Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yok yaa kızlar keşke öle olsa
normal regl dönemindekiler gibi ama geciktiler

aslında benim annemde hep hamileliklerinde ilk ay adet görürmüş

amannnn boşa heveslenmiyim yaaa

neyse artık yılbaşı süprizi olur belki aynı ay içinde regl olmak nasıl bi duyguymuş tadıcam :dilcikar:

aysencım hıc bellı olmaz...eger yogun bı kanaman yoksa acık renkteyse adet kanaması olmayabılır..olursada uzulme allah hayırlı zamanda nasıp etsın saglıkla gelsın melegın ınsallah

sağol canım inşlhh
demek vakti zamanı gelmemiş herşeyin hayırlısı
çok yıpransamda herşeye rağmen güzel düşünmeye çalışıyorum
alıştım artık galiba bu şeyle yaşamaya

dogru soyluyosun ılk aylar daha sabırsız oluyosun sonrakı aylar alısıyosun hayal kırıklıgına..sen ne zamandan berı ıstıyosun

slm kissslaar nasilsiniz????ben cok mutluyum sonunda dil diplomasi icin mektubu aldim bu ayin 16 sinda diploma toreni varmis coook mutluyum sonunda meslek okuluna baslayabilicem ,,,,

13 ay bitti :gitme:
insan zamanlar herşeey alışıyo
ne diyelim allah dermansız dertler vermesin

şanslı bacım tebrik ederim çok sevindimm

slm kissslaar nasilsiniz????ben cok mutluyum sonunda dil diplomasi icin mektubu aldim bu ayin 16 sinda diploma toreni varmis coook mutluyum sonunda meslek okuluna baslayabilicem ,,,,

saanslı cok sevındım hayırlısı olsun..sımdı meslek okuluna baslıcaksın..kac sene surcek ya da kac ay..

sağolun arkadaşlar.darısı en kısa zamanda basınıza inşallah.bu işin mantığı birazda kafada bitiyo.rahat olacan stres yapmayacan ve beklemeyecen.güzel haberlerinizi bekliyorum

ayselcim işin mi var kısssss

beni görmüyosun:sinifsinif:
nese bende çamaşırlarıım asıp geliyorum gamyoncuiremsu

adaşım naber tatlım uzun zamandır görüşemiyoruz nerelerdesin????

canım pek girmiyorum siteye
canım fena sıkkın az önce komşuma gittim 1 yaşında çk şker bi bebeği var oda beni çok seviyor kucağıma geldi bende eve götürüp azcık seveyim diye düşündüm
babası ÇOCUĞU AL dedi öyle canım yandıki hemen gözümden yaş aktı eve dar attım kendimi yarım saattir de ağlıyorum bi yandanda dua ediyorum Rabbim gönder bebeğimi diye kimsyeey anlatılmıyor anlayamıyorlar çünkü

Seni çok iyi anlıyorum tatlım . Allah büyüktür, ne zaman nasip edeceğini bilemeyiz. hepimize hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:

selam kızlar benim hala gelen giden yok bugün 2.günüm inşallahda gelmez heveslendim yaaaaaaaaaaaaaaa eşimde öyle ona heveslenme diyorum umutlandırmamak için kırmızılar gelirse üzülmesin diye ama ben içten içe umutlanıyorum bütün gece oldum mu ki diye uyanıp durdum rüyama girdi oluyodum eşimde 2 ayrı rüya görmüş 2sindede çocuğumuz oluyomuş ümitlenmemem lazım ama napim işte birde ben çarşamba günüü test yaptım ve negatif çıkmıştı..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…