- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.301
Süper olur !!! Keşke öyle bir sürpriz olsa. :Saruboceq: Ama ne yazıkki pek ihtimal dahilinde değil.
umutsuzluk yogggglmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olur !!! Keşke öyle bir sürpriz olsa. :Saruboceq: Ama ne yazıkki pek ihtimal dahilinde değil.
senın ayın 7 sı degılmıydı ben mı yanlıs hatırlıyorum
kvrck cım naber yafriiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
tatlım 7-8 diye hesapladım ben
ama bugün 9...
10 u da geçerse o zaman şüphelenmeye başlicam kafamçokkarıştıçünki bende 1 gün önce yada 1 gün sonra da olabiliyor...
işin tuhafı ne adet belirtim nede başka belirtim yok :bbo:
ne güzel canım ya iki çizvgi nasıl çıkıyo onu bile bilmiyorum öyle bişi olsa bu test bozuk herhalde der atarım kesin kaydirigubbakcemile3
kızlar biliyormusunuz 1 haftadır iyiki hamile değilim diye dua ediyorum
kızlar biliyormusunuz 1 haftadır iyiki hamile değilim diye dua ediyorum
selam kızlarrrr
npsl tebrikler canımmm alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
hamiş haneriyle sevinmeyi özlemişimmmm
neler yaptın taktiklerin neler anlat biraz tatlım
işte aslında olay bu "az ama öz bol spermli birliktelik" yeni sloganımız bu alkisalkisalkishihoyyyttesekkur ederım aysencım hıcbısey yapmadım zaten hıcbısey yapmadan oldu,,,ovulasyon testı almıstım ılk defa bu ay 23 kasım pozıtıftı ama esım 1 hafta yoktu 21 kasımda en son beraberlık olmustu bu ay gercekten umudum yoktu hem esımle cok gorusemedık hemde yumurtlama tarıhınde yoktu,,ama allah ısteyınce oluyomus,,her ay gun asırı ılıskıyle hamıle kalamadım bu ay gorusemedıgımızden dolayı az beraberlık oldu ama..hamıle kaldım bende halan ınanamıyorum
işte aslında olay bu "az ama öz bol spermli birliktelik" yeni sloganımız bu alkisalkisalkishihoyyyt
napalım güzelim ya öylede olmuyo böylede olmuyo bari gülelim azıcıkta belki kızım da aramıza katılmak ister annem ne neşeli kadın derde geliverir :ecrin_bebek:Ayy kız sen beni bugün güldürmekten çatlatıcan :) kaydirigubbakcemile3
hayırdır tatlişkom
ayşecim nerelerdesin topiğimize bayadır uğramıyordun. neler yaptın bakiim? neden hamile olmadığına dua ediyorsun? Kötü birşey yoktur umarım