Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlarrrrrrrr kimsecikler yok anlaşılan
bugün çalışmayanlara iyi dinlenmeler
benim gibi çalışmak zorunda olan arkadaşlarıma da kolay gelsin bide akşam misafirim var mafoldumben

Ben burdayım ama sen gittin galiba :gitme: Ben de çok yoğunum misafir bakımından geçen haftadan beri.Bugün ve yarın yok Allah'tan.Kolay gelsin canıkom.

Ben geldimmmmm. Nasilsiniz bakalim? Ben hic iyi degilim hasta oldum cok kötü bogazim ve basim agriyo bide calisiyorum ufff...

Geçmiş olsun canım ya.Havalar çok soğuk tabi orta üşüttün.Tühhh bugün evdeysen yat dinlen.Dinlenmeden iyi olamazsınopuyorumnanaktan

ben de kasımı kacırmak ıstemıyorum:)
ama bı durun hemen yazmayın
doktor ızın versın(2ay once dısgebelık amelıyatı oldum)
bakalım pazt ızın cıkarsa '20 KASIM'dır benımkı:)))
bu arada merhaba...
bu arada CUMHURIYET bayramımız kutlu olsun:))

Geçmiş olsun canım.Umarım dr.un izin verir ve sen de kasımda müjdeli haber verenler içinde yer alırsın.

Günaydin sebincim hosgeldin. Sagol canim haklisin havadan oldu galiba cok soguk cünkü. ama maalesef dinlenemiyorm calisiyorum. Bakalim belki ögleden sonra izin alirim. Supremeden haber yokmu?

canlarım size bugün cok iyi haberler vermek isterdim, malesef tek çizgi. sabah yaptım testi ımm tık yok mafoldumben napıcam ben ya neden böyle olduki =(

günaydın canım ya, sabah cok kötüydüm ama şimdi iyiyim cok şükür. napalım kısmet. Ya daha eşimede söyliyemedim garibim haber bekliyo mafoldumben sen nasılsın??

canlarım size bugün cok iyi haberler vermek isterdim, malesef tek çizgi. sabah yaptım testi ımm tık yok mafoldumben napıcam ben ya neden böyle olduki =(

canım üzülme inş birdahaki aya kalırsın ümidi kesme dualarımız seninle.ben seni 20 kasım olarak okumuştum.hayırlısı olsun herşeyde bi hayır vardır

günaydın canım ya, sabah cok kötüydüm ama şimdi iyiyim cok şükür. napalım kısmet. Ya daha eşimede söyliyemedim garibim haber bekliyo mafoldumben sen nasılsın??

yiyim canım ama bukadar cok üzülme hereşeyde bir hayır vardır diye düşün.ben aralık ayındaanlamadan hamile kaldı 1 hafta sonra teste öğrendim hamileliğimi eşimi arayarak söyledim pozitif diye.akşamada kanamam başladı.tekrar eşimi aradım kanamam var diye üzücü bir şey ama ne yapalım.eşine söyle onu teselli ederek umarım oda seni teselli edecektir

canım ya sonra ne oldu niye olmuş kanaman

Sıkma canını hayatım.stresli bir dönem geçiriyorsan ya da oldu mu olacak mı diye kafanı çok takıyorsan o zaman da gecikme oluyor.Bu hormonlar var ya bu hormonlar tamamen beyinle alakalı.Hep olumlu düşünmeye çalış.Tabi doktora gidersen de iyi olur.İnş. hiç bir şeyciğin yoktur.Belki geç döllenme falan olmuştur.Bu ay olmasa bile kafanı takma.Sürekli söylüyorum bunu ama yine tekrarlıyım.Benim dr.um "sağlıklı bir bayan ile sağlıklı bir erkeğin 1 ay içerisinde bebek sahibi olma şansı %20.Eğer öyle olmasaydı dünyanın nüfusunu çok kalabalık olurdu.Bu nedenle biz çiftin 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen bebekleri olmamışsa tedavi gerekebilir diyoruz" demişti.Üzme canını e mi?

yani öyle ha demeyle olmuyor bu bebiş.ınsan bebek sahibi olmak isteyince öğreniyor bunu da.

ayyy canım benim ya ne kadar zor biri durum.Sevincin kursağında kalmış.Allah bir daha kimseye böyle bir acı yaşatmasın ama dediğin gibi mutlaka bir hayır vardır.Sigara konusunda da seni tebrik ediyorum.Hazır mideni bulandırmışken bırakıver gitisin.Kıııız belki de bu bulantılar ufaklığın habercisidir inş.:Saruboceq:

Huuu huuuuu aysellim nerelerdesin?Bugün çalışacaktın çok mu işin var yoksa? iyileştin mi iyice merak ettim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…