Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar benim karşı komşumun 2 oğlu var kadının karnı gün geçtikçe şişiyo ama adet te oluyo bi dr gidiyoki 5 aylık hamile ve kız böyle şeylerde var

kızlar pazar günü 1 sene olacak biz evleneli ne yapsam ki azıcık akıl verin bana o yemek ayarlamış yemege gidicez ama güzel bi gece olsun istiyorum ne yapsak ki

guzel bir gece hmmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
dusunelim bakalim sizin icin guzel bi gece,,,haydi kizlar kvrcigimiza fikir yazalim dusuneelimde daha ilk seneleriymis ,,,,

kızlar pazar günü 1 sene olacak biz evleneli ne yapsam ki azıcık akıl verin bana o yemek ayarlamış yemege gidicez ama güzel bi gece olsun istiyorum ne yapsak ki

yaaa benımde pazar gunu bır yıl oluyo evlılık kaydirigubbakcemile5
gecen sene kurban sonu velendık bızde ...cok sevındım
bende esımın ıs yerıne ufak bı hedıye yolladım kupa uzerınde ıkımızın resmı ve altına ebedı bırlıktelıgımıze yazdım ...
pazar gununu unutmadım dıye aradı bakalım ne yapıcaz :lepi:

Hmmmmmm
o bolgenin en güzel otelinde bir gece kalabilirsinizzx
gündüzden gidip odayı susleyebilirsin meselaaaa

Hmmmmmm
o bolgenin en güzel otelinde bir gece kalabilirsinizzx
gündüzden gidip odayı susleyebilirsin meselaaaa
işte buna çok gülerim delikafadulden
canım burası mahrumiyet bölgesi en lüks güzel otel pansiyon ve in cin top oynuyo kaydirigubbakcemile3

bende kac gundur otel vs yada gıdelecek yer baktım ama sonra ne bıleyım esım bısey dusunsun ıstedım ...gercı o kadar yogun kı benım gıbı arastırma yapıp da bıseyler ayarlaması cok zor ...
bıde malum bızım kadar ayrıntı dusunemıyebılıyorlar ...
ama mugmug un dedıgı yapılabılır kvrck guzel fıkır bence

gelinliğimi giyeyim dedim ama içine giremedim ki kaydirigubbakcemile3

Yatak odasını mumlarla süsle ve yatağın üstüne güller koy birde oyuncak bebiş koy :))

yemekte tatlı yemeyin evde güzel bir pasta hazırla eve gelince pastayı yiyip odaya geçersiniz :)) :kedi:
Gelinliğini giyemesen bile şöyle yapabilirsin... beyaz ve seksi bir iç çamaşıtı takım giyip sadece duvağını takabilirsin... ve öyle karşısına geçersin.. :kedi: kaydirigubbakcemile3

işte buna çok gülerim delikafadulden
canım burası mahrumiyet bölgesi en lüks güzel otel pansiyon ve in cin top oynuyo kaydirigubbakcemile3

Coğrafya ozurluyum ben
en yakın sehir??

Ben bir kere organize yaptım böyle sonraki özel gunde o düşünmüş birsey yaptı
görünce onlarada feyz oluyor böyle seyler

az değilsin sen de heee kaydirigubbakcemile3.Ben bu ay çalışmalara başlamadım.İşler o kadar yoğun ki eve gidince savaştan çıkmış gibi oluyorum zaten geç çıkıyorum.Dün akşam da kocişimi red ettim:kedi: canım da hiç istemiyor bir garip oldum ben yorgunlutan herhalde.

Ahh kuzucuğum kıyamam yaa... Acımasız patronlar yüzünden bebişini bile erteliyor insan... hemde kocişini red ediyo
Pis patronlar kötü patronlar.klava:

way way way kız sende ne maharetler var imiş tamamdır bu iş de bi konu daha var pazar günü benimki evden dışarı çıkmaz ki bu dediklerini süpriz olsun diye yapamam odanın kapısını üstüne kitlesem de giremese mi acaba

Coğrafya ozurluyum ben
en yakın sehir??

trabzon o da 1 buçuk 2 saat uzaklıkta burda kar var ve zigana dagını geçmek o saatte biraz zor :çok üzgünüm:

bu resmi heryere yapıştırdım ama napıyım birazdan doktora gitcem sizce bu pozitifmi başka çizgi çıkmasına gerek varmı yada bu testin aynısından kullanan varmı

kıyamam ben sana ya opuyorumnanaktan
bak ben sana kocişlerden uzak duralım dedim de ya başkasına giderse görürsün demiştin kocişin kaçsında gör sen sositososito
çalışmak zor demi ben boş boş oturuyorum evde iş yok güç yok aslında şanslısınız bende iş bulamıyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…