Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

olsun tubılosum uzulme canınız sagolsun ,,elbet gelcek bı gun bebegın,,bıraz daha sabır

tabi canım...
yok çok ümitli değildim zaten. hep dile getirdim bunu. ama günüm geçince aceba mı demiştim...
pazartesi bakalım neden gecikmiş bukadar. inşallah kötü bişi yoktur :Saruboceq:

kızlar negatifmiş...
olsun herşeyde bir hayır var...
pazartesine kadar olmazsam kontrole gidim bakim nedenmiş...
kısmet...

İnş. bir sıkıntı yoktur.normal bir gecikmedir.her kadında oluyormuş gecikme.biz de bir dahaki ay veririz güzel haberi di miiiiii?kaydirigubbakcemile5

tabi canım...
yok çok ümitli değildim zaten. hep dile getirdim bunu. ama günüm geçince aceba mı demiştim...

seni merak ettim hemen girmiştim
kızımmmmmm bi kere ocak ayında hepimiz arka arkaya buraya hamileyimmmmmm yazıcaz ya ondan gelmedi bebiş benim oglan ı bekliyo bak benim yaşım ondan büyük olmasın diye gelmedi tamam mı acele etme sende aaaaaaa klava:

kızlar negatifmiş...
olsun herşeyde bir hayır var...
pazartesine kadar olmazsam kontrole gidim bakim nedenmiş...
kısmet...

Hayırlısı olsun Tuğbacığım. Bu ay olmazsa öbür ay.Yeter ki sende bir sağlık sıkıntısı olmasın... Gelecek o nazlı sıpalar bigün bizde onların popişlerine popişlerine vurucaz bizi niye beklettiniz diye kaydirigubbakcemile3

teşekkürler arkadaşlar...
iyiki varsınız opuyorumnanaktan
önemli değil ya... zamanı gelince olur inşallah...

yok canım daha yapmadım eşim pzrt kadar bekle diyo aslında ben hemen test yapmak istiyorum ama yok o beni durduruyo dahada sitres yapıoyorum oysaki bakalım kısmet ya ama dua edin benim için

tabi canım...

canımcım sakın uzulme..ocakta hepımız bırden hamıle kalarak patlama yasatacagız Kadınlar Kulubune

çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın işallah

kızlar hala olmadım yarın test yapıcam ay çok heyecanlıyım ya of yarını nasıl bekliycem ben ya gelde stres yapma inş oçift çizgi bana nasipti rbu ay ve görürüm karnım ağrıyo tuvalete gidiyorum bişey yok düne kadar akıntım çoktu bugün hiç akıntım yok kısmet yarın haber veririim

inşallah haftaya güzel haberle başlarız.. :Saruboceq:

selam kızlar. mide bulantılarım yüzünden rahatsızım pek takip edemiyorum ama aklımdasınız .. muck :)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…