Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebincim benimde canım çalışmak istemiyor bugün çok yoruldum boynum ağrıyor artık akşamada çalışma var :KK43:
sabret canım ağzındaki tat geçer

İşte böyle durumlarda hep keşke kendi iş yerim olsaydı diyorum.şimdi çıkar biraz hava alırdım belki keyfim yerine gelirdi.mirmirmirmir

Bekarım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ama Allah hepinizin Dualarını kabul etsin :Saruboceq:
Hiç birininiz kucağını Boş Bırakmasın :Saruboceq:
Hayırlı Evlat nasip etsin Zamanında :Saruboceq:

5524.jpg

kızlar h.sonu geçti mi sonuçlar başlayacak bakalım kimler hamiş olacak demek istemiyorum hepimiz hamiş oluruz inşallah

aahhhh gülüüüüm şu foliğin de sende yapmadığı kalmadı.yanlış hatırlamıyorsam iştahını da açmıştı.Ne gibi bir tuhaflık oluştu ayıptır sorması :) walla ben temmuz başından beri kullanıyorum hiç bir değişiklik yapmadı hayatım ben de.ama ilaçlarımızın firması farklı olabilir.

Canım o başka bir arkadaştı. Ben yeni başladım içmeye. İştahım eskisinden farklı değil, aynı :)
Renk ve kokusu eskisi gibi değil. Acaba ilaçtanmı diye düşündüm de :)

canım bildiğim kadarıyla folik asitin bir yan etkisi olmuyormuş. Ben daha kullanmadığım için tam bilmiyorum:KK43: diğer kızlara soralım öğreniriz canım

Bekarım kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ama Allah hepinizin Dualarını kabul etsin :Saruboceq:
Hiç birininiz kucağını Boş Bırakmasın :Saruboceq:
Hayırlı Evlat nasip etsin Zamanında :Saruboceq:

5524.jpg

Bizleri düşünüp, dileklerimize ortak olup paylaşımda bulunduğun için nasıl mutlu oldum ve duygulandım bilemezsiz.Gözlerimde akmaya hazır 2 damla var şu anda.Duygusala bağladın kız beni.Ben de Allah'tan senin için seni çok sevecek,değer verecek çoook mutlu edecek birini karşına çıkarmasını ve bir gün senin de hamile olduğunun haberini almanı diliyorum.:Saruboceq:

Canım o başka bir arkadaştı. Ben yeni başladım içmeye. İştahım eskisinden farklı değil, aynı :)
Renk ve kokusu eskisi gibi değil. Acaba ilaçtanmı diye düşündüm de :)

pardon şekerim.valla dediğim gibi bende hiç bir değişiklik yapmadı.yan etkilerini bir oku istersen belki orda yazıyordur.Ama inş. çok yakında pıt pıt atacak minicik bir kalbin habercisidir.opuyorumnanaktan

Yok mu yeni arkadaşlar.Haydi Kasım treni kalkmak üzere düt düüüüüütttttt.herkes vagonlara lütfenşakkıdı

pardon şekerim.valla dediğim gibi bende hiç bir değişiklik yapmadı.yan etkilerini bir oku istersen belki orda yazıyordur.Ama inş. çok yakında pıt pıt atacak minicik bir kalbin habercisidir.opuyorumnanaktan

Ağzından bal damlıyor şekerim. Hepimiz o pıt pıt kalbi görürüz inşallah :)opuyorumnanaktan

X