- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
- Konu Sahibi alaycikus67
Sıkma canını hayatım.stresli bir dönem geçiriyorsan ya da oldu mu olacak mı diye kafanı çok takıyorsan o zaman da gecikme oluyor.Bu hormonlar var ya bu hormonlar tamamen beyinle alakalı.Hep olumlu düşünmeye çalış.Tabi doktora gidersen de iyi olur.İnş. hiç bir şeyciğin yoktur.Belki geç döllenme falan olmuştur.Bu ay olmasa bile kafanı takma.Sürekli söylüyorum bunu ama yine tekrarlıyım.Benim dr.um "sağlıklı bir bayan ile sağlıklı bir erkeğin 1 ay içerisinde bebek sahibi olma şansı %20.Eğer öyle olmasaydı dünyanın nüfusunu çok kalabalık olurdu.Bu nedenle biz çiftin 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen bebekleri olmamışsa tedavi gerekebilir diyoruz" demişti.Üzme canını e mi?
canım benim ya, Şu anda diyebilicegim tek sey iyiki burdayım ve sizinleyim, iyiki tanımısım sizi. Tabiki doktora gidicem pztesi gidim diyorum, işlerim daha sakin oluyo, ya cesitli nedenleri olabilir ben cok fazla saglıklı beslenmeye çalışan bi tipim. Doktorum vücudunda cok az yag var sporcularda görülen bişey bu sende de olabilir diyo adet düzensiligim için. Ama ben cok umutluydum ya:ecrin_bebek: neyse bakalım nezaman yazıldıysa o zaman gelicek bebişimiz. sen naslısın ne var ne yok