Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım benim yaa ama supremeden umutluyum ilk haberden ondan gelecek sanırım :)
benim raf ömrüm bugün sondu sanırım:)

Supreme test yaptı negatif çıktı.P.tesi dr.a gidecek.İnş. geç döllenme falandır onunki de.Öyle bile olsa onunki belli olana kadar senin testin sonucunu alırız P.tesi. pozitif olarak inş.:1hug:

ben gecikmesini beklicem.istersen beraber gecikmesini bekleyelim sabredebilirim dersenkaydirigubbakcemile5

günler yaklaştıkça korkmaya başladı aslında. Yaa kırmızıları görürsem diye. Eğer kırmızıları görürsem topiğin yönetimini sana bırakırım sen uğur getirirsin diye düşünüyorum açıkçası:)

yaklaşık 10 gün var adet olmama bu ayda olmazsa kesin doktora gidicem inşallah kasım ayında olur yaa rabbim isteyen herkese versin

kızlar bugün pek sohbetinize katılamadım eğer başımın ve boynumun ağrısı geçerse kızım uyuduksam sonra topiğimize gireceğim görüşmek üzere
herkeze iyi akşamlar kendinize dikkat edin ve bol bol c vitamini alın bu ara hasta olmayın
kocaman kocama öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

günler yaklaştıkça korkmaya başladı aslında. Yaa kırmızıları görürsem diye. Eğer kırmızıları görürsem topiğin yönetimini sana bırakırım sen uğur getirirsin diye düşünüyorum açıkçası:)

yok canım daha neler kırmızı kart gördüm diye bırakacakmısın bizleri senağlama olmaz :eek:lmaz: hiç belli olmaz ki sen hamile kalırsın ben kırmızı görürüm.Şimdilik sadece Allah biliyor.:gitme:

yaklaşık 10 gün var adet olmama bu ayda olmazsa kesin doktora gidicem inşallah kasım ayında olur yaa rabbim isteyen herkese versin

İnşallah canım inşallah be ay beklediğin ay olur.
aysellim bak arkadaşımızında 9 kasım galiba 10 gün kaldığına göre.ekleyiver elma şekerim

kızlar bugün pek sohbetinize katılamadım eğer başımın ve boynumun ağrısı geçerse kızım uyuduksam sonra topiğimize gireceğim görüşmek üzere
herkeze iyi akşamlar kendinize dikkat edin ve bol bol c vitamini alın bu ara hasta olmayın
kocaman kocama öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kuzuuum hiç sanmıyorum ama belki gece ben de girerim.maksat seninle de sohbet edebilmek.:1hug:

yok canım daha neler kırmızı kart gördüm diye bırakacakmısın bizleri senağlama olmaz :eek:lmaz: hiç belli olmaz ki sen hamile kalırsın ben kırmızı görürüm.Şimdilik sadece Allah biliyor.:gitme:

Aman ne bileyim anne olmak isteğinden kaynaklanan bir istekti. Tabi ki kırmızı görsemde bırakmam topiği sadece listeleri sen hazırlarsın babında söyledim canım benim:
Tek0633 bende akşam girmeye çalışırım bakalım ev hali neasıl olacak daha yemek yok evde:)

kızlar bir fikir verin akşam ne yiyeyim?evde yemek yok, canım yemek yapmak da istemiyor.eşim geç gelecekmiş aç kaldım :çok üzgünüm: kahvaltı mı yapsam ki?

Aman ne bileyim anne olmak isteğinden kaynaklanan bir istekti. Tabi ki kırmızı görsemde bırakmam topiği sadece listeleri sen hazırlarsın babında söyledim canım benim:
Tek0633 bende akşam girmeye çalışırım bakalım ev hali neasıl olacak daha yemek yok evde:)

sen de bizim uğurumuzsun bal kaymağım.sen açmasan bu topici kimbilir nasıl sıkıcı geçecekti bu bekleme süresibuyrunnnnnnnnn

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
hemen yazıyorum 5 kasım
berru89 6 kasım
bebiskom88 8 kasım
Lila 8 kasım
ayşima04 9 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
hacer44 22 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil

Askerler askerler, tezkerelerini beklerler
Bu topicte bulunanlar
Artık bebiş isterler.
Şimdi diyosunuzki bu ne saçmalıyor.Radyoda haberlerde askerler dedi aklıma geldi.durumum hiç ii değil sanırım hafif hafif sıyırmaya başladım.eee saat kaç olmuş

amanıııııın liste cıvıl cıvıl :nazar: eee diğer kızlar neden yazışmıyor?hep biz hep biz olmaz ki

X