Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam kızlar;
giremedim nette sorun var belki hiç giremeyebilirim internet bağlantımız kopuk
görüşmek üzere
tubiş kızzzz bence sen hamişsin
kendine dikkat sakın kendini yorma şekerimmopuyorumnanaktan
kizlar iyi sohbetler .. ben ravzanur ,, bu ay sizinle beraber bende umutla beklemek istiyorumm araniza alirmisiniz beni:asigim:

arkadaş yemekteyken bilgisyarından gireyim dedim.
bugün bilgisayarlarımızda sorun var servis bekliyruz.
gaye senin gününde yarın
ohhh inş. tubiş ve senden güzel haberler alırız canımm
sebin canım kendine dikkat et bu yoğun çalışmada tatlım gelişme yok beklemedeyiz
bugün geçmişi okumadan daldım ama sanırım gelişme yok

hoşgeldin canımmm
bayanlar bende 2 senedir k.k dayim bir cok seyi paylastim buradan .
son 1,5 senedir bende bebis icin ugrasiyorum . bende bir sorun cikti prolaktinim 40 mis o yuzden hamile kalamiyorum . guatir seviyem dusuk o tedavilere basladim 2 aydir bakalimm nasil olacak sonuc .

kizlar iyi sohbetler .. ben ravzanur ,, bu ay sizinle beraber bende umutla beklemek istiyorumm araniza alirmisiniz beni:asigim:
Hoşgeldin aramıza şekerim... senin hikayen nedir? anlat kendini bize biraz.
Kaç yıldır evlisin? ne kadar süre korundun? ne zamandır korunmuyorsun?
her hangi bir tedavi görüyor musun?

canım geçmiş olsun. tedavi sürecin devam mı ediyor bitti mi?

Hoşgeldin aramıza şekerim... senin hikayen nedir? anlat kendini bize biraz.
Kaç yıldır evlisin? ne kadar süre korundun? ne zamandır korunmuyorsun?
her hangi bir tedavi görüyor musun?
canim biz 8 yillik evliyiz ama basta kendimiz istemedik ,, sonra istedik dis gebelikten dusuk yaptim,, simdide tedavi basladi hormonell olarak yazmistimm .. bu kadar ya sizz

.tesekkurlerr canim opuyorumnanaktanburada dr lar hemen tedavi yapmadiklari icin henuz 2 aydir tedaviye basladim .. simdi hap kullaniyorumm

Ben sormadan önce zaten sen anlatmışsın canım... en kısa zamanda burada sağlığına kavuştuğunu ve hamiş olduğunu duyarız inşallah.

canim biz 8 yillik evliyiz ama basta kendimiz istemedik ,, sonra istedik dis gebelikten dusuk yaptim,, simdide tedavi basladi hormonell olarak yazmistimm .. bu kadar ya sizz

canım ben 17 aydır evliyim
haziranda korunmayı bıraktık bekliyoruz canım
dr a temmuzda gitmiştim 8 ay süre vermişti

bayanlar benim cikmam lazimm ise gidecegimm ogleden sonra ve oncesinden alis veris yemek yapmam lazimm ,, yine buiradannn gorusurz sohbet ederizz .. hadi size iyi sohbetlerr ben kactimm

selam kızlar;
giremedim nette sorun var belki hiç giremeyebilirim internet bağlantımız kopuk
görüşmek üzere
tubiş kızzzz bence sen hamişsin
kendine dikkat sakın kendini yorma şekerimmopuyorumnanaktan

tatlım inşallah ya inşallah...
benim hayatımda ilk defa günüm geçio...
hamilelik varsa bile adet günümde atiodu bebişi de. sonra düşük oluyordu. anlamadım bu işi ben...

tatlım inşallah ya inşallah...
benim hayatımda ilk defa günüm geçio...
hamilelik varsa bile adet günümde atiodu bebişi de. sonra düşük oluyordu. anlamadım bu işi ben...
hadi bidakii k.k ya giriste seni tebrik etmek istiyorumm .hamis haberini bende bekliyorumm insallahhh guzel haberler gelir senden

ravza bir arkadasıma da doktor dırek senın guatr dusuk hamıle falan kalamazsın demısti...cok uzuldu tabıkı ...normalde de adetı duzenlı degılmıs yaklasık 5 ay sonra falan yıne gecıkme olunca hıc ıhtımal vermedıgı ıcın sallamıyormus ama esının ısrarıyla test yapmıs ve suan 7 aylık hamıle opuyorumnanaktan
sen hıc kendını uzme tedavıne duzenlı devam et Allah nasıb ederse o hıc ıhtımalın yok dıyenlere ragmen bıle olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…