Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

işte buna çok gülerim delikafadulden
canım burası mahrumiyet bölgesi en lüks güzel otel pansiyon ve in cin top oynuyo kaydirigubbakcemile3

illaahi kvrcik guldurdun beni umarim cok guzel bi gun ve gece geciririsiniz pazar gunu,,,benimde aklima bu kupa olayi geldi aslinda ama sen demistinya burasi cok kucuk mahrumiyet bolgesi fln diye yaptirabilirmisin bilemedim oyuzden demedim deyim bari belki bulabilirsin biseyler,,,su 2 li kupalar varya biri digerinin icine girmis gibi hani onlardan alip ustune resimlerinizi bastirabilirsin,,,,

kıyamam ben sana ya opuyorumnanaktan
bak ben sana kocişlerden uzak duralım dedim de ya başkasına giderse görürsün demiştin kocişin kaçsında gör sen sositososito
çalışmak zor demi ben boş boş oturuyorum evde iş yok güç yok aslında şanslısınız bende iş bulamıyorum :çok üzgünüm:

ama napıyım gülüm.iş yerinde 2 mesai çalışıyorum eve gidiyorum ev işleri mesaisi.yatak mesaisine halim kalmıyor.neyse ki spora başladı haftada 3 akşam o da geç gelecek zemuszemus

allah razı olsun sizlerdn bitürlü inanamıyorum sanki yalanmış gibi geliyo bide bikaç örnek gördüm onlarda yuvarlak pencerede artı vardı

way way way kız sende ne maharetler var imiş tamamdır bu iş de bi konu daha var pazar günü benimki evden dışarı çıkmaz ki bu dediklerini süpriz olsun diye yapamam odanın kapısını üstüne kitlesem de giremese mi acaba

Bir bahane bulup yolla dışarıya :)) birşey aldırmaya gönder mesela.yada bunlar çok uzun işler değil... normal davran bütün gün... yemekten dönünce odaya gir hallet hepsini... mumları çakmağı ve gülleri odada bir çekmecede hazır bulundur.Sonra odada iç çamaşırlarını giyinip duvağı takar çıkarsın kocanın yanına :) kaydirigubbakcemile3:kedi: Zaten sonrası odaya geri dönüş olur veeee güllü bir yatak mum ışığı.....

Ama pasta olayını nasıl halledersin bilemem... Belki cumartesiden yapıp komşundan rica edersin buzdolabında saklaması için.

sebin ablacim nasilsin gorusemiyoruz coktandir baya yogun calisiyomussun allah yardimcin olsun ablacim,,,

illaahi kvrcik guldurdun beni umarim cok guzel bi gun ve gece geciririsiniz pazar gunu,,,benimde aklima bu kupa olayi geldi aslinda ama sen demistinya burasi cok kucuk mahrumiyet bolgesi fln diye yaptirabilirmisin bilemedim oyuzden demedim deyim bari belki bulabilirsin biseyler,,,su 2 li kupalar varya biri digerinin icine girmis gibi hani onlardan alip ustune resimlerinizi bastirabilirsin,,,,
canım ya ben onu dogum gününde yaptım bardaga resimlerimizi bastırdım içine sıcak su koyunca çıkıyo resimler bardak soguyunca da simsiyah oluyo çok sevinmi,şti
ben ona hediyeden ziyade şöyle seksi bişiler yapmak istiyorum süprizler falan işte :kedi:

way way way kız sende ne maharetler var imiş tamamdır bu iş de bi konu daha var pazar günü benimki evden dışarı çıkmaz ki bu dediklerini süpriz olsun diye yapamam odanın kapısını üstüne kitlesem de giremese mi acaba

Bir bahane bulup yolla dışarıya :)) birşey aldırmaya gönder mesela.yada bunlar çok uzun işler değil... normal davran bütün gün... yemekten dönünce odaya gir hallet hepsini... mumları çakmağı ve gülleri odada bir çekmecede hazır bulundur.Sonra odada iç çamaşırlarını giyinip duvağı takar çıkarsın kocanın yanına :) kaydirigubbakcemile3:kedi: Zaten sonrası odaya geri dönüş olur veeee güllü bir yatak mum ışığı.....

Ama pasta olayını nasıl halledersin bilemem... Belki cumartesiden yapıp komşundan rica edersin buzdolabında saklaması için.

ayyyy çok heycanlandım kıs keşke bugün aklıma gelseydi gidip alırdım malzemeleri ama dur sen ben bi yolunu bulmaya çalışırım olmadı bişey bahane eder yollarım dışarı
hayatım biz buraya geleli 1 ay oldu kimseyi tanımıyorum ki mafoldumben

sebin ablacim nasilsin gorusemiyoruz coktandir baya yogun calisiyomussun allah yardimcin olsun ablacim,,,

Merhaba canım.şu hem karyer hem çocuk yapan hatunları bir bulsam işin püf noktasını öğrenicem.İşler yoğun zorunlu olarak kariyer yapıyorum kaydirigubbakcemile3.geçen hafta hastaydım 3 gün yattım acısı çıkıyor bu hafta.sağlık olsun napalım ekmek parası

Merhaba canım.şu hem karyer hem çocuk yapan hatunları bir bulsam işin püf noktasını öğrenicem.İşler yoğun zorunlu olarak kariyer yapıyorum kaydirigubbakcemile3.geçen hafta hastaydım 3 gün yattım acısı çıkıyor bu hafta.sağlık olsun napalım ekmek parası

bulursan o hatunlari benim icinde bi tuyo alirmisin ablacim yaa,bende suanda meslek yapma ugruna ve birazda cok ugrasip beklemekden skldigim icin askiya aldim kafamda bebisi ,,,isin puf noktasiyla isler kolaylasicaksa meslek yaparken bebis isinide aradan cikartirim belki (olursa tabi kaydirigubbakcemile3 )

iyide sekerim adam bunun iplerini acmaya calisip hedefe ulasana kadar istahi kacar sabah olur :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Şekerim takım illa böyle olması gerekmez.... bilmiyorum kvrck'ın gelinlik iç çamaşırı nasıldı? belki onunda jartiyerlidir onu giyer :)) üstüne de duvak...

senağlamasenağlamaof ya değilmisim artı çıkması lazımmışşşşşşsenağlamasenağlamasenağlama

nerden anladin tatlim arti olmasi gerektigini cunku direk oyle iki cubuk ciktigindada hamilelik oldugunu gosterio testler (gerci biker kullandim ama daha baktigim kutularin ustunde tek cubuk negatif iki cubuk pozitif dio) ama arti olmasi icinde diger cubugun yatay olmasi gerekli diye biliyorum eksi seklinde yani eksi belkide yanlis biliyorumdur bilemem ama kesin eminmisin cok bariz belliolan bi renkde cikmis cunku...

X