyorum...
en çok beğendiğim noktada olumsuz şeyler konuşulsa da hemen olumlu bi havaya dönüyor ..herkes çok yapıcı ve pozitif..
bağımlılık oldu sanırım kaydirigubbakcemile3

:)
Yok canim baska test yapmadim. ama aldim yarin veya p.tesi yapmayi düsünüyorum. cünkü adetimde daha var nerdeyse bi hafta. bakalim bélki budefa net görürüm ikinci cizgi insallah.

sohbete katılıcam ama ofis müsait değil...

benim burdan ayrılamama sebebim başka...
acaba arkadaşlardan biri erken test yaparda güzel bir haber gelir mi ? Gelirse hemen öğrenip sevineyim diyorum...
en çok beğendiğim noktada olumsuz şeyler konuşulsa da hemen olumlu bi havaya dönüyor ..herkes çok yapıcı ve pozitif..
bağımlılık oldu sanırım kaydirigubbakcemile3

Hımmmm seni gidi erken test avcısı seniiiii. kaydirigubbakcemile3 valla tarihlere göre 3kasımcıların test yapması gerekir.Diğerleri için çok erken.ama 3 kasımcılardan da erken yapan çıkar mı bilmem.en erken p.tesi olur yine canım.ofis müsait oldukça katıl sohbete okiş?Ben de topicin + havasını seviyorum.Sen hele bir de güzel haberle almaya başladıkça gör nasıl da şenlenicek topic :teytey: :teytey: :teytey:

:)
Yok canim baska test yapmadim. ama aldim yarin veya p.tesi yapmayi düsünüyorum. cünkü adetimde daha var nerdeyse bi hafta. bakalim bélki budefa net görürüm ikinci cizgi insallah.

Canım kesinleşince hemen haber ver de iki göbek atayıma.s. eee tabi bir de listede revizyon yapmak lazım tarihinin yanına :CüvCüv: bunu koymak lazım.İnş. ya Rabbim

Canım kesinleşince hemen haber ver de iki göbek atayıma.s. eee tabi bir de listede revizyon yapmak lazım tarihinin yanına :CüvCüv: bunu koymak lazım.İnş. ya Rabbim

Evet canım sebine katılıyorum hemen hamişi eklerdik canım inşalla eklemekte nasip olur dilerim

hehe. tamam canlarim olur. hemen yazarim buraya güzel haberleri insallah. ondan sonrada sende sira sebincim insallah sende bize hayirli haberleri verirsin. kizlar ben hem temizlik yapiyorum hem sohbete katilmaya calisiyorum gec yazarsam ksr bakmayin:)

Yok cnim sizlerden fikir bekliyorum artik:)

Tamam ben biraz düşüneyim.Bu arada temizlik yapıcam diye kendini çok yorma.Ağır kaldırma, ayaklarını üşütme, terleyip üstünde soğutma ......................... kısaca dikkat et.sen bizim ilk hamilemiz olacaksın İnş.:dance:

Tatlım eşin kız ya da erkek olsun diye bir şey diyor mu?Özellikle istediği bir cinsiyet var mı?

X