Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kocişin kaçsında gör sen kaydirigubbakcemile

GAYE yarın Ankara'da eylem varmış dışarı çıkmamak lazım ortalık karışabilir.ben de evde çalışmayı planlıyorum

selam kızlar,,,kzım cok hasta o yuzden cok az zamanım oluyo,,burda bana ıyı dıleklerını yazan herkeze cok tesekkur ederım...tek tek tesekkur edemedım,,dedım ya cok zamanım yok,,allahım en kısa zaman da guzel haberlerınızı almayı nasıp etsın ınsallah

Geçmiş olsun.Hem kızına hem de sana sağlıklı bir yaşam dilerim.Bu arada merak ettim troidinden kaynaklı problemin oldu mu hamileliğinde?

kız sadece işi düşünme
biraz da bebişi ve kocana düşün:)))

Ben geldim
kuaföre gidiiimm dedim
manikurcu kıZ bebek dusunuyormusunuz diye Sordu
bende evett diyince 14.cu gun yapin dedi
ay tamam dedim tesekkurler
Ben internetten ogrendim dedi
ya biz isin kitabini yazicass nerdeyse 14.gun diyo bana canim yaaaa

evet canım yarın tandoğanda saat 11 de MHP nin toplantısı var.

Umarım olay çıkmaz.Annem de bir süre haftasonları dışarıya çıkmayın kalabalık yerlere gitmeyin diyor.bomba falan olur diye.Varya birileri kardeş kardeş bir arada yaşamayalım istiyor.Ne alıp veremiyoruz bilmiyorum.3 günlük dünya da yan yana kansız savaşsız yaşasak olmuyor mu?neyse bunlar derin mevzular

:roflol::roflol::roflol: yardımcı olmak istemiş yazık.evli mi kendisi?

cok sagol troıd yıne yukselmıs doktor ılacın dozunu arttırdı sımdılık bı problem yok

İnş. da hiç olmaz.Allah şifasız hastalık vermesin deyip şükretmek lazım.Ben de diyabetim.Ben uzun zamandır foruma girememiştim.seni ilk defa gördüm.şu anda hamile misin?

selam kızlar kan verdim geldim ben. 1,5 saate sonucu çıkıcak eşim alıp gelicek...
pek ümidim yok ama bekliyorum bakalım...
eşim de diyor. boşuna yaptırıyoruz. bence negatif diyor.
bakalım bu 1,5 saat nası geççek bilmiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…