Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Hadi hayirlisi tatlim
kalbimiz ve dualarimiz seninle

Hayırlısı olsun Tubişim... Varsa halaylarımızı çekeriz bol bol seviniriz yoksa en azından şüphelerden kurtulur önümüze bakarız

İnş. da hiç olmaz.Allah şifasız hastalık vermesin deyip şükretmek lazım.Ben de diyabetim.Ben uzun zamandır foruma girememiştim.seni ilk defa gördüm.şu anda hamile misin?

evet su anda hamıleyım,,ıkı tane kesemız var,,bı de 20 aylık bı kızım var

Kızlar ama sohbet cimrisisiniz bugün.aşağıya indim kısa süren bir toplantı yaptım geldim hala bıraktığım yerdesiniz.bunca işimin arasında ballı sohbetinize katılayım dedim ama konuşan yok pek.reva mı bu bana.senağlama

tubılosum valla bende beklıyorum,,o kadar ısım var bıraktım hepsını..allahım ınsallah guzel haberlerle gelsın esın,,yoksa da uzulme tamam mı

Dur canım telaş etme.Allah hayırlısını versin.şimdi hep beraber 3 ihlas 1 fatiha :Saruboceq:

canımsın benim...
sürekli okuyorum zaten...
rabbim herşeyin hayırlısını versin...
allah sizlerden razı olsun... negatif de olsa üzülmicem. herşeyde bir hayır var dicem. ama insan heycan yapio işte :kedi:

Tubişim uzak mı tahlil yaptırdığın yer?Gerçi hemen arar herhalde eşin.Bak nefesleri tuttuk bekliyoruz.Hemen yaz

canımsın benim...
sürekli okuyorum zaten...
rabbim herşeyin hayırlısını versin...
allah sizlerden razı olsun... negatif de olsa üzülmicem. herşeyde bir hayır var dicem. ama insan heycan yapio işte :kedi:

Heyecan tabi ki olur bidanem.biz bile nasıl heyecan yaptık şimdi.sanki çıkacak olan benim sonucum.Negatif çıkarsa demek ki hayırlı değilmiş dicez.çalışmalara devam.Allah doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Allah korusun annesini kesen evlatlar var dünyanın bin bir türlü hali var.O nedenle doğru dua etmek lazım.İlla olsun da olsun dememek lazım.Allah bilir en iyisini

Tubiş şimdi aklıma ne geldi.Geçen sefer birlikte test yapacaktık.günlerimiz çakışmıştı.Normalde benim de seninle beraber bugünlerde heyecanlanmam gerekirdi ama bak kısmete ben senle olduğum reglimden 19 gün sonra tekrar oldum.Ama dert etmedim.Sen de hiç bir şeyi dert etme.Ama tüm kalbimle brazdan sevinç çığlıkları atmanı diliyorum.

arkadaşlar daha hasta olmadım 11 aralıktı ama benim hep 6gün erken gelirdi daha önce demiştimya 4 aydır erken 6gün hep erken oluyorum diye yani 8de olma ihitimallimde yüksekti daha olmadım gelen giden yok akıntım var ama sitrestenmidir nedir ya dua edin neolursunuz 8aydır korunmuyorum bu ay tutsun acaba diyorum şu ç.t.b danmı geç gelicek benim kırmızıılar

tatlım neden geç gelicek kırmızılar diye yorum yapıyorsun neden acaba hamilemiyim demiyorsun?heeeee lmaz: olumsuz düşünce prensesi seni.Sen bana bakma uzun zamandır forumda yoktum durumları takip edemedim.Test yaptın mı?Yoksa yapmadan mı böyle dedin.

kızlar negatifmiş...
olsun herşeyde bir hayır var...
pazartesine kadar olmazsam kontrole gidim bakim nedenmiş...
kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…