- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.061
supreme cım kırmızılar gelmiş üzülme inşallah bir daha ki ay kırmızılar gelmez
evet supremem seni kırmızıların gelmemesine çok seviniyorum. ilk mutlu haber senden gelir inş.
yok sebinim ilk deneme değil haziran d.konrol hapını bıraktım hazirandan bu yana denemekteyiz. Folikasit için pazartesi özel hastane dr na gitme düşünüyorum randevu alıpta.
fökçek ve tek0633 hoşgeldiniz kızlar.
Esraa 47 tam anlayamadım tekrar anlatabilir misin?
canım 1 kasım yeni adet tarihim pco luyum ben 3 kasımda doğum günüm eğer bebeğim gelirse d günü hediyem olcak ama pek umudum yok
yok şekerim yok ne gen ne giden. Bende kırmızı mavi hiçbişey yokki daha, pztesi gidicem bakalım nolmuş yine hihoyyyt
canım 1 kasım yeni adet tarihim pco luyum ben 3 kasımda doğum günüm eğer bebeğim gelirse d günü hediyem olcak ama pek umudum yok
:Saruboceq: karşılık beklemeden dost için yapılan dua kabul olurmuş....bebiş sahibi olursak birbirimizin dualarıyla olacak inşallah... bu arada bir bekleme listemiz varmı... kasımda karşısını hamiş haberini bekliyordan bebek bekliyora çevireceğimiz ??
:Saruboceq: karşılık beklemeden dost için yapılan dua kabul olurmuş....bebiş sahibi olursak birbirimizin dualarıyla olacak inşallah... bu arada bir bekleme listemiz varmı... kasımda karşısını hamiş haberini bekliyordan bebek bekliyora çevireceğimiz ??