- 7 Ekim 2009
- 3.129
- 2
- 42
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.981
aysellim ereğlide gemi batmış radyoda söyledi şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım benim aslında çok düzenliydi ne zaman korunmayı bıraktık (ki ben hap flan da kullanmadım eşim korundu) o zaman düzenimiz bozuldu bence fazla kafa yordum olcak mı olmayacak mı diye ondan böyle oldu.bu ay çok rahatım.hatta çoğu zaman unutuyorum bebek olayını.tabi bunda işlerin yoğunluğunun da payı var.karar verdim iyice oluruna bıraktım.yumurtlama zamanımı falan takip etmicem.önceden 10. günden itibaren çalışmaya başlardık.bugün 13. gün.erken çıkabilrisem belki bugün çalışırız dicem ama hiiiç de canım çekmiyor kaydirigubbakcemile3 adama da yazık sonra sonra diye diye oyaladm.garibim o da çok yoruluyorum diye ısrar edemiyo
kocişin kaçsında gör sen kaydirigubbakcemile
alkisalkisalkisKaçsın dönüp dolaşacağı yer benim yanım tapusu bende kaydirigubbakcemile3
Canım sen ilaç kullanmış mıydın?
aysellim ereğlide gemi batmış radyoda söyledi şimdi
selam kızlar,,,kzım cok hasta o yuzden cok az zamanım oluyo,,burda bana ıyı dıleklerını yazan herkeze cok tesekkur ederım...tek tek tesekkur edemedım,,dedım ya cok zamanım yok,,allahım en kısa zaman da guzel haberlerınızı almayı nasıp etsın ınsallah
canımcım benim aslında çok düzenliydi ne zaman korunmayı bıraktık (ki ben hap flan da kullanmadım eşim korundu) o zaman düzenimiz bozuldu bence fazla kafa yordum olcak mı olmayacak mı diye ondan böyle oldu.bu ay çok rahatım.hatta çoğu zaman unutuyorum bebek olayını.tabi bunda işlerin yoğunluğunun da payı var.karar verdim iyice oluruna bıraktım.yumurtlama zamanımı falan takip etmicem.önceden 10. günden itibaren çalışmaya başlardık.bugün 13. gün.erken çıkabilrisem belki bugün çalışırız dicem ama hiiiç de canım çekmiyor kaydirigubbakcemile3 adama da yazık sonra sonra diye diye oyaladm.garibim o da çok yoruluyorum diye ısrar edemiyo
hadi yaa walla haberim yokkk
alkisalkisalkis
kız sadece işi düşünme
biraz da bebişi ve kocana düşün:)))
GAYE yarın Ankara'da eylem varmış dışarı çıkmamak lazım ortalık karışabilir.ben de evde çalışmayı planlıyorum
evet canım yarın tandoğanda saat 11 de MHP nin toplantısı var.
Geçmiş olsun.Hem kızına hem de sana sağlıklı bir yaşam dilerim.Bu arada merak ettim troidinden kaynaklı problemin oldu mu hamileliğinde?
Ben geldim
kuaföre gidiiimm dedim
manikurcu kıZ bebek dusunuyormusunuz diye Sordu
bende evett diyince 14.cu gun yapin dedi
ay tamam dedim tesekkurler
Ben internetten ogrendim dedi
ya biz isin kitabini yazicass nerdeyse 14.gun diyo bana canim yaaaa
cok sagol troıd yıne yukselmıs doktor ılacın dozunu arttırdı sımdılık bı problem yok