Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar arı sutu ve kanada poleni ni arastırıyorum. yumurta ve sperm kalıtesını arttırıyormus bilen varmı

ealtun---------------- 13 aralık
kendy000---------- 14 aralık
sellvi------------------ 16 aralık
sudet----------------- 17 aralık
A&S------------------- 18 aralık

hadı kızlarrr..... dualar sizinlee:ecrin_bebek:

Kızlar ben hala kırmızı kartı görmedim. Ama adetimin normal seyri 33-35 günde bir idi. 17 Aralığa kadar bekleyeceğim. En son 3 gün önce test aptım. sonuç malesef hüsran :)
Hiçbir hamilelik belirtisi yok bende. ılk hamileliğimi 4 ay önce tüm belirtileriyle yaşadığım için şimdi hamile olmadığımı biliyorum. ıdrar testi de bunu onaylıyor zaten..
Umutlar gelen aya kaldı. ınşallah en erken zamanda kırmızıları görürüm de bizde yolumuzu ona göre çizeriz :)

Yvonnacım sen umıdını kesme yinede..benim arkadasimda 2 hamılelık gecirdi..biri dusuk ıle sonuclandı..ikisinde de farkli belirtiler olmus.
sen yine pozitif tut, bebisin tutunmasi icin.. delikafadulden

Yvonnacım sen umıdını kesme yinede..benim arkadasimda 2 hamılelık gecirdi..biri dusuk ıle sonuclandı..ikisinde de farkli belirtiler olmus.
sen yine pozitif tut, bebisin tutunmasi icin.. delikafadulden

Morali yüksek tutunca da çok hevesleniyorum. Oluruna da bırakamıyorum. Tek çizgilerden de sıkıldım artık bıraksınlar peşimi :)
Bu konuda çok sabırsızım. Kaybettiğim minik karıncamı çok özlüyorum. Bir an önce gelse de havalara uçsak mutluluktan :)
Bu arada benim vücudum kafayı yemiş, yumurtlama belirtilerini 12 aralık günü adetimi beklerken yaşadım. Tabi hemen çalışmayı yaptık. Ama ben umutlanmak istemiyorum.

dogru
bende oyle heveslenıyorum..ınsallah tez zamanda bebislerimiz bizi bulacaklar.
hadı bakalım dıyelım o zaman..degerlendırmıssınız ıste onemlı gunlerınızı...

Günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız?
Burası yağmurlu ve çok soğuk
dünde böyledi h.sonunu evde geçirdim

valla dun buz gıbıydı Aysellim
simdi gunes acti surprız gıbı resmen..
bıraz havalar ısınacakmıs burda
2-3 gune kadar..bırden sogudu burda alısamadık valla..
trakyada baslamıs kar..onun soguklugunu hıssettık heralde

günaydıın herkese.iyi haftalar olsun.
bende tık yok daha.
cuma gece pembelik vardı akıntımda
oymuş.hala bişey yok.ne pembelik ne kırmızılık.
gecikecek galiba.
ama adet olacakmış gibi ağrımda oluyo zaman zman

günaydın kızlarrrr

ayselim naber canım

kıslar eşim hastaneye gitti spermiyogram içinn
dua edin inşlhh hiç bi sorun çıkmaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…