- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.041
kizlar adete bir hafta kala olan gogus agrilari yumurtlama belirtisi degilmidir??????
kızlar hala olmadım yarın test yapıcam ay çok heyecanlıyım ya of yarını nasıl bekliycem ben ya gelde stres yapma inş oçift çizgi bana nasipti rbu ay ve görürüm karnım ağrıyo tuvalete gidiyorum bişey yok düne kadar akıntım çoktu bugün hiç akıntım yok kısmet yarın haber veririim
canımcım sakın uzulme..ocakta hepımız bırden hamıle kalarak patlama yasatacagız Kadınlar Kulubune
iyi geceler kızlar topiğimizi ikinci sayfaya geçmekten kurtarim dedim öpüyom hepinizi bu ay kocamın benden çekecege var hesaplama yapmadan keyfimize göre :kedi: olursa olur olmazsa diğer aylar biz burdayız bebişim istediğin zaman gelebilirsinnnnnnnnnnnnnnnnn
bafom bak sen çağırdın ben de geldim. iyi akşamlar kızlar yine dayanamadım geldim topice
kusum nerelerdesın yaaa cokmerak ettım senı
bafocum senin günün ne zaman
sositososito
sositososito hadı bakalaım :)
kac gun kaldı beklenmeyen gune
canım benim de bu ay 31inde bakalım hayırlısı hesap etmiyorum artık canım. yine konuşuruz benimde çıkmam lazım kociş bekliyo uyku vakti. öptüm görüşürüz.
canım daha önümüzdeki maçlara başlamadık bu ayki maçı yeni kaybettik canım daha adetimin 3. günü ama 3-4 güne başlarız inşallah tarihini hiç sorma bilemirum çünkü bu ay 7 gün gecikti hesap şaştı bu daha iyi beklicemiz tarih yok stres yok olur inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
kızlar kızlar geldim ama zor bağlanıyorum.. uykumda geldi gene.. bugun sadece 8 saat ayaktaydım.. gerisi uyku..
iyi geceler ; rüyalarınız dualarınız gerçek olsun inşallah.....