- 29 Eylül 2009
- 945
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.761
Şekerim takım illa böyle olması gerekmez.... bilmiyorum kvrck'ın gelinlik iç çamaşırı nasıldı? belki onunda jartiyerlidir onu giyer :)) üstüne de duvak...
yok canım ya o zaman 36 bedendim gerek yok güzel durmaz sende dediler almadım elimde kırmızı siyah ve beyaz var gecelik en seksilerinden :kedi:Şekerim takım illa böyle olması gerekmez.... bilmiyorum kvrck'ın gelinlik iç çamaşırı nasıldı? belki onunda jartiyerlidir onu giyer :)) üstüne de duvak...
yok canım ya o zaman 36 bedendim gerek yok güzel durmaz sende dediler almadım elimde kırmızı siyah ve beyaz var gecelik en seksilerinden :kedi:
hdi hayırlısı ben doktora çıkıyorum nolur dua edin çok istiyorum ama bütün moralim çöktü
yok canım ya o zaman 36 bedendim gerek yok güzel durmaz sende dediler almadım elimde kırmızı siyah ve beyaz var gecelik en seksilerinden :kedi:
tatlim bence nacizane fikrimi soyluyorum,,,eger:
beyaz tenliysen siyahi giy
esmersen beyazi giy
kumral yada sarisinsan da kirmiziyi giy derim,,,
senağlamasenağlamaof ya değilmisim artı çıkması lazımmışşşşşşsenağlamasenağlamasenağlama
tamam işte seksi beyaz gecelik içine belki sadece bir tanga çamaşır ve duvak kaydirigubbakcemile3
Pazar günü yangın vaaaarrrrrrr :kedi:kaydirigubbakcemile3
yaa canım bu arada kvrck demek zor oluyor... gerçek ismin neydi ?
canım bana kızmazsan burda degil de özelde söyleyim sana burayı takip eden arkadaşlarım var anlarlarsa bu kadar rahat konuşamam sizle siz bana kıvırcık deseniz olur emin ol ismim daha uzun ve zor
bana uyar severim zeynep isminiO zaman ben sana zeynep diyeyim... İçimden zeynep demek geldi sana ... eğer kabul edersen tabii ki
bana uyar severim zeynep ismini
Ben geldim
Alisveristen
off hava çok kötü
Bende gittim markete. salkım domates,marul ve böreklik lor alıp geldim. Kasvetli bir hava var burda.zaten sabah yağmurla uyandık.
Gelirken dayanamadım eczaneden test aldım koydum çekmeceye... Günüm yarın ve 15
ine kadar bekliicem eğer kırmızılar gelmezse bi test yapar doktora öyle giderim.