Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ben bu ay kendimi dinlemeyecem
biliyorum geçen ayda demiştim ama hiç olmadığım kadar akıntım vardı
şekerim 2010 da beraber hamiş oluruz inş.
Ocakta hamiş olursak eylül de bebişimiz gelir

tatlım hiç belli olmaz allahtan ümit kesilmez verecek olan rabbim canım benim belkide sen nasıl olsa yumurtalar çatlamadı diye rahat olunca tabi bu durumda stres te yok bebişin sana sürpriz yapmıştır günün ne zaman tatlım :Saruboceq:delikafadulden

KISLAAARRR SELAAAMMMM
NPSL HAMıŞMııııııııı delikafadulden
HAYIRLI OLSUN KUŞUMMM
ıNŞALLAH BU DEFA SENLE KALIRR

Valla eşimde öyle diyor.En son 12cm lik duruyordu Allahtan ümit kesilmez belki o büyüdü çatladı diyor. Günüm 12 Aralık ama doktorum 15 ine kadar mühlet verdi. Zaten regl olursam 2. günü gideceğim klomen başlayacak.

çok güzel hamiş haberiyle güne başlamak.. darısı başınıza kızlar.
npsl sağlıkla kucağına alsın inşallah...

amın tesekkur ederım ınsallah ısteyen herkeze nasıp etsın guzel allahım,,,hayırlısıyla saglıgıyla gelsın meleklerınız

ınsallah gyshnky
HEPIMIZIN HAMILE KALMASINI O kadar cok ıstıyorumkı...bırısı hamıle kalınca ıcım ıcıme sıgmıyorrrrrrrrrrrr

aman da aman herkeşlerde burdaymış içime dogdu herhalde gireyim demiştim kaydirigubbakcemile2

Valla gaye ıstermısın olmuŞ olsun ınŞallah sıze bır sÜrprız yaparda gelır....

KISLAAARRR SELAAAMMMM
NPSL HAMİŞMİİİİİİİİİ delikafadulden
HAYIRLI OLSUN KUŞUMMM
İNŞALLAH BU DEFA SENLE KALIRR

tubıloshummm hamıleyım ınsallah bu sefer sonuna kadar devam eder gecen sefer degerım 149 akadar cıkmıstı en fazla ve testım 149 cıktıgında bıle sılıktı..bugun ıkı cızgı aynı koyulukta kan tahlılı vercem saat 5 gıbı yazarım sonucu ,,ben nasıp olursa agustos annesı olcam sende gel tubıloss,,

ne güzel canım ya iki çizvgi nasıl çıkıyo onu bile bilmiyorum öyle bişi olsa bu test bozuk herhalde der atarım kesin kaydirigubbakcemile3

anna valla kızlar kullanıcı patlaması yaşıyoruz tez zamandada hamiş patlaması yaşıcaz hepimiz inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

inşallah tatlımmmmmmmm :Saruboceq:
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin...
bende halen beklemedeyim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…