Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar nasılsınız? benim hayatımda ilk kez bu ay reglim 4 gün gecikti ama biliyosunuz benim rahimimde 7 cmlik bi kitle var özet olarak: karından bakılan ultrasonda iyi sınırları olan içi katı olmayan bi kitle olarak görülmüştü ve rahimdemi barsaktamı bilinememişti ondan sonrada emarda rahim içinde dejenere olmuş myoma benzer bi kitle görülmüştü pek sevgili devlet dr.umda ameliyat olcan deyip kestirip atmıştı ama ben nette baya araştırdım 22 yaşında dejenere myom olması nerdeyse imkansızmış bende bu şans varken o imkansızlık kesin beni bulmuştur gerçi ama ben yinede özel bi muayeneyi kafama koydum araya bayram ondan sonrada gribal enfeksiyon girdi tam grip bitti regl günüm geldi ama hala gelen giden yok ha bugün ha yarın gelcek diye diye cumayıda bitirdim salı olması gerekiyodu pazartesi eğer hala gelmemiş olursa dr.a gitcem artık. regl belirtimde yok sağ kasığım ve belim bayram öncesinden beri ağrımıyo çok zorlarsam batma oluyo ama sol tarafımdada ara ara batmalar başladı hafif bi ağrım var regl ağrısı gibi sürekli büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum özellikle sabah uyandığımda ve akşamları çok gazım oluyo aradabir midem bulanıyo ve beyaz kokusuz biraz tortulu akıntım var ilk bakışta gebelik belirtisi gibi sanki ama gecikmenin 2. ve 3.günlerinde idrar testi yaptım her zamanki gibi kocaman tek çizgiyi gördüm.
her kist böyle gecikmelere neden olur mu kızlar ben sadece pkolularda böle oluyo diye biliyorum ama pko olduğumuda sanmıyorum benim daha çok çikolata kisti belirtilerim var. sağolsun devlet hastanesi dr.larıda pek açıklama yapmayı sevmedikleri için internette araştırarak fikir yürütüyorum şu pzrts gelsede kurtulsam. 4 gün gecikme çokta önemli diil ama benim çok düzenliydi 28.gün kesin oluyodum bi ekim ayında 2 gün gecikti ondada ağrılarım yeni başlamıştı göğüslerimde çok çok şişmişlerdi ve o ayki kanamam çok fazlaydı ya kimyasal gebelik yada kist düşürme gibi bişe oldu diye düşünüyorum sonraki 2 ay yine düzenliydi noluyo bana anlamıyorum hiçbi belirtimde yok ne ağrı ne göğüs şişliği gelmiyo bi türlü deli olcam

Canım uzun zamandan sonra seni görmek çok güzel... Umarım herşey zamanla yoluna girecektir... Dr.lar insanı önce deli gibi üzüp sonra hiç bişi olmamış gibi ne telaşe ediyorsun gibi konuşurlar. Halbuki o telaşı onlar verirler insana...
Benim mesela hiç adet aksamam olmazdı olduğunda da yumurtalık kisti çıktı hadi onu atlattık diyordum bide üstüne pko görüntüsü çıktı... Yaw ne alaka diyorum aslında kendi kendime.çünkü bende hiç adet düzensizliği yoktu.Bu meret birden bire mi olur ki? diyorum... Ama yapacak birşey yok doktorlara emanetiz.
Senin de kısa zamanda dermanını bulup bebişine de kavuşacağını düşünüyorum canım... kendini de yıpratma sakın...gereksiz düşüncelere kapılma sakın...

sağol canım hayırlısı artık... hasta olmaktan çok hem daha 22 yaşında hemde yeni evliyken böyle sorunlar çıkması üzüyo beni ne yeni gelin olduğumu anlayabildim ne evlendiğimi eşimde benimle beraber üzülüyo her akşam geldiğinde ayrı bi derdim var bi gün yeter artık dicek diye korkuyorum.

tatlım canını sıkma.
eşin de öyle düşüncek die moralini bozma.tabiiki düşünmez.
iyi günde kötü günde diye başladınız yola...
birbirinize destek olucaksınız ki zorlukları aşabilesiniz...

belirtilerin güzel, en son ne zaman test yapmıştın kuşum?
en yakın zamanda tekrar bir dr a görün. belki geç döllenme olmuş olabilir.

bak benim de 2-3 günüm geçti. bende sonuç alamadım daha...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:
güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım bunların evlendikten sonra çıkması çok doğal... Çünkü evlilikle birlikte cinsel hayat başlıyor.. Vücudunda bir değişim olduğu gibi hormonlarda da değişim meydana geliyor... ayrıca daha önce kapalı olduğun birçok riske şimdi daha açıksın... Cinsel birleşme ile her defasında vajina içerisine bir sürü mikrop alıyorsun aslında. Yani sıkıntıların şimdi çıkmaya başlaması çok normal...
İdrar yolu iltihabı mesela aslında basit gibi gelir ama tedavi edilmezse tüpleri bile tıkayabilir... hatta bu hastalığa yeni gelin hastalığı da dedir.Yeni evlenen kadınların %90 ında görülen birşey...
Merak etme eşinde yeter artık demez. O seni herşeyinle kabul etmiş.Rabbim uzun ve mutlu yıllar nasip etsin size inşallah.

Geldim kızlar ama birazdan mesai bitip çıkacam
walla kaynatmışsınız,bence hem badegül hemde tubiş hamiş
okuduğum kadarıyla yarın çifte bayram yaparız inş.

canım cok gecmıs olsun tabi birde stres yapıyorsun ya o da etılemıstır ıstanbul yakın aslında burda bır gorunsen doktıra tum sonuclarınla

Sende hamişsin Allahın izniyle inşallah. Umarım kocişin eczane bulmuş ve almıştır test.Ve akşam senin için de çekeriz halayları.

leynnn ben hamiş sem ve benim içün de halay çekmezseniz ümüğünüze çökerim bak :roflol:

şaka bi yana bakalım kociş alcekmi... :1ninca:

leynnn ben hamiş sem ve benim içün de halay çekmezseniz ümüğünüze çökerim bak :roflol:

şaka bi yana bakalım kociş alcekmi... :1ninca:

Kızıııııım halay ne demek yaaa burda ikonu yok ama evde göbek bile atıcam... söz veriyorum.... ikonlarla ancak halay çekip yuppi yapabiliyoruz :))

evet öleymiş

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
halay başı çekiyorumm
sağlıkla gelsin

darısı tez zamanda başımıza inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh tez zamaandaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…