Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar selam ben geldim, aysellim nasıl durumlar şekerim?? bugün cuma haftanın son günü zemuszemus

Gaz problemim hafifledi.Ama tam olarak geçmedi.Ağzımın içinde 2 gündür acı bir tat var.Hani böyle ilaç içersinde iğrenç bir tadı kalır ya öyle.kasıklarımda da ara ara sancılarım devam ediyor.Ama bunlar bebiş belirtisi mi yoksa başka bir sebepten mi bilemiyorum.akannehir bekleyip görücez

kızlar selam ben geldim, aysellim nasıl durumlar şekerim?? bugün cuma haftanın son günü zemuszemus

selam canım hoşgeldin.Kızlar ben çok garibim.Bazen acayip bir rahatlık çöküyor bazen de heyecanlanıyorum acaba? diye.Gözümü yumsam açsam 9 Kasım gelse.adetim 6 gün geçmiş olur

selam en güzel anne adayları aslında sohbetinize katılmak istiyorum ama maalesef sizin girdiginiz saatlerde ben yemek ve iş güçle ugraşıyorum misafirlerim var eşimin annesi babası bizde ama elbet katılırım birgün size akşamları okumaya calışıyorum topiği 1 hafta kaldı malum durumlara ben kafayı takmıyorum hiç sanki korunuyomuşum gibi davranıyorum hormonlarım birbirine karışmasın diye kısmet bakalım Allah saglıklısını ve hayırlısını versin kızım hastaydı 2 gün onunla ugraştım zaten cok korktum malum salgından ötürü ama iyileşti şükür eski cilvesine kavuştu yavrum sizleri cok öpüyorum kendinize dikkat edin iyiakşamlar

canım öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler, :Saruboceq: insallah dualarımız kabul olur saglıklı hayırlı bebişler doldurur kucaklarımızı Senide aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz :1hug:

selam canım hoşgeldin.Kızlar ben çok garibim.Bazen acayip bir rahatlık çöküyor bazen de heyecanlanıyorum acaba? diye.Gözümü yumsam açsam 9 Kasım gelse.adetim 6 gün geçmiş olur

ya canım benim ya, agzındaki tat değişikligi cok belirgin bi belirti bence :Saruboceq:
ama sen yinede bişey yokmuş gibi düşün sora hayal kırıklıgı oluyo.
YA bak benide heyecanlandırdın şimdi hee :teytey: Allahım bu cuma gününde dua kapılarının açık olduğu bu saatte hayırlısıyla insallah bebişler gelsin =)

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi yazmak nasip oldu...moralim çok bozuk :KK43: ... son 2 haftadır tüm belirtiler vardı..hatta regl günüm yakın olmasına rağmen akıntım arttı.. kasıkta şimdiye kadar hiç olmayan batmalar vardı dün geçti... .4-5 gün sonra regl günüm..bugün bel ağrım başladı ve ben gene bitmiş hissediyorum..... umutlanmadan beklemek istiyorum ama olmuyor.. kk dan belirtileri okukça psikolojik birşeyler yaşıyorum galiba...bi süre bu yüzden ,hiç girmedim siteye ama kendimi daha kötü ve yanlız hissetttim :)
son söz : sizleri seviyorum...Allah dualarımızı kabul etsin ve hayırlı sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşalım....

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi yazmak nasip oldu...moralim çok bozuk :KK43: ... son 2 haftadır tüm belirtiler vardı..hatta regl günüm yakın olmasına rağmen akıntım arttı.. kasıkta şimdiye kadar hiç olmayan batmalar vardı dün geçti... .4-5 gün sonra regl günüm..bugün bel ağrım başladı ve ben gene bitmiş hissediyorum..... umutlanmadan beklemek istiyorum ama olmuyor.. kk dan belirtileri okukça psikolojik birşeyler yaşıyorum galiba...bi süre bu yüzden ,hiç girmedim siteye ama kendimi daha kötü ve yanlız hissetttim :)
son söz : sizleri seviyorum...Allah dualarımızı kabul etsin ve hayırlı sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşalım....

