-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.761
slm kızlar nasılsınız ben bu aralar internete giremiyorum 2 aylık hamileyim ama çok zor geçiyor serumla besleniyorum
13 ay bitti :gitme:
insan zamanlar herşeey alışıyo
ne diyelim allah dermansız dertler vermesin
şanslı bacım tebrik ederim çok sevindimm
saanslı cok sevındım hayırlısı olsun..sımdı meslek okuluna baslıcaksın..kac sene surcek ya da kac ay..
canım pek girmiyorum siteye
canım fena sıkkın az önce komşuma gittim 1 yaşında çk şker bi bebeği var oda beni çok seviyor kucağıma geldi bende eve götürüp azcık seveyim diye düşündüm
babası ÇOCUĞU AL dedi öyle canım yandıki hemen gözümden yaş aktı eve dar attım kendimi yarım saattir de ağlıyorum bi yandanda dua ediyorum Rabbim gönder bebeğimi diye kimsyeey anlatılmıyor anlayamıyorlar çünkü
saol canim tesekkur ederim,,,evet simdi meslek okuluna baslicamm ya direk baslicam yada subatta yeni donem acilio ozaman ama benim icin onemli olan diplomayi elime almakdi okula yazilma isin kolay tarafi cunku bu dil diplomasi olmadan almiyolar meslek okuluna,,,sectgiin meslege gore degisiyo ama benimki buyuk ihtimal 4 sene surucek tatlim,,,,
saanslı bebek olursa naapcaksın hem okul hem de bebek bakımı zor olmucakmı gercı sen her seyı dusunmussundur mutlaka..gercı allah verır onun da kolaylıgını..yeter kı olsun
tatlim ben suanda bebek isini kafamda askiya aldim ugrasmiyorum artik biraktim kendiliginden olursada ozaman dusunuruz napicagimizi...ama suanda sadece korunmasiz iliski var yine korunmuyoruz ama istemiyorum artik bi muddet bebek fln cok skldim okuluma adapte oolmak istiyorum,,,ama olursada ben okula giderken ozaamn dusunuruz hayatim,,,burda yeni dogmus bebekler de krese verilebiliuo calisan yada okuyan anneler icin olursa oyle olur heralde bilmiyorum suan bebek adina hic bisey dusunmuyorum tek dusundugum sey biran once ayin 16 si gelsin diplomami alayim biran once okuluma baslayayim diyorum tatlim,,,
hayatınla ılgılı en ıyı kararı sen verebılırsın..bak ne guzel dusunmussun ..bosuna stres yerıne okulunu dusunmeye baslamıssın..cocuk elbet olur ama okulu her zaman okuyamayabılırsın..hazır cocuk yok yapmak ıstedıgın seylerı yap..ha o da mutsuz edıyosa ılla cocuk dıyosanda senın ve esının saglıgı yerınde oldugu surece allahın ıznıyle ınsallah guzel bı bebegınız olur