Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim ya, Şu anda diyebilicegim tek sey iyiki burdayım ve sizinleyim, iyiki tanımısım sizi. Tabiki doktora gidicem pztesi gidim diyorum, işlerim daha sakin oluyo, ya cesitli nedenleri olabilir ben cok fazla saglıklı beslenmeye çalışan bi tipim. Doktorum vücudunda cok az yag var sporcularda görülen bişey bu sende de olabilir diyo adet düzensiligim için. Ama ben cok umutluydum ya:ecrin_bebek: neyse bakalım nezaman yazıldıysa o zaman gelicek bebişimiz. sen naslısın ne var ne yok

Genel olarak iyiyim.Ama gaz problemim aynen devam.Bir de kasıklarımda böyle hafif hafif ağrı oluyor zaman zaman.Onun dışında başka da bir şey yok.Yani ne ümitlenecek bir şey var ne de ümidi kesecek.Belirsiz öööle günlerin geçmesini bekliyorum.Test tarihi konusunda hala 9 Kasım gibi düşünüyorum ama bekleyebilirmiyim emin değilim.Şimdilik bekleyebilirmişim gibi geliyor.

Topicimizin ilk testi senden geldi ama seninki extra bir durum olduğu için bunu saymayalım.sen zaten doğum kontrol hapı kullanmışsın herhalde 3 ay öncesine kadar.Vücut ancak kendini toparlıyordur.Bak pko için diyabetlilerin kullandığı bir ilaç var metformin belki doktor ondan kullanmanı ister.ya da sen bir sor.O ilaç iyi diyorlar ama tabi doktora danışmadan kullanılmaması lazım.

Supreme canim merhaba. Bosver canim üzme kendini insallah aralikda güler yüzün. Hayirlisi olsun canim.

Supreme canim merhaba. Bosver canim üzme kendini insallah aralikda güler yüzün. Hayirlisi olsun canim.

amin canım ya, bakalım sıra sizde insallah yüzümüzü güldürecek haber cok yakındır ve o şanslı annenin göbüşüne saglıklı olarak yerleşir. Sebincim evet dogum kontrol hapı kullandım 5-6 ay sürebilir demişti dr.um. Bakalım ne dicek Hiç işte yok ya öle geldik boşuna kafamçokkarıştı

selam kızlar daha işe gitmedim öğleden sonra çalışcam ama gitmeden topike gireyim dedim.
Supremem canını sıkma test negatif olabilir canım ama daha kanama başlamadı testler hemen sonuç vermiyor hepimiz biliyoruz biraz daha bekleyelim olmazsa kan tetsi yaptırırsın canım arkadaşım.
Sebinim iyiyim grip olmadan atlattım şükür malum gaz bende de devam ediyor bulantı ve baş ağrısı aynen devam.

Ay kizlar ben cok kötüyüm ama ilacda kullanamiyorum ya hamileysem diye.

bende sebine katılıyorum ilaç almamaya çalış. Ihlamur iç yeşil çay yada relax cay falan iç. Rahatlarsın biraz =) . Bu arada ben 25 yalındayım dün yogundum yazamadım ve 16 aylık evliyim.

hııımm kızlar bir dün nette bitki çayları ile ilgili bir yazı buldum aynen kopyalıyorum.
"HER BıTKı ÇAYINI ıÇMEYıN
Belli başlı bazı bitkisel çayların içinde bulunan etken maddeler özellikle çocuklarda ve hamile kadınlarda sorunlara neden olabilir. Çeşitli bitki çayları, örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını arttırarak erken doğum yapma riskini arttırmaktadır. Fesleğen, biberiye, lavanta, yaban mersini, sarı kanturon, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, aloe vera, karahindiba bunlara örnek verilebilir. Bu sayılan bitki çaylarının ortak özelliği gebelik döneminde kullanıldıklarında erken doğum, gebelikte kanama ve düşük riskini arttırma olasılıklarının bulunması ve bu nedenle kesinlikle kullanılmaması gerektiğidir."

evet canım bende duymustum adacayını falan, zaten bu tarz bitki çayları yani az kullanılanlar, hep bi nedenden dolayı içiliyo iyi araştırmak lazım. Ama yeşil çayı tavsiye ederim ben 5 senedir içiyorum ve cok seviyorum içmeden yapamıyorum günde 2 fincan ohh miss gibi :içelim:

canım ya sonra ne oldu niye olmuş kanaman

sonra düşükle sonuçlandı.teslerim temiz çıktı kromozonlar bozuk olabilir dedi. birde bende spral vardı onu cıkarttırmıştım onun peşine hemen hamile kalmışım yani hiç anlamadı kendimide korumamıştım.rahim ağzıaçık olduğundan şüphelenildi.hayırlısı bu ay bekliyorum bakalım.ilk hamileliğimdede 2.5 aylık karnımda öldü.kalp atışı durmuştu.şimdi 9 yaşında oğlum var.ikincisini bekliyoruz.ne yapalım herşey bizim için bu zorlukları yaşıyoruz.inş sonunda mutlu sona ereriz

Canım inş gönlüne göre olur, Rabbim kimsenin kucagını boşbırakmasın. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…