Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ayy kızlar kasıklarımda sürekli bir kıpırtı (tabii ki gazdan kaynaklanıyor).sanki ordan oraya atlar koşuyor bir sağa bir sola kaydirigubbakcemile3. gaz deposu oldum mübarek.

ya canım benim bu gaz hepimizin sorunu, birbirimize bulaştırdık sanırsam kaydirigubbakcemile3

Insallah positiv cikar canim yarin güzel haberleri verirsin bize. Ama bence yarin sabah yap daha iyi degilmi?

Eşim rahat görünüyor.pek sormuyor artık 9'nda dedim ya.ama ne olsa bebek geliyo ondan diyokaydirigubbakcemile3. benle alakalı alakasız her şeye.diyelim montum askıdan düşüyor.
kaydirigubbakcemile2 : aman ne var şimdi düşecek
gamyoncuiremsu : sinirlenme aşkım bebek geliyor ondan düşmüştür.Bebeği kıskandı tabi dikkat ekmeye çalışıyor.
kaydirigubbakcemile2 : hadi canım sende herşeyi bebeğe bağlama
gamyoncuiremsu : evet galiba bu seferki alakasız oldu :1hug:

Canım inş. gönlümüzden geçtiği gibi güzel haberi alırız şekerim:)

sebin senin oglan geliyo ozaman, bu durumda hepimizinki oglan kaydirigubbakcemile5 bebiskom bu test sabahmı yapsak daha iyi senceki?

Belkide adamin icine dogmustur canim kaydirigubbakcemile3
Kizlar bisi sorcam sizin yas kac? Supreme, aysellim, sebin ve tek?

ya cok alemsiniz ya maşallah

bak evet aslında o da doğru negatif çıkarsa da doktora gider kist mi var ne var bir baktırısın.
Kızlar benim bir fikrim var.Haydi hep beraber Supreme için dua ediyoruz şimdi ki göbüşünde bebek olsun.İlk mutlu haberimiz ondan gelsin.Haydi 1-2-3:Saruboceq:

Canım inşallah gönlümüzden geçen haberi alırız:)

Evet bence sabah yap canim. Gerci hepsinde illaki sabah gerekmiyor ama bence daha iyi sen bilirsin canim.

Beden yaşım 27, evlilik yaşım 2, 7 yıldır birlikteyiz eşimle Onu çooook seviyorum.hep merak ederdim küçükken nasıl biriyle evlenicem diye.Onu ilk görüdüğümde demiştim ben bu çocuğun karısı olucam diye.Nitekim öyle oldu.Allah sevenleri ayırmasın.
Supreme için dualar edildi mi bakayım?

anladım canım o zamn bir test al ama sabah yap çıkmazsa kan testi yaptırırsın(inşallah vardır)

oh oh ne güzel masallah.
Bende 21 yasindayim nerdeyse 2 yillik evliyim buda ilk ayimiz bebek icin bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…