- 30 Ocak 2008
- 5.103
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.681
kizlar iyi sohbetler .. ben ravzanur ,, bu ay sizinle beraber bende umutla beklemek istiyorumm araniza alirmisiniz beni:asigim:selam kızlar;
giremedim nette sorun var belki hiç giremeyebilirim internet bağlantımız kopuk
görüşmek üzere
tubiş kızzzz bence sen hamişsin
kendine dikkat sakın kendini yorma şekerimmopuyorumnanaktan
kizlar iyi sohbetler .. ben ravzanur ,, bu ay sizinle beraber bende umutla beklemek istiyorumm araniza alirmisiniz beni:asigim:
yetersiz idrar ne olii gı? kafamçokkarıştı
bayanlar bende 2 senedir k.k dayim bir cok seyi paylastim buradan .hoşgeldin canımmm
Hoşgeldin aramıza şekerim... senin hikayen nedir? anlat kendini bize biraz.kizlar iyi sohbetler .. ben ravzanur ,, bu ay sizinle beraber bende umutla beklemek istiyorumm araniza alirmisiniz beni:asigim:
bayanlar bende 2 senedir k.k dayim bir cok seyi paylastim buradan .
son 1,5 senedir bende bebis icin ugrasiyorum . bende bir sorun cikti prolaktinim 40 mis o yuzden hamile kalamiyorum . guatir seviyem dusuk o tedavilere basladim 2 aydir bakalimm nasil olacak sonuc .
canim biz 8 yillik evliyiz ama basta kendimiz istemedik ,, sonra istedik dis gebelikten dusuk yaptim,, simdide tedavi basladi hormonell olarak yazmistimm .. bu kadar ya sizzHoşgeldin aramıza şekerim... senin hikayen nedir? anlat kendini bize biraz.
Kaç yıldır evlisin? ne kadar süre korundun? ne zamandır korunmuyorsun?
her hangi bir tedavi görüyor musun?
son 1,5 senedir bende bebis icin ugrasiyorum . bende bir sorun cikti prolaktinim 40 mis o yuzden hamile kalamiyorum . guatir seviyem dusuk o tedavilere basladim 2 aydir bakalimm nasil olacak sonuc .
canim biz 8 yillik evliyiz ama basta kendimiz istemedik ,, sonra istedik dis gebelikten dusuk yaptim,, simdide tedavi basladi hormonell olarak yazmistimm .. bu kadar ya sizz
tesekkurler canimm insallahh isteyen herkese allahim hayirlisini nasip etsinnBen sormadan önce zaten sen anlatmışsın canım... en kısa zamanda burada sağlığına kavuştuğunu ve hamiş olduğunu duyarız inşallah.
insallahh canim en yakin zamanda hamis olursun burada o heyecanli gunleri paylasirizzzcanım ben 17 aydır evliyim
haziranda korunmayı bıraktık bekliyoruz canım
dr a temmuzda gitmiştim 8 ay süre vermişti
Hani damlatıyon ya kızııımm... onu diyorum... az gelirse kesik çıkıyo
selam kızlar;
giremedim nette sorun var belki hiç giremeyebilirim internet bağlantımız kopuk
görüşmek üzere
tubiş kızzzz bence sen hamişsin
kendine dikkat sakın kendini yorma şekerimmopuyorumnanaktan
hadi bidakii k.k ya giriste seni tebrik etmek istiyorumm .hamis haberini bende bekliyorumm insallahhh guzel haberler gelir sendentatlım inşallah ya inşallah...
benim hayatımda ilk defa günüm geçio...
hamilelik varsa bile adet günümde atiodu bebişi de. sonra düşük oluyordu. anlamadım bu işi ben...
hadi bidakii k.k ya giriste seni tebrik etmek istiyorumm .hamis haberini bende bekliyorumm insallahhh guzel haberler gelir senden
canım inşallah yaa... çok isterim sizlere güzel haber vermeyii opuyorumnanaktan