Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

planlıydı canım 3 ay uğraştık olsun diye sonra meleğimiz geldi

supreme inşallah canım başı çekersin sonra ayağını sürü canım arkandan bizde gelelim

allah mutluluğunuzu daim etsin aysellim (hepimizinkini daim etsin) meleklerimizle beraber inşallahopuyorumnanaktan

Ben de ara sıra oluyor ama bunun bebişle hiç alakası yok.Faranjit oldum.Kokuda, dumanda öksürük tutuyor.öksürürken de midem bulanıyor ara sıra. ama yiyecek ve içecekten bulantım yok.ınş. senin bulantın minicik bir can'ın belirtisidir.

aysellim bence topic'in adını Kasım ayına gazlı girenler diye değiştir.:roflol: baksana tüm topicte aynı sorun

tek0633 sen ilk hamileliğini nasıl öğrendin?belirtileri ne zaman ve ne olmuştu?Benim arkadaşımın eşi doğum yapacak bu aralar.Hiç anlayamamıştım hiç bir sıkıntım yoktu.sadece çok çalıştığım için yoruluyordum dedi.

sebincim aman dikkat et kendine bu ara çok özen göster faranjiti bilirim öksürük kolay kolay geçmez bende de var faranjit antibiyotik almadan kurtulamıyorum boğazını yumuşak tut canım

ben ilk hamileliğim de üstüne görme olayını yaşadım çok üzülmüştüm bir hafta sonra göğüslerimin kahverengi olan kısmının koyulaştığını ve büyüdüğünü gözlemledim eşime test almasını söyledim ve çift çizgiyi görmüştüm

sebinciğim sende müthiş fikirlere hayran olduğumu tekrarlıyorum şekerim.
Tek0633; canım yaa bulantı, gaz var, ishal vardı azaldı. Başkada belirtim yok ha birde arada bir başımda şiddetli ağrı oluyor

aysellim baş ağrısıda dahil hepsi hamilelik belirtilerine giriyor canım benim kasıklarında ağrı alt karın bölgende şişlik sertlik gibi belirtilerin de var mı bunlar yoksa da hamilelik yok denemez çünkü her insan da farklı farklı oluyormuş hatta hiç belirti olmaya bilir canım
inşallah bebişimiz geliyordur canım

ya aklıma takıldı saansli vardı bizimle 3 kasımı bekleyen.Hiç sesi çıkmıyor.Saansli ne alemdesin tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…