- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.121
ezel22 iyi akşamlar canım kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım keyifsizliğin hayra alamettir sebin neyse ben çıkıyorum kızlar yemek yapmam lazım iyi akşamlar mucckk!!!
sebincim benimde canım çalışmak istemiyor bugün çok yoruldum boynum ağrıyor artık akşamada çalışma var
sabret canım ağzındaki tat geçer
canım hiç çalışmak istemiyor.çok sıkıldım :umursamaz:
ahhhh keşke yani inş. hayra alamettir.kolay gelsin.akşama sana yemeğe gelsem cokacimcoook evde yemeğim yok da
aahhhh gülüüüüm şu foliğin de sende yapmadığı kalmadı.yanlış hatırlamıyorsam iştahını da açmıştı.Ne gibi bir tuhaflık oluştu ayıptır sorması :) walla ben temmuz başından beri kullanıyorum hiç bir değişiklik yapmadı hayatım ben de.ama ilaçlarımızın firması farklı olabilir.
nasıl tuhaflaştı canım rengimi kokusumu
hamile bayanların idrarı koyulaşır ve koku olur seninki nasılopuyorumnanaktan
Bekarım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ama Allah hepinizin Dualarını kabul etsin :Saruboceq:
Hiç birininiz kucağını Boş Bırakmasın :Saruboceq:
Hayırlı Evlat nasip etsin Zamanında :Saruboceq:
Canım o başka bir arkadaştı. Ben yeni başladım içmeye. İştahım eskisinden farklı değil, aynı :)
Renk ve kokusu eskisi gibi değil. Acaba ilaçtanmı diye düşündüm de :)
evet sebinciğim çok güzeldi inş. bizim bebişlerimizde içimizdedir :)
başım yine çok ağrıyor iyiyim derken başlıyor bir yerlerimden ağrılar. Yaşlandık sanırım artık
canım bildiğim kadarıyla folik asitin bir yan etkisi olmuyormuş. Ben daha kullanmadığım için tam bilmiyorum diğer kızlara soralım öğreniriz canım
pardon şekerim.valla dediğim gibi bende hiç bir değişiklik yapmadı.yan etkilerini bir oku istersen belki orda yazıyordur.Ama inş. çok yakında pıt pıt atacak minicik bir kalbin habercisidir.opuyorumnanaktan