Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

amin canım ya, bakalım sıra sizde insallah yüzümüzü güldürecek haber cok yakındır ve o şanslı annenin göbüşüne saglıklı olarak yerleşir. Sebincim evet dogum kontrol hapı kullandım 5-6 ay sürebilir demişti dr.um. Bakalım ne dicek Hiç işte yok ya öle geldik boşuna kafamçokkarıştı

canım öncelikle testini merak ettiğim için girip bir bakayım dedim ikincisi Allah hayırlısını versin ayselliminde dediği gibi adet olmamışsın daha ümit var demektir bu dkh kullandığını yazmışsın bende kızımdan sonra 5 sene kullandım sonra bıraktım ve 3 ay gecti bende tık yok gittim doktora benden smear testi aldılar sonucunu aldım dediler daha hap koruyor sizi sonra 9 ay korudu o hap biliyormusun dr bana 1 sene olmazsa gelin demişti dkh nında etkisi oluyor ama duacıyım inşallah sende böyle olmazda bebişin en kısa zamanda gelir canım öptüm

selam en güzel anne adayları aslında sohbetinize katılmak istiyorum ama maalesef sizin girdiginiz saatlerde ben yemek ve iş güçle ugraşıyorum misafirlerim var eşimin annesi babası bizde ama elbet katılırım birgün size akşamları okumaya calışıyorum topiği 1 hafta kaldı malum durumlara ben kafayı takmıyorum hiç sanki korunuyomuşum gibi davranıyorum hormonlarım birbirine karışmasın diye kısmet bakalım Allah saglıklısını ve hayırlısını versin kızım hastaydı 2 gün onunla ugraştım zaten cok korktum malum salgından ötürü ama iyileşti şükür eski cilvesine kavuştu yavrum sizleri cok öpüyorum kendinize dikkat edin iyiakşamlar

slm kızlar, biliyorum kimse yok.
Bugün işyerinde çok girmeyi denedim ama maalesef girmedi. Daha şimdi girebiliyorum bu forum niye böyle yavaşladı anlamadım kızlar yaa.
Supremem güzel haber alırız umuduyla belkiyoruz bakalım sende dahil canımm benim.

Günaydın kızlarrrrrrr
Nasılsınız nerelerdesiniz dünde görüşemedik özledim sizleri:)))))))))
Bels41 bu güzel dileğin için teşekkürler

Günaydınlar opuyorumnanaktan
Umarım forum bugün düzgün çalışır.Dün çok sıkıcı bir gün oldu.
bels41 teşekkürler sana da hayırlı cumalar

selam en güzel anne adayları aslında sohbetinize katılmak istiyorum ama maalesef sizin girdiginiz saatlerde ben yemek ve iş güçle ugraşıyorum misafirlerim var eşimin annesi babası bizde ama elbet katılırım birgün size akşamları okumaya calışıyorum topiği 1 hafta kaldı malum durumlara ben kafayı takmıyorum hiç sanki korunuyomuşum gibi davranıyorum hormonlarım birbirine karışmasın diye kısmet bakalım Allah saglıklısını ve hayırlısını versin kızım hastaydı 2 gün onunla ugraştım zaten cok korktum malum salgından ötürü ama iyileşti şükür eski cilvesine kavuştu yavrum sizleri cok öpüyorum kendinize dikkat edin iyiakşamlar

Geçmiş olsun.neyseki iyileşmiş kızın.Annem yeğenim hasta olunca hep "şu çocuğun hastalığına mı üzülsem hasta olunca huy değiştirdiğine mi" derdi.Maşallah yavrum çok sakin bir çocuktu ama hasta olunca da bir o kadar hırçın huysuz bir şey olurdu.

Canım karar veremedim heyecanlıyım ve birde bu aydan çok emin davranıyorum inş. düşündüğüm gibi olur. Testi pazar- pazartesi yapmayı düşünüyorum ama nette de okuyorum adet tarihinin geçmesi lazımmış. Kısacası kararsızım

badegül 30 eylül
saansli 3 kasım
aysellim 3 kasım
sebin 3 kasım
aleyna34 3 kasım
oba-cigdem 4 kasım
mercan76 4 kasım
berru89 6 kasım
bebiskom88 8 kasım
Lila 8 kasım
bmen 10 kasım
cankirili18 10 kasım
nevetna 11 kasım
ayşen_34 12 kasım
ezel22 12 kasım
tubiloshh 12 kasım
gokcek 13 kasım
alexandrayasemin 13 kasım
tek0633 15 kasım
per-i 15 kasım
AyTanem 19 kasım
supreme 20 kasım
korunur 20 kasım
naaz 20 kasım
hacer44 22 kasım
şekerkız67 29 kasım
gcamurdas belli değil
yvonna belli değil

aman aman listede ne güzel artmış öyle.hadi bakalım inş. kasım ayı müjdeli haberlerle geçer

Inşallah sebinciğim:)
liste başı biziz inşallah ilk güzel haberleri alırız sonra arakadaşlarımızda güzel haberler alarak devam eder inşallah.
Hepimizin bebişleri anne karnında tutunmaya çalışıyordur inş.

cANIM SENDE BELİRTİLER VAR MI? BENDE BULANTI HALEN GEÇMEDİ. GAZ SORUNUM GEÇTİ. AMA BAŞIMDA AĞRI VE SERSEMLİK AZDA OLSA DEVAM EDİYOR

X