Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ya ben aslında 4 kasımda test yaparım diyordum ama şimdi 9 kasımda mı yapsam diyorum.kararsız kaldım.
Supreme : ben şöyle düşünüyorum.tek belirtisi adet gecikmesi ise bence bekle.eğer başka belirtiler de varsa yap.

Bende öğleden sonra çalışcam sabahtan yokum. Tek0633 neden yarın bizimle yazışmıyorsun:KK43:
tek0633 ve sebin senin gününüz nasıl geçiyor? Benim sıkıcı geçiyor bulutlu ve yağmurlu bir iç karartıcı hava var :KK43:

Evet yarında çalışıyorum.bizde mesai 7x24 maşallah.burda da hava kapalı.akannehir
forum tam olarak düzelmedi bence.

bende çaılıyorum canım Çok üzgünüm çoook

evet hala sorun var forum da yazdıklarımı göndermekte zorluk çekiyorum

Bende öğleden sonra çalışcam sabahtan yokum. Tek0633 neden yarın bizimle yazışmıyorsun:KK43:
tek0633 ve sebin senin gününüz nasıl geçiyor? Benim sıkıcı geçiyor bulutlu ve yağmurlu bir iç karartıcı hava var :KK43:

benim de çok sıkıcı.hayır hava zaten kasvetli.bari forum düzgün çalışsa.

canımcım ben özel bir firmada muhasebeciyim bir de fabrika var bize bağlı yarın orda hesap görülecek malesef bütün gün orda olmam gerekiyor

hosgeldin supreme canim.
Bende calisiyorum kizlar ama nete girebiliyorum suanda isdeyim zaten. ama SIKILDIM :):)

Ya ben aslında 4 kasımda test yaparım diyordum ama şimdi 9 kasımda mı yapsam diyorum.kararsız kaldım.
Supreme : ben şöyle düşünüyorum.tek belirtisi adet gecikmesi ise bence bekle.eğer başka belirtiler de varsa yap.

bence çok doğru düşünmüşsün canımopuyorumnanaktan

Kiz sebin ozaman birlikde yapcaz testti:)

Sen 9'un damı yapıcan? benim tarihim aslında 3 kasım ama çok kararsızım.bilemiyorum.işin kötüsü kafamdaki eski plana göre ben 4 kasımda öğrenecektim.eşime söylemek için plan yapacaktım.ona da 9-10 kasım gibi belli olur dedim ki ona nasıl söylicemi o arada düşünürüm diye.9'unda yaparsam süpriz yapamam pozitif ise amaan bilmiyorum akışına bıraktım.Baktım dayanacak gibi değilim 4-5 gibi yaparım ama şu anki düşünce 9 kasımda yapmak.çok uzattım kaydirigubbakcemile3

Ben bekleyebilir miyim bilmiyorum çok merak ediyorum. Aslında çok meraklı biri değilim ama istenen hamilelik olunca çok merak ediyorum. Bazen esiyor bana kan testi mi yaptırsam diyorum?

Yasaklar çiğnenmek için konulmuş şekerim. Bende fazla çalışan olmuyor sanıyordum ama bizden herkes işte bakıyorum da ne olurdu bize de tam gün tatil olsaydı :KK43:

Ben de bir tek biz varız çalışan sanıyordum.Sohbete katılamayacağına üzüldüm.senağlama

sabahtan bir merhaba derim hepinize ben de üzüldüm ama iş beklemez malesef

ankarada hava nasıl bozdu di mi sebincim yağmur yağdı yağacak tam yat havasıdelikafaduldendelikafadulden

ya daha öncede hiç hamile kalmadımki kaydirigubbakcemile3 bende nasıl belirti verir hiç bilmiyorum, normal adetimde pek sancılı degil sadece basım agrır. ama şimdi sadece gaz ve iştahım açık bide dün oldu karnımın biraz altı agrıyor. (zor bi tarif oldu)

sabahtan bir merhaba derim hepinize ben de üzüldüm ama iş beklemez malesef

ankarada hava nasıl bozdu di mi sebincim yağmur yağdı yağacak tam yat havasıdelikafaduldendelikafadulden

Evet buluta dokunsan döküleverek damlalar.ah ahh evde olup tv karşısında yatmak vardı şimdi.

X