Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Normalde 02 aralikdi 4 gün gecikme ile geldi kirmizilar mafoldumben
Simdi 30 araligi bekliyorum. Zaten bu ay demistimde önce hic bir hesaplama felan yapmiycam yani yumurtlama günlerini felan. canim nezaan isterse ozaman yapcam :)

heh işteeeeeeeee önemli olan bu zemuszemus
bende saldım çayıra...
o şekil yap. yoksa insan çok kafaya takıyor yaa...
2 günde 1 felan da şartlama kendini. canın ne zaman isterse o zaman :kedi:
inşallah bu defa olucak kuşummm Şeniz

memnun oldum gül cüm...
olsun daha erkenmiş... 11 ay nedir ki? dediğin gibi, vakti zamanı gelince olur elbet.
bende tuğba
21 yaşındayım,
3 buçuk yıllık evliyim, 3 düşük ve 1 de kimyasal gebelik geçirdim
ama sebebi yok ... bol bol istirahat ve düşük önleyici hap takviyesiyle inşallah bidaha bişi olmaz... bebişim gelsin, sağsalim yerleşsin,bana tutunsun yeter.

rabbim isteyen herkeze versin inşallah...
vaktini bekliyoruz...

iyi akşamlar kızlar sonra gene görüşürüz ben çıkıyorum iyi haberlerinizi bekliyorum kızlar opuyorumnanaktan

Herkese iyi aksamlar. Misaim bitemk üzere. Yarin görüsürüz. Tubisim insallah bebisin seninledir. Bekliyorum güzel haberlerini.

aaaaa tatlım yaşında küçükmüş daha o kötü günleri unut tatlım allah birdaha yaşatmaz inşallah birde şu açıdan düşün bak hamile kalabiliyorsun çok şükür en azından bundan eminsin ben daha onu bile bilmiyorum neyse sonra görüşürüz tatlım tanıştığıma memnun oldum opuyorumnanaktan:1hug:

inşallah kimseye yaşatmaz rabbim... çok zor bir sınav...
evet hamile kalabiliyorum ama bebişim benle kalmadıktan sonra neye yarar
eger hamiş olursam şu bir gerçek, diğer hamileler gibi rahat hareket edemicem. sürekli yatmak zorunda kalıcam. gerçi belirli bir süre. ama çok dikkat etmem gerekicek.
olsun bebişim sağ salim doğsun ben 9 ay yatarım sorun deil...
ama ben eminim ki çok yakında bebişinin haberini alıcaksın...
bende tanıştıgıma çok çok memnun oldum .a.s.

kızlar az önce kırmızılar geldi kısmet değilmiş aysellim canım yazarmısın 9 ocak birdahaki adet tarihim kısmet değilmiş bebişim bu ayda gelmedi

selam millet bayadır yoktum ev tasıdım bıttım tukendım vallahı yorgunluktan
ne var ne yok gecmısı okuyamadım bıle varmı guzel haberler evde sımdılık ınternet yok ofıste de cok ıs var hıc bakamıyorum ama cok ozledım sızıııı

kızlar az önce kırmızılar geldi kısmet değilmiş aysellim canım yazarmısın 9 ocak birdahaki adet tarihim kısmet değilmiş bebişim bu ayda gelmedi

canım moralini bozma tatlım tamam mı?
Hayırlı zamanı gelince bebişin göbüşünde oalcak inş.
Bu arada topikte bir gülümüz daha var:)

Hoşgeldin bafo;
ev taşımak kolay değil bilirim canım.
Biraz daha uğraşırsın evle ilgili.
Ama kendini çok yorma tamam mı?

kızlar benim beşamelsoslu makarnam bi harika olmuştu süpersiniz valla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…