Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar nasılsınız ben bu aralar internete giremiyorum 2 aylık hamileyim ama çok zor geçiyor serumla besleniyorum

slm kızlar nasılsınız ben bu aralar internete giremiyorum 2 aylık hamileyim ama çok zor geçiyor serumla besleniyorum

ay canım benim senin birgeldim tam geldi annesine daha şimdiden çektiriyo olsun aman sen iyi olda bebğini sağlıkla kucağına alda nete girme arada ben iyiyim herşey yolunda yazıp çıkarsınki aklımız sende kalmasın kz niye öyle düşük tehlikesi falanmı var acaba allah korusun

saanslı cok sevındım hayırlısı olsun..sımdı meslek okuluna baslıcaksın..kac sene surcek ya da kac ay..

saol canim tesekkur ederim,,,evet simdi meslek okuluna baslicamm ya direk baslicam yada subatta yeni donem acilio ozaman ama benim icin onemli olan diplomayi elime almakdi okula yazilma isin kolay tarafi cunku bu dil diplomasi olmadan almiyolar meslek okuluna,,,sectgiin meslege gore degisiyo ama benimki buyuk ihtimal 4 sene surucek tatlim,,,,

ayy nekadar patavatsiz insanlar varya sanki yiceksin cocugu 2 dk seviyosun nolmuski yani dengesiz adam,,,cok sinirlendim inanki,,,,klava: klava: klava:

saanslı bebek olursa naapcaksın hem okul hem de bebek bakımı zor olmucakmı gercı sen her seyı dusunmussundur mutlaka..gercı allah verır onun da kolaylıgını..yeter kı olsun

saanslı bebek olursa naapcaksın hem okul hem de bebek bakımı zor olmucakmı gercı sen her seyı dusunmussundur mutlaka..gercı allah verır onun da kolaylıgını..yeter kı olsun

tatlim ben suanda bebek isini kafamda askiya aldim ugrasmiyorum artik biraktim kendiliginden olursada ozaman dusunuruz napicagimizi...ama suanda sadece korunmasiz iliski var yine korunmuyoruz ama istemiyorum artik bi muddet bebek fln cok skldim okuluma adapte oolmak istiyorum,,,ama olursada ben okula giderken ozaamn dusunuruz hayatim,,,burda yeni dogmus bebekler de krese verilebiliuo calisan yada okuyan anneler icin olursa oyle olur heralde bilmiyorum suan bebek adina hic bisey dusunmuyorum tek dusundugum sey biran once ayin 16 si gelsin diplomami alayim biran once okuluma baslayayim diyorum tatlim,,,

kızlar arada yokluyorum siteyi hamilelerimiz artıyor maşallah diyelim darısı bekleyen hepimize.arkadaşlar uterus bicornis olan varmı gebeliğiniz nasıl geçiyor benim öylede.çok merak ediyorum olanlar paylaşalım.bundan dolayı düşük yapan varmı?

hayatınla ılgılı en ıyı kararı sen verebılırsın..bak ne guzel dusunmussun ..bosuna stres yerıne okulunu dusunmeye baslamıssın..cocuk elbet olur ama okulu her zaman okuyamayabılırsın..hazır cocuk yok yapmak ıstedıgın seylerı yap..ha o da mutsuz edıyosa ılla cocuk dıyosanda senın ve esının saglıgı yerınde oldugu surece allahın ıznıyle ınsallah guzel bı bebegınız olur

evet yaaa skldim artik 18 aydir ugras ugras olmadi belki gunleri tutturamiyoruz ne bileyim eskiden korunuyoduk bebeek dusuncesi yoktu aklimizda adetlerim duzenliydi nezaman cocuk isini stres yapmaya basladik hormonlarim altust oldu prolaktin yuksekligim cikti az da olsa ve buyuzden adetlerim duzensizlesti istemiyorum artik cocuk fln once okul meslek ondan sonra zaten olur olur olmazsada napalim allahin takdiri der yegenlerimizi severiz,,,evet cocuk olur ama okul herzaman olmayabilir,,,hayirlisi ama varya okadar rahatki kafam istemiyorumya simdi cok rahatim gun takip etme derdi yok,ates olcmek icin sabahin korunde kalkma derdi yok ovulasyonmus yok belirtiymis agrim var kasik krapmlari var acep hamilemiyim dusunceleri yok acayip rahaatladim wallahii,,,,kaydirigubbakcemile3

demekkı stres yapmıssın cok ..senın adına cok sevındım...allah sana esıne saglık versın gerısı bos herseyın bası can saglıgı..sonra huzur...bebek elbet olur..bak gorursun sımdı dusunmuceksın ya dersler falan hemen alırız senın hamıle haberlerını

evet baya bi stres yaptim,ama simdi dedigim gibi rahatim evet canim yaa sagligimiz yerinde olsun da gerisi nasil olsa zamani gelince gelir kendiliginden,,,gercekten istemiyorum suanda ama esime desem korunmaya donelim tekrar die biliyorumki kabul etmicek zaten zar zor ikna etmisti beni oda hakli 6 yillik evli 36 yasinda ve cocugu olsun istiyo onada bisey diyemiyorum ama icten ice istemiyorum artik her birliktelikden sonra korkuyorum acaba tutmusmudur diye suan gercekten okulumu etkilicek bisey istemiyorum hayatimda,,,okula gidicem diye ise bile baslayamiyorum,,,

Benide yazın aralık listesinee...... 29 aralık 2. evlilik yıldönümüm ayrıca beklenen adet tarihim.. inşallah güzel haberlerle kutlarız bu yıldönümümüzü opuyorumnanaktan

günaydın kızlar kimsecikler gelmedi mi daha
hadi çabucak gelin ösledim sohbet etmeyi valla kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar size bir haberim bugün 3, günüm ve hala adet olmadım bi tuhafım ya sevinçliyim ama beklicem ya geciktiyse diyorum kocişimde gözümün içine bakıyo bişe yok dimi diyor gözleriyle allahım inşallah bizede nasip etmiştir....

ya kızlar bişi sorcam ben size
ben normalde 4 ile 5 gün arası adet görürdüm ama bu ay sadece 2 gün oldu hani şu üstüne görme olayı var ya ondan olabilir mi diye düşünmekten kafayı yicem gebelik testi de yapmak istemiyorum orda tek çizgiyi görünce sinirlerim bozuluyo oturup aglıyorum napsam ki ne dersiniz :uhm:

EKAKAL canım sabahtan beri sana yazmaya çalışıyorum ama alıntı bile yapamıyorum bi test yapsana ya valla merak ettim azıcık sevinelim kız zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…