-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.721
kızlar pazar günü 1 sene olacak biz evleneli ne yapsam ki azıcık akıl verin bana o yemek ayarlamış yemege gidicez ama güzel bi gece olsun istiyorum ne yapsak ki
kızlar pazar günü 1 sene olacak biz evleneli ne yapsam ki azıcık akıl verin bana o yemek ayarlamış yemege gidicez ama güzel bi gece olsun istiyorum ne yapsak ki
işte buna çok gülerim delikafaduldenHmmmmmm
o bolgenin en güzel otelinde bir gece kalabilirsinizzx
gündüzden gidip odayı susleyebilirsin meselaaaa
gelinliğimi giyeyim dedim ama içine giremedim ki kaydirigubbakcemile3
işte buna çok gülerim delikafadulden
canım burası mahrumiyet bölgesi en lüks güzel otel pansiyon ve in cin top oynuyo kaydirigubbakcemile3
bende kac gundur otel vs yada gıdelecek yer baktım ama sonra ne bıleyım esım bısey dusunsun ıstedım ...gercı o kadar yogun kı benım gıbı arastırma yapıp da bıseyler ayarlaması cok zor ...
bıde malum bızım kadar ayrıntı dusunemıyebılıyorlar ...
ama mugmug un dedıgı yapılabılır kvrck guzel fıkır bence
Yatak odasını mumlarla süsle ve yatağın üstüne güller koy birde oyuncak bebiş koy :))
yemekte tatlı yemeyin evde güzel bir pasta hazırla eve gelince pastayı yiyip odaya geçersiniz :)) :kedi:
Gelinliğini giyemesen bile şöyle yapabilirsin... beyaz ve seksi bir iç çamaşıtı takım giyip sadece duvağını takabilirsin... ve öyle karşısına geçersin.. :kedi: kaydirigubbakcemile3
az değilsin sen de heee kaydirigubbakcemile3.Ben bu ay çalışmalara başlamadım.İşler o kadar yoğun ki eve gidince savaştan çıkmış gibi oluyorum zaten geç çıkıyorum.Dün akşam da kocişimi red ettim:kedi: canım da hiç istemiyor bir garip oldum ben yorgunlutan herhalde.
way way way kız sende ne maharetler var imiş tamamdır bu iş de bi konu daha var pazar günü benimki evden dışarı çıkmaz ki bu dediklerini süpriz olsun diye yapamam odanın kapısını üstüne kitlesem de giremese mi acabaYatak odasını mumlarla süsle ve yatağın üstüne güller koy birde oyuncak bebiş koy :))
yemekte tatlı yemeyin evde güzel bir pasta hazırla eve gelince pastayı yiyip odaya geçersiniz :)) :kedi:
Gelinliğini giyemesen bile şöyle yapabilirsin... beyaz ve seksi bir iç çamaşıtı takım giyip sadece duvağını takabilirsin... ve öyle karşısına geçersin.. :kedi: kaydirigubbakcemile3
Coğrafya ozurluyum ben
en yakın sehir??
kıyamam ben sana ya opuyorumnanaktanaz değilsin sen de heee kaydirigubbakcemile3.Ben bu ay çalışmalara başlamadım.İşler o kadar yoğun ki eve gidince savaştan çıkmış gibi oluyorum zaten geç çıkıyorum.Dün akşam da kocişimi red ettim:kedi: canım da hiç istemiyor bir garip oldum ben yorgunlutan herhalde.
bu resmi heryere yapıştırdım ama napıyım birazdan doktora gitcem sizce bu pozitifmi başka çizgi çıkmasına gerek varmı yada bu testin aynısından kullanan varmı
bu resmi heryere yapıştırdım ama napıyım birazdan doktora gitcem sizce bu pozitifmi başka çizgi çıkmasına gerek varmı yada bu testin aynısından kullanan varmı