- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.701
.... belki günah olur böyle yatmayım diye acaba hamilelik durumunu bu o kadar etkiliyor mu
Tuğbaaaa hadi bu kadar da akışına bırakmaaaa vardır yakınınızda bir eczane.hadi al bi tane daha testklava: Bak çok heyecan yaptım ben
selam kızlar muhabbet ilerlemiş bakıyorum da
-tatlicadiarzu- NE VURUON LEN kaydirigubbakcemile3
canım,eşimi aradım, gelirken alıp gelicek.
şimdi çıkma sen dedi. bende hecan yapiom ama üzülmekten korkuyorum :çok üzgünüm:
canım sagolasın ama seninde dedigin gibi bi namaz vakti geçmeden abdest almak lazım sabah namazı vakti geçmeden almak lazım nasıl sabahın köründe kalkıpta alıcam yaaa:kedi:canım benımde o kafama takılmıstı ama arastırdım oyle bısey yokmus yanı gunah falan degıl rahat ol ...dıger namaz vaktı cıkana kadar dus alabılırsın ...hatta efendımız de hemen yıkanmazmıs bazı zamanlar.ama normal abdest alır yatarmıs..
aklına takılanlar ıcın ...kaynak : sorularlaislamiyet.com
-tatlicadiarzu- NE VURUON LEN kaydirigubbakcemile3
canım,eşimi aradım, gelirken alıp gelicek.
şimdi çıkma sen dedi. bende hecan yapiom ama üzülmekten korkuyorum :çok üzgünüm:
iidir nolsun psikolojik aşerme yaşıyorum agzım boş durmuyor acı tatlı tuzlu ekşi herşey istiyo canım doymaqk bilmiyorum tansiyonum çıktı nabzım 110 da kafamçokkarıştıooo kvrcıkımmmmm nabersin yafriii opuyorumnanaktan
hayırlısı ınsallah bugunun guzel haberı de sendne olur
dısarda (yanı ıstanbulda ) yagmur ve acaıb ruzgar var ...kar gelecek gıbı ...
bulundugu yerde kar yagan var mı kızlar
Ayy inşallah akşama doğru senden güzel haberler alıp sevineceğiz halaylar çekeceğiz canım... yanılmış olsak bile üzülmek olmaz... aynen devam edeceğiz... yeni pıtlama dönemine hazırlayacağız kendimizi. ama bence :CüvCüv: haberi gelecek senden.
iidir nolsun psikolojik aşerme yaşıyorum agzım boş durmuyor acı tatlı tuzlu ekşi herşey istiyo canım doymaqk bilmiyorum tansiyonum çıktı nabzım 110 da kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende de aksi gibi ne adet ne hamilelik belirtisi halen yok. 8-9 u günümdü :sm_confused:
kızlar bişey soracağım ...
ben adet oldum ama soylekı ılk gun kahverengı akıntı geldı ertesı gun bısey yok sonra 1.5 gun normal kanama oldu ve suan bısey yok ama hala kasıklarım karnım agrıo ve mıdem cok bulanıo ...
basımda agrı ve uyusukluk var ıkı gundur ...ya sızde kıst olusumu vs olabılır mı
hıc bu kadar sıkıntılı adet yasamamıstım ve mıdem bu kadar bulanmamıstı -tatlicadiarzu-
kızlar bişey soracağım ...
ben adet oldum ama soylekı ılk gun kahverengı akıntı geldı ertesı gun bısey yok sonra 1.5 gun normal kanama oldu ve suan bısey yok ama hala kasıklarım karnım agrıo ve mıdem cok bulanıo ...
basımda agrı ve uyusukluk var ıkı gundur ...ya sızde kıst olusumu vs olabılır mı
hıc bu kadar sıkıntılı adet yasamamıstım ve mıdem bu kadar bulanmamıstı -tatlicadiarzu-
iidir nolsun psikolojik aşerme yaşıyorum agzım boş durmuyor acı tatlı tuzlu ekşi herşey istiyo canım doymaqk bilmiyorum tansiyonum çıktı nabzım 110 da kafamçokkarıştı
Yaa bende de aynı şey var... sürekli bişey yiyorum... iştahım en üst seviyede... Canım sürekli bişeyler yemek istiyor...cokacimcoook
Yaa bende de aynı şey var... sürekli bişey yiyorum... iştahım en üst seviyede... Canım sürekli bişeyler yemek istiyor...cokacimcoook
canım inşallah üzerine görmüşsündürr :Saruboceq:
test felan yaptınmı hiç?
Ne satıyorsun canım? el işi falan mı?
canım seni umutlandırmak istemem ama normal gün ve normal kanaması olupta karnımda bişi oynuyo acaba kist mi var diye doktora gidip hamile oldugunu aylar sonra ögrenenler bile varkahverengı akıntı geldıkten sonra yaptım test negatıf cıktı ...sonra normal kanama gelınce tabıkı bı daha da yapmadım ...
ya ustune gorme olayını okudum bende ama ne bılıyım bır gun boyunca normal geldı adetım yanı oyle az falan gelmedı o yuzden pek ıhtımal vermıyorum ama hayırlısı tabıı kı ..
sureklı yatasım var zaten ılac falan da almıyorum hıc bı umıt işte :sm_confused: