- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.021
olsun tubılosum uzulme canınız sagolsun ,,elbet gelcek bı gun bebegın,,bıraz daha sabır
kızlar negatifmiş...
olsun herşeyde bir hayır var...
pazartesine kadar olmazsam kontrole gidim bakim nedenmiş...
kısmet...
tabi canım...
yok çok ümitli değildim zaten. hep dile getirdim bunu. ama günüm geçince aceba mı demiştim...
pazartesi bakalım neden gecikmiş bukadar. inşallah kötü bişi yoktur :Saruboceq:
kızlar negatifmiş...
kısmet...
tatlım neden geç gelicek kırmızılar diye yorum yapıyorsun neden acaba hamilemiyim demiyorsun?heeeeelmaz: olumsuz düşünce prensesi seni.Sen bana bakma uzun zamandır forumda yoktum durumları takip edemedim.Test yaptın mı?Yoksa yapmadan mı böyle dedin.
tabi canım...
yok çok ümitli değildim zaten. hep dile getirdim bunu. ama günüm geçince aceba mı demiştim...
pazartesi bakalım neden gecikmiş bukadar. inşallah kötü bişi yoktur :Saruboceq:
iyi akşamlar hemşerim nasılsın
kızlar negatifmiş...
kısmet...
kızlar ıkı gun once beta hcg 492 bugun 1200 cıktı doktor gel bakalım dedı veee ıkı kesemız var,,kalp atıslarını duyana kadar beklıcez dedı..soktayım bı tane cocugum varken allah ızın verırse uc tane cocugum olcak
evet su anda hamıleyım,,ıkı tane kesemız var,,bı de 20 aylık bı kızım var
kızlar hala olmadım yarın test yapıcam ay çok heyecanlıyım ya of yarını nasıl bekliycem ben ya gelde stres yapma inş oçift çizgi bana nasipti rbu ay ve görürüm karnım ağrıyo tuvalete gidiyorum bişey yok düne kadar akıntım çoktu bugün hiç akıntım yok kısmet yarın haber veririim