- 4 Eylül 2009
- 470
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
Evet yarında çalışıyorum.bizde mesai 7x24 maşallah.burda da hava kapalı.akannehir
forum tam olarak düzelmedi bence.
Evet yarında çalışıyorum.bizde mesai 7x24 maşallah.burda da hava kapalı.akannehir
forum tam olarak düzelmedi bence.
bende çaılıyorum canım yarın ama sizinle yazışamıyacağım Çok üzgünüm çoook
Bende öğleden sonra çalışcam sabahtan yokum. Tek0633 neden yarın bizimle yazışmıyorsun
tek0633 ve sebin senin gününüz nasıl geçiyor? Benim sıkıcı geçiyor bulutlu ve yağmurlu bir iç karartıcı hava var
Bende öğleden sonra çalışcam sabahtan yokum. Tek0633 neden yarın bizimle yazışmıyorsun
tek0633 ve sebin senin gününüz nasıl geçiyor? Benim sıkıcı geçiyor bulutlu ve yağmurlu bir iç karartıcı hava var
Ya ben aslında 4 kasımda test yaparım diyordum ama şimdi 9 kasımda mı yapsam diyorum.kararsız kaldım.
Supreme : ben şöyle düşünüyorum.tek belirtisi adet gecikmesi ise bence bekle.eğer başka belirtiler de varsa yap.
Kiz sebin ozaman birlikde yapcaz testti:)
Ya ben aslında 4 kasımda test yaparım diyordum ama şimdi 9 kasımda mı yapsam diyorum.kararsız kaldım.
Supreme : ben şöyle düşünüyorum.tek belirtisi adet gecikmesi ise bence bekle.eğer başka belirtiler de varsa yap.
Ben bekleyebilir miyim bilmiyorum çok merak ediyorum. Aslında çok meraklı biri değilim ama istenen hamilelik olunca çok merak ediyorum. Bazen esiyor bana kan testi mi yaptırsam diyorum?
Ben de bir tek biz varız çalışan sanıyordum.Sohbete katılamayacağına üzüldüm.senağlama
ya uff deme öyle nolur mafoldumben bende yaparım sonra
sabahtan bir merhaba derim hepinize ben de üzüldüm ama iş beklemez malesef
ankarada hava nasıl bozdu di mi sebincim yağmur yağdı yağacak tam yat havasıdelikafaduldendelikafadulden