Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aman dikkat et fazla yorma kendini Şeniz

ne güzel yaa.. keşke bu kadar zahmetsiz ve sürpriz bir gebeliğimiz olsa kaydirigubbakcemile3

bu üstüne görme olayı çok tuhaf bişey ya araştıra araştıra beynim bulandı akannehir
hiç hamile oldugunu anlamadan doguranlar adet görüyorum hamile degilim diye ilaç kullanıp düşük yapanlar bebeginin kalbi duranlar bu ne ya ben her adet döneminden sonra test mi yapıcam bagıra bagıra aglamak istiyorum imdatttttttttttttttttttttt kafamçokkarıştı

günaydın kısslarr.. Benim de beklenen adet günüm bugün ne gelen var ne giden..Ne bi değişiklik stressten insan adet günlerini bile oynatıyo :)) ınşallah bu gecikme bebiştendirr..Nolurrrr dua edinn (

canım insallah gelmiştie bebişin =) hadi bakalım hayırlısı senin için:Saruboceq:

canım teyzende de varsa belki genetik falandır sen bi teste bak en azından için rahatlasın yoksa hep içini kemiricek acaba diye? test yapmadan rahatlyamazsın =)

selam arkadaşlar,
7 aralık 'a eklenebılırım
bende yeni geldim bugun adetimi bekliyorum ama bir haftadır cok yogun karnımda sancı ve batma hıssı var...goguslerımde agrı ve karnım acaıb sekılde gurultulu...
ama bunlar adet oncesı de oluyor dıye umıtlenmek ıstemıyorum..bıde dun kahverengı akıntı geldı sabah ama su ana kadr tkrar bırsey gelmedı... hayırlısı bakalım ...

hosgeldin canım insallah topic sana ugur getirir en kısa zamanda alırız güzel haberini =)

Zaman makınasına gırmek ıstıyorum ben..Boyle 6 ay sonramı gormek ıstıyorum..Sonrasında hamıle oldugumu gormek ve su anda rahatca dusunmeden zaman gecırmek ıstıyorum...

Zaman makınasına gırmek ıstıyorum ben..Boyle 6 ay sonramı gormek ıstıyorum..Sonrasında hamıle oldugumu gormek ve su anda rahatca dusunmeden zaman gecırmek ıstıyorum...

süper bir fikir canım ne güzel olurdu ne rahatlardık valla

canım bende öyle valla bebiş gelirse eger 2 aylıkken yada 2.5 falan olunca ögrenim istiyorum =)

hosgeldin canım insallah topic sana ugur getirir en kısa zamanda alırız güzel haberini =)

inşallah bakalım...
eşime dün sabah kahve akıntı gelince adet oldum dedim cunku oyle dusundum ama tekrar hıcbırsey gelmedı bısey demedım bende bosuna heyecanlanmak ve heyecanlandırmak ıstemıyorum cunku :1rolleyes:

tubılosh nasılsın bızım gunler yakındı benım 4 aralıktı en gec 6 aralıkta gelmesı gerekıyodu olmadım beklıyorum ..senınde bugunlerdeydı

selam kızlar.. gecen hafta hiç siteye giremedim. stres yaptı bana ...
iyi haftalar hepinize...

hemen benim gündem maddemi soruyorum.. ogleden sonra doktorada sorucam.. domuz gribi aşısı olan varmı?

selam kızlar.. gecen hafta hiç siteye giremedim. stres yaptı bana ...
iyi haftalar hepinize...

hemen benim gündem maddemi soruyorum.. ogleden sonra doktorada sorucam.. domuz gribi aşısı olan varmı?

canım hosgeldin nasılsın bakalım? gecen hafta site berbattı mahvetti hepimizi =( h1n1 için ben bişey demicem bu önemli bi durum doktor bizden daha bilgilidir bu konuda opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…