Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet bugün çok soğuk.pazar günü kışlıkları çıkartıyorum ortaya.aslında kışı sevmem ama belki de bu kış benim en mutlu olduğum kış olacak.:Saruboceq: tek kötü yanı ben kışın buzda kayıp düşücem diye çok korkarım.eğer hamile kalırsam 2 kat korkucam delikafadulden

evet burasıda soguk hatta yagmur var, kışlıkların zamanı bencede. Bende cıkartim bari yaw bi pazar günü var onda da kışlıklarımı çıkartıcazki :umursamaz:

evet burasıda soguk hatta yagmur var, kışlıkların zamanı bencede. Bende cıkartim bari yaw bi pazar günü var onda da kışlıklarımı çıkartıcazki :umursamaz:

hımmmm sorma.bütün günü alır o iş.ben bir kısmını pazar bir kısmını da haftaiçi akşam yapmayı planlıyorum

canlarım ben izninizi istiyim akşam bi arkadasımın kınası var, işlerimi ayarlayıp erkenden kaçim
haftasonu geldi =) hepinize iyi haftasonları, güzel haberler bekliyorum sizden pztesi ayın2si ona göre

güle güle.sizin için haftasonu geldi tabi ama aysellim ve ben yarında çalışıyoruz:çok üzgünüm:

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
prayforU 5 kasım
berru89 6 kasım
bebiskom88 8 kasım
Lila 8 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
hacer44 22 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil

sağol aysellim, çoook uzun bir hafta olacak haftaya... ama çokda güzel olacak inşallah...
kızlar sakın üşütmeyin kendinize dikkat edin... ayağınızı sıcak tutun özellikle..... ben kaçıyorum.. hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…