Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ya kızlar benim bir sorum olacak. Ayıptır söylemedi idrarım bir tuhaflaştı. Acaba folik asitten olabilir mi ? İlaç etkiliyor mu ?

iyidir canım gündüzleri ya misafir geldi yada ben biyerlere gittim akşamlarıda malum çalışma oluyo eşim evde fırsat bulamadım girmeye bugünde monitör açılmadı bereket kablosundanmış yedek vardı taktım ovulasyon yeni oldu inşallah bu ay bebeğim gelir yaa:)

iyidir canım gündüzleri ya misafir geldi yada ben biyerlere gittim akşamlarıda malum çalışma oluyo eşim evde fırsat bulamadım girmeye bugünde monitör açılmadı bereket kablosundanmış yedek vardı taktım ovulasyon yeni oldu inşallah bu ay bebeğim gelir yaa:)

Çalışkan hatun :) hadi bakalım İnş. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

Ya kızlar benim bir sorum olacak. Ayıptır söylemedi idrarım bir tuhaflaştı. Acaba folik asitten olabilir mi ? İlaç etkiliyor mu ?

aahhhh gülüüüüm şu foliğin de sende yapmadığı kalmadı.yanlış hatırlamıyorsam iştahını da açmıştı.Ne gibi bir tuhaflık oluştu ayıptır sorması :) walla ben temmuz başından beri kullanıyorum hiç bir değişiklik yapmadı hayatım ben de.ama ilaçlarımızın firması farklı olabilir.

nasıl tuhaflaştı canım rengimi kokusumu
hamile bayanların idrarı koyulaşır ve koku olur seninki nasılopuyorumnanaktan

inşallah ama nedense bu ay hiç içimde umut yok ya olmıcak gibi hissediyorum :çok üzgünüm: bişe dicem şimdi benim ovuslasyon dündü ya olduysa oldu mu yoksa çalışmalara devam mı? akannehir yordu beni bu belde yastık uzanmalar :roflol:

inşallah ama nedense bu ay hiç içimde umut yok ya olmıcak gibi hissediyorum :çok üzgünüm: bişe dicem şimdi benim ovuslasyon dündü ya olduysa oldu mu yoksa çalışmalara devam mı? akannehir yordu beni bu belde yastık uzanmalar :roflol:

canım benim beklenmeyen tarihim 15 kasım ben 10 kasıma kadar devam edeceğim bence sende tedbiri elden bırakma

ben bıraksamda kocam bırakmıyo:kedi::roflol: ama sizde bilirsiniz hemen kalkmamak gerekiyo işte beni o sıkıyo yoksa diğer işten hiç şikayetçi değilim :kedi:Şeniz:roflol:

ben bıraksamda kocam bırakmıyo:kedi::roflol: ama sizde bilirsiniz hemen kalkmamak gerekiyo işte beni o sıkıyo yoksa diğer işten hiç şikayetçi değilim :kedi:Şeniz:roflol:

delikafadulden ay çok hoşsun canım ne yapalım bizde kolay hamile kalanlardan değiliz bebişlerimiz göbüşlerimize gelene kadar katlanacağızopuyorumnanaktan

ağzımdaki tuhaf tad gitsin diye sürekli bir şey içiyorum ama bu seferde wc'ye yarım saatte bir sefer düzenliyorum

umarım keyifsizliğin hayra alamettir sebin :KK70: neyse ben çıkıyorum kızlar yemek yapmam lazım iyi akşamlar mucckk!!!

sebincim benimde canım çalışmak istemiyor bugün çok yoruldum boynum ağrıyor artık akşamada çalışma var :KK43:
sabret canım ağzındaki tat geçer

X