- 3 Temmuz 2009
- 3.689
- 1
- 44
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.061
kızlar arı sutu ve kanada poleni ni arastırıyorum. yumurta ve sperm kalıtesını arttırıyormus bilen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın herkese...
nasıl gectı bakalım haftasonu??
yağmurlu ve soğuk bir h.sonuydu...evde geçti... ctesi günü kardeşimi askere gönderdik :gitme:
yağmurlu ve soğuk bir h.sonuydu...evde geçti... ctesi günü kardeşimi askere gönderdik :gitme:
Kızlar ben hala kırmızı kartı görmedim. Ama adetimin normal seyri 33-35 günde bir idi. 17 Aralığa kadar bekleyeceğim. En son 3 gün önce test aptım. sonuç malesef hüsran :)
Hiçbir hamilelik belirtisi yok bende. İlk hamileliğimi 4 ay önce tüm belirtileriyle yaşadığım için şimdi hamile olmadığımı biliyorum. İdrar testi de bunu onaylıyor zaten..
Umutlar gelen aya kaldı. İnşallah en erken zamanda kırmızıları görürüm de bizde yolumuzu ona göre çizeriz :)
Yvonnacım sen umıdını kesme yinede..benim arkadasimda 2 hamılelık gecirdi..biri dusuk ıle sonuclandı..ikisinde de farkli belirtiler olmus.
sen yine pozitif tut, bebisin tutunmasi icin.. delikafadulden
Morali yüksek tutunca da çok hevesleniyorum. Oluruna da bırakamıyorum. Tek çizgilerden de sıkıldım artık bıraksınlar peşimi :)
Bu konuda çok sabırsızım. Kaybettiğim minik karıncamı çok özlüyorum. Bir an önce gelse de havalara uçsak mutluluktan :)
Bu arada benim vücudum kafayı yemiş, yumurtlama belirtilerini 12 aralık günü adetimi beklerken yaşadım. Tabi hemen çalışmayı yaptık. Ama ben umutlanmak istemiyorum.
Günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız?
Burası yağmurlu ve çok soğuk
dünde böyledi h.sonunu evde geçirdim
Günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız?
Burası yağmurlu ve çok soğuk
dünde böyledi h.sonunu evde geçirdim