- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.801
bence de en güzeli beklemek. Geçmişi ıkuduysan görmüşsündür kan testi yaptırmaya gitmeden önce wc ye gittim adet olduğumu gördüm.
29 kasımı 3 aralıkta regl oldum.
herşeyin hayırlısıcanım
koşu bandı aldık artık koşiuyorum akşamları biraz kilo veripte hamile kalmak için:)))
ya korkuyorum test yapmaya sonra tek çizgiyi görmek istemiyorum artık fena etkiliyo beni çok üzülüyorum mafoldumben
aslında teyzemde de olmuş aynısı iki bebegindede 3. ayda farketmiş onun ki normal adet kanaması gibi olmuş karın agrısı şikayetiyle gittiginde ögrenmiş 3 aylık hamile oldugunu kaydirigubbakcemile3
şu b+t+ç kürünün yan etkisi olabilir diye düşünüyorum
güzel haberler alırız inş.
valla bu ay patlama yapalım kızlar:))))))
EVET CANIM YA YARIN YAPARIM HERHALDE BU ARADA EĞER HAMİLEYSEM BENİM BELİRTİM HİÇ BİRŞEKİLDE ADET BELİRTİSİ YAŞAMAMAK ÇOK RAHATIM SANKİ ADET OLMUŞUMDA GEÇMİŞ GİBİ ONDAN ÜMİTLENİYORUM BİRAZDA NE BEL AĞRISI NE SANCI BİRDE SOL KASIĞIM AMA SADECE ORA ARASIRA BIÇAK GİBİ BİŞELER BATIYOR BAZEN ÇOK ŞİDDETLİ ŞİMDİ BİLE HAFİF VAR KISMET ALLAHIM NOLUR BEBİŞİM BENİMLE OLSUN......... :Saruboceq:
ya korkuyorum test yapmaya sonra tek çizgiyi görmek istemiyorum artık fena etkiliyo beni çok üzülüyorum mafoldumben
aslında teyzemde de olmuş aynısı iki bebegindede 3. ayda farketmiş onun ki normal adet kanaması gibi olmuş karın agrısı şikayetiyle gittiginde ögrenmiş 3 aylık hamile oldugunu kaydirigubbakcemile3
şu b+t+ç kürünün yan etkisi olabilir diye düşünüyorum
canım insallah gelmiştie bebişin =) hadi bakalım hayırlısı senin için:saruboceq:
selam arkadaşlar,
7 aralık 'a eklenebılırım
bende yeni geldim bugun adetimi bekliyorum ama bir haftadır cok yogun karnımda sancı ve batma hıssı var...goguslerımde agrı ve karnım acaıb sekılde gurultulu...
ama bunlar adet oncesı de oluyor dıye umıtlenmek ıstemıyorum..bıde dun kahverengı akıntı geldı sabah ama su ana kadr tkrar bırsey gelmedı... hayırlısı bakalım ...
Zaman makınasına gırmek ıstıyorum ben..Boyle 6 ay sonramı gormek ıstıyorum..Sonrasında hamıle oldugumu gormek ve su anda rahatca dusunmeden zaman gecırmek ıstıyorum...
Zaman makınasına gırmek ıstıyorum ben..Boyle 6 ay sonramı gormek ıstıyorum..Sonrasında hamıle oldugumu gormek ve su anda rahatca dusunmeden zaman gecırmek ıstıyorum...
süper bir fikir canım ne güzel olurdu ne rahatlardık valla
canım bende öyle valla bebiş gelirse eger 2 aylıkken yada 2.5 falan olunca ögrenim istiyorum =)
hosgeldin canım insallah topic sana ugur getirir en kısa zamanda alırız güzel haberini =)
selam kızlar.. gecen hafta hiç siteye giremedim. stres yaptı bana ...
iyi haftalar hepinize...
hemen benim gündem maddemi soruyorum.. ogleden sonra doktorada sorucam.. domuz gribi aşısı olan varmı?