- 13 Mayıs 2009
- 1.182
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.781
kvrck nbr canım?
benim de regl günlerim azaldı neden anlamadım. 2-3 aydır 2,5 gün falan sürüyor normalde 4-5 gün sürerdi.
Vucüt yapım değişiyor galiba:)
canım üstüne görmeden şüpheleniyorsan hemen bi test yap. belli olmaz belki bebişin seninledir
günaydın kızlar;
ekakal canım bugünde bekle yarın bi test dene bakalım canım
ilk gün normaldi herzamanki gibi 2. gün daha az ve açık renk oldu 3. gün peçeteye pembe kahverengi karışımı lekeler geldi bi kaç kere o kadar
ilk gün normaldi herzamanki gibi 2. gün daha az ve açık renk oldu 3. gün peçeteye pembe kahverengi karışımı lekeler geldi bi kaç kere o kadar
ya korkuyorum test yapmaya sonra tek çizgiyi görmek istemiyorum artık fena etkiliyo beni çok üzülüyorum mafoldumbenhmmm CADIARZU
benim de 3 aydır 2-3 gün oluyor ama ben alıştım. zaten normalde 4 gün oluyordum. ama senin günlerin daha uzun sürüosa ve bu farklı geldiyse olabilir yani.
kısmet bakalım. bide belirtilerin de varmış?
test yap bence yarın birgün olmazmı?
hadı hayırlısı bakalım
dualarımız senınle...
ya korkuyorum test yapmaya sonra tek çizgiyi görmek istemiyorum artık fena etkiliyo beni çok üzülüyorum mafoldumben
aslında teyzemde de olmuş aynısı iki bebegindede 3. ayda farketmiş onun ki normal adet kanaması gibi olmuş karın agrısı şikayetiyle gittiginde ögrenmiş 3 aylık hamile oldugunu kaydirigubbakcemile3
şu b+t+ç kürünün yan etkisi olabilir diye düşünüyorum
canım benim sagolasın darısı hepimizin başına olsun inşallah :Saruboceq:
canım zaten çok umutlu değilsin o yüzden tek çizgi görürsen çok üzülme tatlım.
sonuçta bebişlerimiz bize gelecek canım benimmm