Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadi bakalım günü gelenlerden Allahın izniyle çift çizgi bekliyoruz, soraki topicte kasımda çift çizgi görenler ve inşallah bizde tam kadro zemuszemus yeni topkite

evet supremem seni kırmızıların gelmemesine çok seviniyorum. ilk mutlu haber senden gelir inş.

ya canım bende üzülimmi sevinimmi bilemedim CADIARZU pko varya bende o yüzden arada kaldım. Ama ne olursa olsun mutluyum ya :hulya: neden bilmiyorum son günlerde keyfim pek bi yerinde. Aslında işler falan kötü ama bilmiyorumki elimde degil mutluluk hormonlarım yüksek :dance:

çok sağolun kızlar... beklemek çok zor oluyor zaman daraldıkça..inşallah güzel haberler duyarız supreme senden de, geriside hızlıca gelir inşallah... mesajlarınızı okudukça bel ağrım geçti..yüzüm gülüyor :1rolleyes:

yok sebinim ilk deneme değil haziran d.konrol hapını bıraktım hazirandan bu yana denemekteyiz. Folikasit için pazartesi özel hastane dr na gitme düşünüyorum randevu alıpta.
fökçek ve tek0633 hoşgeldiniz kızlar.
Esraa 47 tam anlayamadım tekrar anlatabilir misin?

canım 1 kasım yeni adet tarihim pco luyum ben 3 kasımda doğum günüm eğer bebeğim gelirse d günü hediyem olcak ama pek umudum yok

canım 1 kasım yeni adet tarihim pco luyum ben 3 kasımda doğum günüm eğer bebeğim gelirse d günü hediyem olcak ama pek umudum yok

Pko olmak gebeliği zorlaştıran bir durum ama gebeliğe engel bir durum değil.hatta pko birisi hamile kalırsa kist falan da olmuyormuş diye okumuştum.İnş. canım doğumügün hediyen müjdeli haber olur.

aaayyyy bak heyecanlandım şimdi p.tesi kasım ayı başlıyor ve kimbilir kimler için burda göbek atıp halay çekicez.hangimizin mutluluğunu paylaşarak büyütücez.Allah'ım dualarımızı kabul et.

ah ayselcim hiç sorma aynen benim de bir sürü işim var of offffffffffffffffff
kolay gelsin bütün çalışan hanımlara

:Saruboceq: karşılık beklemeden dost için yapılan dua kabul olurmuş....bebiş sahibi olursak birbirimizin dualarıyla olacak inşallah... bu arada bir bekleme listemiz varmı... kasımda karşısını hamiş haberini bekliyordan bebek bekliyora çevireceğimiz ??

:Saruboceq: karşılık beklemeden dost için yapılan dua kabul olurmuş....bebiş sahibi olursak birbirimizin dualarıyla olacak inşallah... bu arada bir bekleme listemiz varmı... kasımda karşısını hamiş haberini bekliyordan bebek bekliyora çevireceğimiz ??

inşallah canım inşallah :Saruboceq:

İnş. dediğin gibi kabul olur dualarımız.Düşünsene yakın bir zamana kadar birbirimiz tanımıyorduk oysa şimdi birbirimizden kopamıyoruz.Listemiz olmaz mı tatlım.aysellim arkadaşımız ilk sayfada bir liste oluşturdu.Orada beklenen regl tarihlerimiz yazıyor.senin de 3-4 kasım gibi falan herhalde.Yanılıyorsam doğru tarihi bildir de aysellim ekler seni de

X