Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ya testı yarın yapacam sabah yapım dıyorum Özellıkle haftasonu dayanamam yaparım belkı gecıkmıŞtır negatıf Çıkar dıye korktum ama bugÜn alırım herhalde testı yarın yaparım bugÜnde geÇerse saĞ salım..........

ya kızlar bişi sorcam ben size
ben normalde 4 ile 5 gün arası adet görürdüm ama bu ay sadece 2 gün oldu hani şu üstüne görme olayı var ya ondan olabilir mi diye düşünmekten kafayı yicem gebelik testi de yapmak istemiyorum orda tek çizgiyi görünce sinirlerim bozuluyo oturup aglıyorum napsam ki ne dersiniz

kvrck nbr canım?
benim de regl günlerim azaldı neden anlamadım. 2-3 aydır 2,5 gün falan sürüyor normalde 4-5 gün sürerdi.
Vucüt yapım değişiyor galiba:)
canım üstüne görmeden şüpheleniyorsan hemen bi test yap. belli olmaz belki bebişin seninledir

kvrck;
sak,n geçti geçen hafta site çok sorunluydu giremedik. Birde herkes yoğundu bayram sonrası yoğunşuk falannn fazla katılım olamamıştı.
mercan76 hamişşşş
ben 4 gün gecikmeyle adet oldummm

canım ya aslında ben şu b+t+ç den şüpeleniyorum ama yine de bi umut işte bilirsin :sinifsinif:
kafamı karıştıran tek şey halsizlik bi uyku hali kokuya hassasiyet yemek yiyememe bide tuhaf bişey tam göbek deliğimin altında arada kasılmalar oluyo inceden bi sızı giriyo ikide bi
ama bunlar psikolojikte olabilir :uhm:

günaydın kızlar;
ekakal canım bugünde bekle yarın bi test dene bakalım canım

EVET CANIM YA YARIN YAPARIM HERHALDE BU ARADA EĞER HAMİLEYSEM BENİM BELİRTİM HİÇ BİRŞEKİLDE ADET BELİRTİSİ YAŞAMAMAK ÇOK RAHATIM SANKİ ADET OLMUŞUMDA GEÇMİŞ GİBİ ONDAN ÜMİTLENİYORUM BİRAZDA NE BEL AĞRISI NE SANCI BİRDE SOL KASIĞIM AMA SADECE ORA ARASIRA BIÇAK GİBİ BİŞELER BATIYOR BAZEN ÇOK ŞİDDETLİ ŞİMDİ BİLE HAFİF VAR KISMET ALLAHIM NOLUR BEBİŞİM BENİMLE OLSUN......... :Saruboceq:

ooooooooo kvrck cım naber kuşum?
inşallah üstüne görmedir. bi test yapsana canım?
birde adetin koyu kırmızımıydı?
yoksa az açık renk falanmıydı?

ekakal cım güzel haberlerle gel yarın inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:

benim de yarın günüm. ama ne adet ne başka belirtim var. sadece sinirlilik oldu dün
ama bu akşam yada yarın sabah olurum büyük ihtimalle...

ilk gün normaldi herzamanki gibi 2. gün daha az ve açık renk oldu 3. gün peçeteye pembe kahverengi karışımı lekeler geldi bi kaç kere o kadar

ilk gün normaldi herzamanki gibi 2. gün daha az ve açık renk oldu 3. gün peçeteye pembe kahverengi karışımı lekeler geldi bi kaç kere o kadar

hmmm CADIARZU
benim de 3 aydır 2-3 gün oluyor ama ben alıştım. zaten normalde 4 gün oluyordum. ama senin günlerin daha uzun sürüosa ve bu farklı geldiyse olabilir yani.
kısmet bakalım. bide belirtilerin de varmış?
test yap bence yarın birgün olmazmı?

ya korkuyorum test yapmaya sonra tek çizgiyi görmek istemiyorum artık fena etkiliyo beni çok üzülüyorum mafoldumben
aslında teyzemde de olmuş aynısı iki bebegindede 3. ayda farketmiş onun ki normal adet kanaması gibi olmuş karın agrısı şikayetiyle gittiginde ögrenmiş 3 aylık hamile oldugunu kaydirigubbakcemile3
şu b+t+ç kürünün yan etkisi olabilir diye düşünüyorum

canım zaten çok umutlu değilsin o yüzden tek çizgi görürsen çok üzülme tatlım.
sonuçta bebişlerimiz bize gelecek canım benimmm

canım zaten çok umutlu değilsin o yüzden tek çizgi görürsen çok üzülme tatlım.
sonuçta bebişlerimiz bize gelecek canım benimmm

haklısın bitanem kısmet rabbim zamanı gelince verecektir eminim ama işte gelde bunu anlat kendine en güzeli hayırlısı deyip beklemek ama ....

bence de en güzeli beklemek. Geçmişi ıkuduysan görmüşsündür kan testi yaptırmaya gitmeden önce wc ye gittim adet olduğumu gördüm.
29 kasımı 3 aralıkta regl oldum.
herşeyin hayırlısıcanım
koşu bandı aldık artık koşiuyorum akşamları biraz kilo veripte hamile kalmak için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…