- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.041
ayyy üşüttüm mü ne her yerim grip olacak gibi ağrıyor.lmaz: ya da daha anne olmadan son kullanma tarihim geldi galiba kaydirigubbakcemile3 her yerden bir gıcırtı kopuyor.üstelik domuz gribi korkusuna insanların garip bakışlarına aldırmaksızın maske takıyorum metroda:1ninca:
burdaydım şekerim baktım kimsecikler yok bende gittimiyiyim canım patronlar olmasa daha da iyiyim. sürekli iş soruyorlar başka sordukları birşey yok. sen nasılsın? kanama oldun mu? dün okuduklarımda henüz başlamamıştı merak ettim canım benim
sebinim bende değişiklikler var bende farkındayım ama umutlanmak isteyipte çok umutlanmamaya çalışıyorum Bu ay olsun be şekerim değil mi?
prayforU biz her zaman burdayız ama umutsuzluğa kapılmak yok tamam mı? Hepimiz birbirimize desteğiz
patronların işi bu, yok hayatım ne gelen var ne giden kaydirigubbakcemile3 bakalım pztesi doktora gidicem zaten özlemiştim kendisini =)
gökçek hoşgeldin canım site yavasta en azından açılıyo sayfalar dun berbattı.
sebinciğim;
ben bu ay çok umutlandığımdan inş. bu ay diyorum. Tabi ki deneme hakkımız bol:)
sebincim ağzımda garip bir tat var dedin derlerki hamile isen ağızda demir,pas tatı gibi birşey olur inşallah hamişsindir canım
yok sebinim ilk deneme değil haziran d.konrol hapını bıraktım hazirandan bu yana denemekteyiz. Folikasit için pazartesi özel hastane dr na gitme düşünüyorum randevu alıpta.
fökçek ve tek0633 hoşgeldiniz kızlar.
Esraa 47 tam anlayamadım tekrar anlatabilir misin?
kızlar benimde rgl tarihim 1 kasım d günümde 3 kasım dr kontrolüne gitmedim bu ay yumurtlama problemim var inş bebişim vardır benimkiside kör ün görme umudu gibi bişi
yok sebinim ilk deneme değil haziran d.konrol hapını bıraktım hazirandan bu yana denemekteyiz. Folikasit için pazartesi özel hastane dr na gitme düşünüyorum randevu alıpta.
fökçek ve tek0633 hoşgeldiniz kızlar.
Esraa 47 tam anlayamadım tekrar anlatabilir misin?
sebincim ağzımda garip bir tat var dedin derlerki hamile isen ağızda demir,pas tatı gibi birşey olur inşallah hamişsindir canım
ay inşallah sebinim hamişsindir:))))
hoşbulduk canım artık güzel haberler bekliyorum sizden :Saruboceq:
nasılsın