- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.781
ben bitirdim testleri gecen ayy
bende market alışverişi yaptım
hamileyiz.biz dergisi aldım birde
çılgın turk gibiyim
bir sürü bilgi var
yilbasi gecesi nasıl beslenmeli diye bir makale var
dedim hamile kalırsam bari dergiyi kullanırım
kaydirigubbakcemile5
ahh keşke hamile olsak canım.Rabbim mucizesini bize de verse keşke.
kk güzel anne adaylarına selamlar.kızlar buarada bişey duydum hamile kalmada adetten 5 gün önce ve 5 gün sonra önemli diyorlar sizce doğrumu ?
valla kızlar inanın bende tam günümü hatta yumurtlama günlerimi öğrenmeyi çok isterdim ama benim regl düzensiz olduğu için hesaplama yapamıyorum ben malesef bu yüzden 2 günde 1 çalışmalarımız oluyor ya tutarsa napalım.ama rahim o dönemde açık oluyor tutma ihtimali yüksek diyorlar 5 gün önce ve 5 gün sonrasında
Valla artık neye inanmak gerek bende bilmiyorum... Doktorların çoğu yumurta 18 ila 22 boyutuna gelip çatlaması gerek ve o çatlamanın öncesinde ve sonrasında 1gün dinlenip bir gün çalışarak denemeyi söylüyorlar. E bu mantığa göre düşünülürse yumurtanın gelişip çatlaması yaklaşık 12-16. günler arasında değişim gösteriyor. Yani adetten 1 hafta önce ve sonra döllenmeye hazır bir yumurta olmuyor ki vücutta fisfisfis yani çok kafa karıştırıcı... En iyisi adet dönemi biter bitmez 1 gün dinlenip 1 gün çalışarak diğer adet dönemine kadar devam etmek... Bu arada ben eşime keçiboynuzu yediriyorum.
Valla artık neye inanmak gerek bende bilmiyorum... Doktorların çoğu yumurta 18 ila 22 boyutuna gelip çatlaması gerek ve o çatlamanın öncesinde ve sonrasında 1gün dinlenip bir gün çalışarak denemeyi söylüyorlar. E bu mantığa göre düşünülürse yumurtanın gelişip çatlaması yaklaşık 12-16. günler arasında değişim gösteriyor. Yani adetten 1 hafta önce ve sonra döllenmeye hazır bir yumurta olmuyor ki vücutta fisfisfis yani çok kafa karıştırıcı... En iyisi adet dönemi biter bitmez 1 gün dinlenip 1 gün çalışarak diğer adet dönemine kadar devam etmek... Bu arada ben eşime keçiboynuzu yediriyorum.
kızlar ben kırmızıyı gördüm.
inş. sizinkiler pozitif olur mutlu olursunuz.
kızlar selam ben geldim... eşim daha gelmedi...
kırmızılardan da halen ses yok...
yarın 30.gün olucak :S
ama telefonda dedim. gelirken açık eczane bulamazsan kalsın pazartesiye kadar gelmezse o zaman alırsın dedim. bakıcaz artık...
demin komşunun kızının dogumgünü vardı oraya gittim 5 dk.
ne gördüysem içim kalktı.
rabbim hayırlısını versin.
inşallah iyiye işarettir...
tubiloshh bu aksam ogrenirsen bizede haber ver lutfenn
çok heyecanlıyım senin adına
kızlar selam ben geldim... eşim daha gelmedi...
kırmızılardan da halen ses yok...
yarın 30.gün olucak :S
ama telefonda dedim. gelirken açık eczane bulamazsan kalsın pazartesiye kadar gelmezse o zaman alırsın dedim. bakıcaz artık...
demin komşunun kızının dogumgünü vardı oraya gittim 5 dk.
ne gördüysem içim kalktı.
rabbim hayırlısını versin.
inşallah iyiye işarettir...
Canım, Tuğbacım inşallah bu sefer tuttu canım... Zaten sen kolay hamile kaldığını söylemiştin... Bu ay zaten foruma da çok girmedin kafan rahattı... Bence bebişin seninle canımç.... :CüvCüv:
tamam canım. bir durum olursa kesin haber vericem Şeniz
ben pek ümitli değilim... testi görünce pek ümidim kalmadı :çok üzgünüm:
Canım testin II değil miydi zaten??? bence hamişsin sen... Hayırlısı olsun canım...
inşallah canım...
güzel dilekleriniz için çokkk teşekkür ederim...
inşallah güzel haberler veririm size...
karamsar olmak istemiyorum. bekliyp görücez bakalım...
hepinize çok teşekkür ederim Şeniz
HADI BAKALIM HAYIRLI HABERLERLE DON BIZEkaydirigubbakcemile5