Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sebincim benim tarihde 8inde ama olurda dayanabilirsem 9da yapcam. bide p.tesi dr gitmem lazim kan vermeye eger varsa bisi belki ordada cikar gerci ozaman daha 7 gün kaliyo ama yinede bakalim zaten vercem kani,

benim pazartesiye kadar bekliceğim kesin hatta bir sonraki pazartesiye kadar bekliyim diyorum.

Sebin seni tebrik ediyorum valla. Çok kararlısın bu konuda :)
Yağmur başladı kış geldi iyice kızlar Ben kararsızım yaa ama eşim her akşam gözümün içine bakıyor hani bi gelişme var mı diye

aysellim supreme çok hoşsunuz vallaha bu benim ikince hamileliğim olacak inşallah eğer kırmızılar gelmezse geçn ay eşim adetime yaklaştığım hergün soruyordu çok zor bir durum bilirim inaşallah kırmızılar tgelmedi bebiş geldi bakışı atacaksınız kızlar sabredin

Ay inşallah canım. Zaten o güzel haberi alırsam müthiş fikirler üretmem lazım:)

supreme canım bişey sorucam beklenmeyen adet darihin 20 kasım yazıyor listemizde yanlış görmediysem benim de 15 kasım beklenmeyen adet tarihim ve bu ara yumurtlama dönemim bence sen bu ara çalışmaları aksatma bol bol çalış

Sanırım planlı olmasının en büyük dezavantajı bu.öööölee bekliyosun oldu mu olmadı mı.öteki türlü aaa süpriz hamilesin

Evet süpriz olunca daha güzel aslinda hemde böyle stresli degil. Bide esine daha güzel sürizler yapabilirsin ozaman. Supreme bence al arkadasim yap bi test. Negativ cikarsada üzülme belki daha sonra cikar. Yada kan tahlili yaptirsana canim.

Bende katılıyorum sana bebiskom supreme önce test al sonuç ne olursa olsun bir de kan testi yaptırırsan rahatlamış olursun

Evet sebinciğim planlı olması stres yaratıyor en iyi oluruna bırakmak ama o da olmuyor ki arkadaşım. Eşin senden müjdeli haber beklerken rahat olunmuyor

Ayy kızlar kasıklarımda sürekli bir kıpırtı (tabii ki gazdan kaynaklanıyor).sanki ordan oraya atlar koşuyor bir sağa bir sola kaydirigubbakcemile3. gaz deposu oldum mübarek.

kızlar ben pko oldugum için ekim 20 de adet olmadım o yüzden bu telaşım, ve tık yok ne belirti ne bişey. en iyisi akşam test yapim negatif cıkarsada artık pztesi doktora giderim. bende negatif cıkarsada sizin haberleri bekliyorum en az kendimi merak ettigim kadar meraklazemuszemus

Ayy kızlar kasıklarımda sürekli bir kıpırtı (tabii ki gazdan kaynaklanıyor).sanki ordan oraya atlar koşuyor bir sağa bir sola kaydirigubbakcemile3. gaz deposu oldum mübarek.

Bebiş koşturmasın şimdi den:) Babası gibi top oynacak galiba canımcığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…