- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.241
ben ağustota 3 gün gecikmişti de test yaptırmıştım oradan biliyorum:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh ahh şimdi evde olmak vardı güzel açık bir çay ayaklarımı uzatıp televizyon izlemek isterdim hoş kızım izin vermezdi ama yine de evimde olurdum (((
özel hastanede bir saattesonuç çıkıyor. ben supremenin de sonucu merak ediyordum şimdi bebişkomuda merak ediyorum. Ayy inşallah güzel sonuçlar verirler.
Kızına kim bakıyor diyecektim ki annene yakın olduğun aklıma geldi.Dolayısıyla kendi halime bir kere daha acıdım.Allah nasip eder de bebeğim olursa cumartesi günlerini konuşmayı planlıyorum.Olmadı maaşımdan kessinler.napıyım.
benim olunca hayırlısı ile k.valide bakacak sanırım o şimdiden istekli de ben kararsızım.
Cannımmmmmmmmmmm bi geldin bi kayboldun.Dualara devam hep beraber.Allah hepimize hayırlı evlatlar verisn inş.
oooohhooooo herkes uyuyor galiba.Kızlar ağzımdaki acı tad bugün daha da arttı.Midemi bulandırıyor.İnş. hamileyimdir ve ondandır.yoksa büyük bir sorun var demektir.Hamilelik dışında hiç çekilecek bir durum değil .:bbo:
KIzlar günaydınopuyorumnanaktan
nasılsınız?
Aleyna34, hemen ekliyorum yeni arkadaşları
günaydın kızlar
Öyle canim ya, isten dolayi ugrayamadim pek. Demin okudum bir arkadas cift cizgi görmüs, cok sevindim. Rabbim hayirlisini versin. Hadi bakalim insallah sendende güzel haberler aliriz..
amin canım inş. hepimizin sonuçları pozitif çıkar.:Saruboceq:
gökçek çalışıyoruz işte nasıl olalım? Çok uykum var çok işim.
Kızlar dün akşam burda çok yağmur yağdı. eşim eve geldiğinde kapıda şemsiyesini uzattı tut diye birde ne gördüm kocaman bir demet çiçek almış. Çok sevindim yaa(bir yandan da özelbir gündü de unuttum mu diyedüşündüm neyseki unutmamışım ) içinden gelmişte almış:asigim::1hug:
kızlar çıkmam gerekiyor fabrikaya gidiyorum yine sizlere iyi sohbetler ve iyi hafta sonları kendinize dikkat edin havalar birden soğudu ayaklarınızı sıcaktututn
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan