Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bir fikir verin akşam ne yiyeyim?evde yemek yok, canım yemek yapmak da istemiyor.eşim geç gelecekmiş aç kaldım :çok üzgünüm: kahvaltı mı yapsam ki?

Canım benim dün akşamı pizzayla geçiştirdik bu akşam ne olur bilemiyorum.
Sağol canım tarihler yaklaşıyor heyecan artıyor:)
Maniyi pek güzel yazmışsın şekerim

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? Bugün giremedim nete esim isgal etti:) Kizlar ben bugün dayanamayip bi test yaptim:) ikinci cizgi cok cok silik cikti.ama bilmiyorum kafam karisti. daha bir haftam var.

Selam kızlarr..
3 aylık ewliyim bizde bebiş istiyoruz her ne kadar daha yeni olsakta..:kedi:
listeye benide eklermisiniz.. 20 kasımda adetimin gelmemesisini umut ediyorumm:kedi:

canlarım 7 yıllık evliyim bir kızım var 5 yaşında geçen sene düşük nedeniyle kürtaj oldum yaklaşık 6 aydır istiyoruz olmuyo buseferde olmazsa doktora gidicem artık sinirlerim çok bozuldu eşimde bu duruma çok bozuluyo ben yumurtlama günlerini kaçırmıcam derken adamı kaçırcam eldenkaydirigubbakcemile3
bu arada sitede ciddi bi sorun var sanırım yarım saatte ancaa açılıo sayfa:uhm:

ya beni listeye eklemiyoesunuz.....kac kere yazdim 25 kasim.eger yine elemezseniz nasip degil bende devam yazmiyayim bari.iyi geceler hepinize

merhaba aleyna.umarım olur.ama ben bu ay ümitli değilim.adet olacak gibiyim.canımda sıkkın.ümitlenince gerisi gelmiyor.onun için adet olmayı bekliyorum

ben 4 yıllık evliyim.6 haftalıkken düşük oldu.moralim bozuk tabi.bir zamandan sonra insan bebiş istiyor.canım sıkılıyor.sen ne kadarlık evlisin

X