canım benim anlamadım neden moralin bozuldu.test yaptın negatif mi çıktı?:Saruboceq:Bak bende de bir takım değişiklikler var ama kesin öyledir diyemiyorum.Allah hayırlısını versin.Kasımda olmaz da Aralıkda olur Allah eşlerimize ve bize sağlık versin yeter ki.Sıkıntı yapacak bir şey yok.Moralini bozarsan olcağı varsa da olmaz tatlım benim.Regl dönemimiz aynı seninle.Sabırla beklemekten başka çaremiz yok.Evet kk insanı pskolojik olarak çok etkiliyor ama üzüntülü anlarında da seni gülümsetmek için uğraşan bir çok arkadaşın var burda unutma.Allah'tan hepimize mümkünse Kasımda değilse en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı tatlı mı tatlı bebişler vermesini diliyorum.

ya canım benim ya, agzındaki tat değişikligi cok belirgin bi belirti bence :Saruboceq:
ama sen yinede bişey yokmuş gibi düşün sora hayal kırıklıgı oluyo.
YA bak benide heyecanlandırdın şimdi hee :teytey: Allahım bu cuma gününde dua kapılarının açık olduğu bu saatte hayırlısıyla insallah bebişler gelsin =)

Tat değişikliği de belirtmiymiş?Akışına bıraktım.dediğin gibi çok umutlanıp hüsrana uğramak da var sonunda ne çok emin olmak lazım ne de negatif düşünmek.ama bildiğim 3. haftada annede belirtiler pek olmaz.tabi bunu okuduklarımdan biliyorum tecrübelerimden falan değil.kaydirigubbakcemile3

canım sebininde dediği gibi burda seni gülümseten arkadaşların var, opuyorumnanaktan İnancını hiç yitirme, lütfen pozitif düşün, yoksa kendi kendimizi etkiliyoruz kötü yönde.
bak nikinede ne güzel yazmışsın prayforyou yerimseniben hadi umutsuzluga kapılma nolur
hepimizin durumu aynı ve birbirimizin destekçisiyiz a.s.

ya sebinim annemde bana hep öyle diyo yok belirti olmaz diyo ilk ay diyo, :eek:lmaz: ama bence beni kandırıyo biraz gülim mutlu olim diye. Zaten annemin dışındaki herkes belirti olur diyo, gögüs ucu falan renk degiştirirmiş, şişermiş. Sabahları mide bulanırmış ve agızdaki tat değişik oluyormuş sositososito

ayyy üşüttüm mü ne her yerim grip olacak gibi ağrıyor.:eek:lmaz: ya da daha anne olmadan son kullanma tarihim geldi galiba kaydirigubbakcemile3 her yerden bir gıcırtı kopuyor.üstelik domuz gribi korkusuna insanların garip bakışlarına aldırmaksızın maske takıyorum metroda:1ninca:

sebinim bende değişiklikler var bende farkındayım ama umutlanmak isteyipte çok umutlanmamaya çalışıyorum Bu ay olsun be şekerim değil mi?
prayforU biz her zaman burdayız ama umutsuzluğa kapılmak yok tamam mı? Hepimiz birbirimize desteğiz

ayyy üşüttüm mü ne her yerim grip olacak gibi ağrıyor.:eek:lmaz: ya da daha anne olmadan son kullanma tarihim geldi galiba kaydirigubbakcemile3 her yerden bir gıcırtı kopuyor.üstelik domuz gribi korkusuna insanların garip bakışlarına aldırmaksızın maske takıyorum metroda:1ninca:

ciddimisin şakkıdı tak tabi baksın insanlar boşverrrr

burdaydım şekerim baktım kimsecikler yok bende gittim:KK43: iyiyim canım patronlar olmasa daha da iyiyim. sürekli iş soruyorlar başka sordukları birşey yok. sen nasılsın? kanama oldun mu? dün okuduklarımda henüz başlamamıştı merak ettim canım benim

göğüs uçlarımın rengini kontrol etmedim ama şişme ya da sızlama falan yok.sabahları bulantı falan da yok.bir tek ağzımın içi ıggghhhh kafamçokkarıştı acı

göğüs uçlarımın rengini kontrol etmedim ama şişme ya da sızlama falan yok.sabahları bulantı falan da yok.bir tek ağzımın içi ıggghhhh kafamçokkarıştı acı

X