- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Ayy kızlar kasıklarımda sürekli bir kıpırtı (tabii ki gazdan kaynaklanıyor).sanki ordan oraya atlar koşuyor bir sağa bir sola kaydirigubbakcemile3. gaz deposu oldum mübarek.
kızlar ben pko oldugum için ekim 20 de adet olmadım o yüzden bu telaşım, ve tık yok ne belirti ne bişey. en iyisi akşam test yapim negatif cıkarsada artık pztesi doktora giderim. bende negatif cıkarsada sizin haberleri bekliyorum en az kendimi merak ettigim kadar meraklazemuszemus
Eşim rahat görünüyor.pek sormuyor artık 9'nda dedim ya.ama ne olsa bebek geliyo ondan diyokaydirigubbakcemile3. benle alakalı alakasız her şeye.diyelim montum askıdan düşüyor.
kaydirigubbakcemile2 : aman ne var şimdi düşecek
gamyoncuiremsu : sinirlenme aşkım bebek geliyor ondan düşmüştür.Bebeği kıskandı tabi dikkat ekmeye çalışıyor.
kaydirigubbakcemile2 : hadi canım sende herşeyi bebeğe bağlama
gamyoncuiremsu : evet galiba bu seferki alakasız oldu :1hug:
Eşim rahat görünüyor.pek sormuyor artık 9'nda dedim ya.ama ne olsa bebek geliyo ondan diyokaydirigubbakcemile3. benle alakalı alakasız her şeye.diyelim montum askıdan düşüyor.
kaydirigubbakcemile2 : aman ne var şimdi düşecek
gamyoncuiremsu : sinirlenme aşkım bebek geliyor ondan düşmüştür.Bebeği kıskandı tabi dikkat ekmeye çalışıyor.
kaydirigubbakcemile2 : hadi canım sende herşeyi bebeğe bağlama
gamyoncuiremsu : evet galiba bu seferki alakasız oldu :1hug:
kızlar ben pko oldugum için ekim 20 de adet olmadım o yüzden bu telaşım, ve tık yok ne belirti ne bişey. en iyisi akşam test yapim negatif cıkarsada artık pztesi doktora giderim. bende negatif cıkarsada sizin haberleri bekliyorum en az kendimi merak ettigim kadar meraklazemuszemus
Amin inş. canım
ben 30 yaşındayım şekerim
ben 32 yaşındayım 7 senelik evliyim ve 6 yaşında bir kızım var canım
ooooo belki de yarın Supreme için dans ediyor olacağız inş.