Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet çoğaldılar maaşallah darısı bizlere...............

amin canım :Saruboceq:
yok bitanem ya ben yine yedim kırmızı kartı zaten biliyosunuz bi büyükbabamlar geldi bi ben ankaraya gittim olsa şaşardım ama yinede umut işte üzüldüm artık 27 aralık ı bekliycez :gitme:

azıcık kocişimle ilgileneyim sonra yine görüşürüz öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

selam herkese.. 2aydır korunmuyorduk.bugün evde test yaptım hemen cıktı 2 çizgi.sonra kan testi yaptırdım ve hamileyimmmmmmmm.darısı başınıza.rabbim inşallah hepinize nasip eder.

selam herkese.. 2aydır korunmuyorduk.bugün evde test yaptım hemen cıktı 2 çizgi.sonra kan testi yaptırdım ve hamileyimmmmmmmm.darısı başınıza.rabbim inşallah hepinize nasip eder.

ay superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
darısı basımıza UFSULLLLLLLLLLLL

aysellım selam bende lıstedeydım uzun zamndır gıremedım normalde 3 aralıktı gunum gec yumurtladım 5 yada 6 aralık gunum bugun gelmedı..hıc hastalancakmısım gıbı belırtım yok..haber verırım sımdıden tesekkur ederım

tubılosh cum nasılsın gorusemedık..bızım gunler yakındı bırbırıne...gercı sen artık oluruna bıraktım demıstın ama nasıl var mı umut

selam kızlar
ayselcim benim tarihimi değiştir canım
galiba kırmızı kart görüyorum
hayret ediyoru yaaa 24 gün daha:gitme:
pembemsi akıntım var öğleden beri ha geldi ha gelecek diyorum gelemedi gitti

31 aralık yeni tarihimsenağlama

selam canım
bilmiyorum henüz teşrif etmediler
kasıklarımda ince bi sızı var herhalde geceye kadar gelirler
şok oldum yaaaa hayatımda ilk defa 24 günde adet oluyorum
tiroid için ilaç kullanıyorum düzene girdi adetlerim hemde çok düzenliler sağolsunlar sevinmeye bile fırsat bırakmıyolar:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…