- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
Günaydın.Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramıza a.s.Merhabaa ben bugun adet oldum 29 kasım olarak kaydedermıısnız
günaydın kızlarrrrrrrr kimsecikler yok anlaşılan
bugün çalışmayanlara iyi dinlenmeler
benim gibi çalışmak zorunda olan arkadaşlarıma da kolay gelsin bide akşam misafirim var mafoldumben
Ben geldimmmmm. Nasilsiniz bakalim? Ben hic iyi degilim hasta oldum cok kötü bogazim ve basim agriyo bide calisiyorum ufff...
canlarım size bugün cok iyi haberler vermek isterdim, malesef tek çizgi. sabah yaptım testi ımm tık yok mafoldumben napıcam ben ya neden böyle olduki =(
canım üzülme inş birdahaki aya kalırsın ümidi kesme dualarımız seninle.ben seni 20 kasım olarak okumuştum.hayırlısı olsun herşeyde bi hayır vardır[
inşallah 3.ayıma giricem dogum kontrol hapını bırakalı. dogru canım 20 kasımdı. Ama 20 ekimde hasta olmadımki 10 gün gecti ve pko oldugum için önce önemsemedim. Sora test yaptım işte sonuc - senağlama
günaydın canım ya, sabah cok kötüydüm ama şimdi iyiyim cok şükür. napalım kısmet. Ya daha eşimede söyliyemedim garibim haber bekliyo mafoldumben sen nasılsın??
yiyim canım ama bukadar cok üzülme hereşeyde bir hayır vardır diye düşün.ben aralık ayındaanlamadan hamile kaldı 1 hafta sonra teste öğrendim hamileliğimi eşimi arayarak söyledim pozitif diye.akşamada kanamam başladı.tekrar eşimi aradım kanamam var diye üzücü bir şey ama ne yapalım.eşine söyle onu teselli ederek umarım oda seni teselli edecektir
canlarım size bugün cok iyi haberler vermek isterdim, malesef tek çizgi. sabah yaptım testi ımm tık yok mafoldumben napıcam ben ya neden böyle olduki =(
yiyim canım ama bukadar cok üzülme hereşeyde bir hayır vardır diye düşün.ben aralık ayındaanlamadan hamile kaldı 1 hafta sonra teste öğrendim hamileliğimi eşimi arayarak söyledim pozitif diye.akşamada kanamam başladı.tekrar eşimi aradım kanamam var diye üzücü bir şey ama ne yapalım.eşine söyle onu teselli ederek umarım oda seni teselli edecektir