- 8 Haziran 2008
- 1.291
- 1
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.101
Ya kızlar benim bir sorum olacak. Ayıptır söylemedi idrarım bir tuhaflaştı. Acaba folik asitten olabilir mi ? İlaç etkiliyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir canım gündüzleri ya misafir geldi yada ben biyerlere gittim akşamlarıda malum çalışma oluyo eşim evde fırsat bulamadım girmeye bugünde monitör açılmadı bereket kablosundanmış yedek vardı taktım ovulasyon yeni oldu inşallah bu ay bebeğim gelir yaa:)
Ya kızlar benim bir sorum olacak. Ayıptır söylemedi idrarım bir tuhaflaştı. Acaba folik asitten olabilir mi ? İlaç etkiliyor mu ?
bende çalışıyorum malesef c.tesi tüm gün sebincim sonra geriye bir pazar kalıyor(((
amin canım ama umudum yok kızlar altı üstü 3 aylık evliyim hatta 3 ay bile olmadı kendimi çocuğum olmuyomuş gibi hissediyorum bozdum kafayı laelaelaelaelaeezel 22 inşallah bebişin göbüşündedir canım
inşallah ama nedense bu ay hiç içimde umut yok ya olmıcak gibi hissediyorum :çok üzgünüm: bişe dicem şimdi benim ovuslasyon dündü ya olduysa oldu mu yoksa çalışmalara devam mı? akannehir yordu beni bu belde yastık uzanmalar :roflol:
ben bıraksamda kocam bırakmıyo:kedi::roflol: ama sizde bilirsiniz hemen kalkmamak gerekiyo işte beni o sıkıyo yoksa diğer işten hiç şikayetçi değilim :kedi:Şeniz:roflol: