- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
- Konu Sahibi alaycikus67
- #1.021
kızlar selam ben geldim, aysellim nasıl durumlar şekerim?? bugün cuma haftanın son günü zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam ben geldim, aysellim nasıl durumlar şekerim?? bugün cuma haftanın son günü zemuszemus
selam en güzel anne adayları aslında sohbetinize katılmak istiyorum ama maalesef sizin girdiginiz saatlerde ben yemek ve iş güçle ugraşıyorum misafirlerim var eşimin annesi babası bizde ama elbet katılırım birgün size akşamları okumaya calışıyorum topiği 1 hafta kaldı malum durumlara ben kafayı takmıyorum hiç sanki korunuyomuşum gibi davranıyorum hormonlarım birbirine karışmasın diye kısmet bakalım Allah saglıklısını ve hayırlısını versin kızım hastaydı 2 gün onunla ugraştım zaten cok korktum malum salgından ötürü ama iyileşti şükür eski cilvesine kavuştu yavrum sizleri cok öpüyorum kendinize dikkat edin iyiakşamlar
selam canım hoşgeldin.Kızlar ben çok garibim.Bazen acayip bir rahatlık çöküyor bazen de heyecanlanıyorum acaba? diye.Gözümü yumsam açsam 9 Kasım gelse.adetim 6 gün geçmiş olur
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi yazmak nasip oldu...moralim çok bozuk ... son 2 haftadır tüm belirtiler vardı..hatta regl günüm yakın olmasına rağmen akıntım arttı.. kasıkta şimdiye kadar hiç olmayan batmalar vardı dün geçti... .4-5 gün sonra regl günüm..bugün bel ağrım başladı ve ben gene bitmiş hissediyorum..... umutlanmadan beklemek istiyorum ama olmuyor.. kk dan belirtileri okukça psikolojik birşeyler yaşıyorum galiba...bi süre bu yüzden ,hiç girmedim siteye ama kendimi daha kötü ve yanlız hissetttim :)
son söz : sizleri seviyorum...Allah dualarımızı kabul etsin ve hayırlı sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşalım....
ya canım benim ya, agzındaki tat değişikligi cok belirgin bi belirti bence :Saruboceq:
ama sen yinede bişey yokmuş gibi düşün sora hayal kırıklıgı oluyo.
YA bak benide heyecanlandırdın şimdi hee :teytey: Allahım bu cuma gününde dua kapılarının açık olduğu bu saatte hayırlısıyla insallah bebişler gelsin =)
merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi yazmak nasip oldu...moralim çok bozuk ... son 2 haftadır tüm belirtiler vardı..hatta regl günüm yakın olmasına rağmen akıntım arttı.. kasıkta şimdiye kadar hiç olmayan batmalar vardı dün geçti... .4-5 gün sonra regl günüm..bugün bel ağrım başladı ve ben gene bitmiş hissediyorum..... umutlanmadan beklemek istiyorum ama olmuyor.. kk dan belirtileri okukça psikolojik birşeyler yaşıyorum galiba...bi süre bu yüzden ,hiç girmedim siteye ama kendimi daha kötü ve yanlız hissetttim :)
son söz : sizleri seviyorum...Allah dualarımızı kabul etsin ve hayırlı sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşalım....
Tekrar geldim kızlar.
Ooo herkesler helmiş tek0633 sen nerdesin:9
supremem sen nasılsın şekerim?
ayyy üşüttüm mü ne her yerim grip olacak gibi ağrıyor.lmaz: ya da daha anne olmadan son kullanma tarihim geldi galiba kaydirigubbakcemile3 her yerden bir gıcırtı kopuyor.üstelik domuz gribi korkusuna insanların garip bakışlarına aldırmaksızın maske takıyorum metroda:1ninca: